Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubionaaa20

Czy to jest jeszcze miłość?

Polecane posty

Gość tjdtpjgjgj
haha ile wy macie lat ?

Gość tjdtpjgjgj
i znowu.. Nie uogolniaj ze faceci itd, kazdy jest inny. A swojego lepiej zostawcie jeśli nie jestescie pewne

Dziękuje za wypowiedzi:) Niektóre na prawde mi pomogły:) Krewetka więc po prostu chyba musimy czekać...bo ja swojego nie zostawię..nie potrafię.. :(

zagubiona znalazlam w internecie duzo artykulow ciekawych wpisz sobie w google etapy milosci okazuje sie ze to jest calkiem normalne;] znlazlam np. to Kiedy szczęśliwa dotąd para zaczyna kłócić się o drobiazgi, nie może dogadać się w żadnej kwestii, partnerzy zaczynają się martwić, że ich miłość słabnie, a może nawet się kończy. To przedwczesne, niepotrzebne obawy. Każdy związek kobiety i mężczyzny rozwija się według takich samych praw, przechodzi przez te same, niezmienne etapy. I to niezależnie, czy jesteś ze swoją pierwszą miłością, czy przeżywasz drugie małżeństwo. i to NAJGROŹNIEjszy Ten etap to rafa, o którą rozbija się najwięcej par. Jeśli nie chcecie sami wpaść w tę pułapkę, przypomnijcie sobie, jak super było na początku i wspólnie opracujcie plan naprawy związku. Jeszcze nie jest za późno. Bo mimo wszystko się kochacie! 13:50:54 Faza 5 Żyjcie długo i szczęśliwie Znów pachnie bajką... Kłótnie mają choćby tę jedną zaletę, że kończą się zgodą. Jesteście więc na najlepszej drodze do szczęścia. Wspólnie pokonane problemy tak naprawdę Was do siebie zbliżyły. Teraz już wiecie, jak po pierwszym zauroczeniu, po zdjęciu różowych okularów, po sprzeczkach i większych awanturach rodzi się uczucie. Bo miłość potrzebuje czasu, by stać się silną. I tak jak przyjaciół poznaje się w biedzie, tak też jej siłę można poznać po tym, jak wiele dla jej uratowania zrobili zakochani. i wiele innych jest w necie

Gość żaba1212
małość po 5 latach wyglada tak nuuuuuuuuuuuuuuuuda i nic więcej więc szuka sie nowych dozna i ja to wiem z własnego doświadczenia