Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyrodna matka

Dla mężczyzny wyparłam się rodziców i zostawiłam syna.

Polecane posty

Gość głupia s*ka z ciebie
to ty powinnaś leżeć w grobie - nie twoja matka!

Gość BLUWERS
LUDZIE ona liczy na to ze ktos pogłaszcze ja po główce i zacznie wsółczuc..chyba adresy pomylilas

Gość Wyrodna matka
Czuły, kochający i opiekuńczy był tylko dla mnie, ale nie był gotowy na to by zamieszkac z dzieckiem tym bardziej z cudzym tak mi to wyjaśnił i powiedział że może jak to zaakceptuje to bede mogla wziac dziecko. Tak, ten człowiek był Polakiem. Mojemu tacie przy moim synku pomagają jeszcze babcia i siostra, lecz ja ze swoim synkiem nie mam żadnego kontaktu.

Gość jestem prawnikiem
za to co zrobiłaś pomogę za friko..........Twojemu OJCU i już nigdy nie zobaczysz dziecka!!!!!!!!!!!

Gość Lektorkaa
wiadomo że dziecku najlepiej będzie przy matce ale nie przy takiej kurwie jak ty!! wyobraź sobie, że ja kiedyś byłam w podobnej sytuacji, tylko, że odwrotnej bo to mnie matka zostawiła i poszła w tango z facetem. Jest z nim co prawda do tej pory ale dopiero parę lat temu przypomniała sobie o mnie (jak miałam mniej więcej 13 lat). Kiedy jej nie było zajmowali się mną dziadkowie (dalej z nimi mieszkam). Jak miałam iść odwiedzać moją matkę to chorowałam. Rzygałam jak kot i płakałam, że nie chcę... Bo to już była dla mnie obca osoba, zmarnowała swoją szansę. Na szczęście dzięki dziadkom wyszłam na ludzi i ona już nie jest mi potrzebna. Czasem się widujemy, ale to chyba tylko po to, żebym mogła jej jakoś przypierdolić, bo sprawia mi to ogromną przyjemność. Tak więc daj spokój swojemu dziecku, na pewno dobrze mu u dziadka.

Gość BLUWERS
wiesz co skora tak dziecko ci zawadzalo to trzebabylo sie zabezpieczac wtedy bys nie miala kuli u nogi wiec sorry nie licz na to ze rodzina do ciebie raczke wyciagnie współczuje im a tym bardziej twojemu synkowi ja na miejscu twojego ojca wystapila bym o ograniczenia praw rodzicielskich a wygralby napewno

Trudno sie dziwic ojcu po tym, jak go i reszte potraktowalas. "Czy tak zachowuje się prawdziwy ojciec? " - nie, ale ma prawo, bo Ty nie zachowalas sie jak prawdziwa matka, ani corka. Powiedz jeszcze, czemu zerwalas kontakt z rodzicami wtedy, on Ci zabronil, czy co? Bo zamieszkanie z kims, a nie odzywanie sie przez 3 lata to spora roznica.

Pieprzona dupodajo. To Ty powinnas lezec w grobie zamiast Twojej mamy. Ojciec dobrze Ci powiedzial i maja racje, ze Cie nie chca widziec i znac. A dziecko nie widzialo Cie 3.5 roku. Myslisz, ze jestes mu potrzebna? Jak udowodnisz wszystkim, ze sie zmienilas? dziecko przywiaze sie do Ciebie, a Ty za chwile znowu za pierwszym lepszym polecisz, szmato!

Gość faosemeyoutyu
SUKA!! moja mamusia tez mnie zostawila i zyje z babcia nie chcialabym takiej matki za nic pomysl sobie co bedzie jak sie zestarzejesz z nikim nie bedziesz i zechcesz poprosic o pomoc syna !! gowno a nie ci pomoze !!

Gość antykwadracikowa
mam nadzieje, że to prowokacja bo jeśli naprawdę takie ku.rwy są na świecie to porażka nie dość, że szm.ata podła to jeszcze się su.ka burzy i pretensje ma Dzizas!!!! sterylizacja przymusowa dla tego czegoś! oby nigdy więcej nie urodziła i nie krzywdziła

Gość Wyrodna matka
Nie odzywałam się do rodziców, ponieważ oni nie lubili mojego partnera. Zwłaszcza po tym jak usłyszeli co on mi zaproponował to odradzali mi ten związek. Tylko że jednak ich nie posłuchałam, wyprowadziłam się do niego. Najbardziej wściekła jestem na siostre, i uważam nawet że to ona może manipulowac moim tatą, sama nie może miec własnych dzieci z tego powodu zostawił ją mąż a teraz by chciała odebrac moje.

Gość tego typu rozmowy
ODEBRAĆ twoje????? Ty sobie żartujesz, prawda? Przecież ty to dziecko PORZUCIŁAŚ DOBROWOLNIE, nikt ci go nie odbierał :O

Gość jesteście chamscy do bólu
Po co te wyzwiska? Suka, szmata, powinnaś zdechnąć... Powinniście się wstydzić, wyłazi z was kultura :O Do autorki: moja była już koleżanka postąpiła tak samo. Dla gnoja (w dodatku bandziora, agresywnego chama i zwykłego pijaka) oddała córkę byłemu mężowi. Dla mnie to niepojete, tym bardziej, że wiedziała jak ogromną krzywdę wyrządza dziecku. Byłam świadkiem sceny, kiedy ta sześcioletnia dziewczynka płakała, błagała na kolanach matkę i krzyczała: "Mamuniu, nie zostawiaj mnie", a ona wybrała faceta tłumacząc sie tym, ze boi się samotności. Po tym wydarzeniu nasza znajomość definitywnie się skonczyła, nigdy nie pojmę jakimi motywami się kierowała robiąc dziecku taką krzywdę. Dodam, że owa dziewczynka cięzko chorowała (z cierpienia jak orzekli psychologowie) po rozłace z matką. A matka ma to, na co zasłuzyła: jej facet praktycznie więzi ją w domu, bije, na nic nie pozwala. Zostaw dziecko w spokoju. Ty byłaś dorosła, gdy dokonywałaś wyboru. Jedyne, co możesz teraz dać swemu synkowi to święty spokój. A poczucie winy (o ile je masz) niech będzie twoją karą.

Gość zimna suka z Ciebie
No mi też aż się nie chce wierzyć że istnieją takie k....Dobrze Ci tu napisało kilka osób:powinnaś leżeć w grobie zamiast matki. Taką matkę jak Ty każdym da się zastąpić,więc nie wmawiaj sobie że dziecku jest najlepiej z matką.

Tez mnie zastanawiaja te wyzwiska, chyba jestesmy bardzo sfrustrowanym narodem.

Gość Wyrodna matka
Teraz mam prace,mieszkanie, mogłabym swojemu dziecku zapewnic wygodne życie. Wszystko to dzięki rodzicom, na których w każdej sytuacji swojego zycia moglam liczyc, co bym nie zrobila to mnie bronili, nigdy mi niczego nie odmawiali, moze to wlasnie dla tego zachowalam sie tak egoistycznie, ale mimo wszystko kocham swojego synka a ojciec moj ojciec odbiera matke swojemu wnukowi. Czy to jest fer? fer wobec dziecka.

Gość tego typu rozmowy
a ojciec moj ojciec odbiera matke swojemu wnukowi Wnuk twojego ojca nie miał w tobie matki tylko dostarczycielkę komórki jajowej, więc argument chybiony :O

Gość ONA TYLKO NA TO ZASŁUGUJE
soryy ale co mamy jej wpółczuć?? zachowala sie jak zdzira i mamy ja glasakac po glowce? sory ale takie zachowanie mnie przeraza i jeszcze ma pretensje do rodziny ze jej dziecka nie chca oddac

Gość Wyrodna matka
Mój syn ma już prawie 8lat, dwa razy widziałam go z daleka jak moja siostra odprowadzała go do szkoły. I czuje się podle z tym co zrobilam, ale chce to naprawic.

Gość za pozno
raczej na napraianie tego jest juz za pozno dziecko cie nawet nie zna moglas o tym wczesnije pomyslec

Gość jndjfedfjrrrrrrrrrrrrrrrr
wątpię czy dziecko będzie chciało jeszcze z tobą być.....

Gość za pozno
no odkładnie ja też w to wątpie;]

Jesli mial ponad 4 lata gdy go porzucila, to pamieta ja i na pewno pamieta bol i tesknote, jaka temu towarzyszyla. Na jego miejscu pewnie chcialabym miec mame. kzdy chce miec mame. Ale mame dobra, kochajaca. Jesli bedziesz miala kontakt z synem, on na pewno Ci nie zaufa, a juz na pewno nigdy Ci nie zaufa twoja rodzina.

Gość za pozno
ja bym nawet takiej matki nie sznowala

Gość chyba Twój syn
zadaje sobie podobne pytania: co ja takiego zrobiłem, ze wszyscy kolejno mnie zostawiają???? Czy tak zachowuje się matka???? Może zamiast pytać o to, dlaczego Twój ojciec powiedział to, co powiedział, pomyśl o tym, jak przeprosić, wyleczyć i wynagrodzić krzywdę, Twój brak- brak obojga rodziców Twojemu synowi. Też mam dziecko, mąż odszedł, naprawdę trudno mi sobie wyobrazić kochanie mężczyzny, który stawia takie ultimatum, a jeszcze trudniej mi myśleć, że mozna z własnego wyboru żyć daleko od własnego dziecka, z matka zostałam przed 20 rokiem życia. Współczuję, bardzo smutne to wszystko.

Gość Wyrodna matka
Zachowałam się podle, bo zostawiłam takie maleństwo, myślałam tylko o sobie. Ale dla czego mój tata mnie o wszystko obwinia? Jednak nadal mam do tego dziecka prawa a mój ojciec postanowił mi wytoczyc sprawe w sądzie o odebranie ich. Jak to wygląda? Zeby w rodzinie sie sadzic?

Gość moja siostra ma 9 lat
i nie pamieta zbytnio tego co bylo jak miala 4 latka, a trauma mogla tez zrobiuc swoje i dziecko moglo wyprzec wszystko z pamieci, wiadomo,ze kazdy chce miec matke, nawet czasem najgorsza,ale zeby byla, tylko, ze szkoda dziecka,zeby znow przezywalo kolejna traume jak jego matka poleci za kolejnym facetem, bo juz dwa razy popelnilas blad i nic cie to nie nauczylo :-))