Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak25

jak spytać się kobiety czy jest dziewicą żeby powiedziala prawdę

Polecane posty

Gość anizzielonegowzgorza
ja jestem dziewicą i nie chciałabym zeby moj przyszły mąż zaliczał wszystkie po kolei ;]

niestety nie jestem już dziewicą ale to nie znaczy że nie chciałabym prawiczka. W życiu nie chodzi o seks prawiczki są wyjątkowi i szukałabym takiego z gromnicą na kolanach!! bardzo bym chciała prawiczka :)

to, że kobieta nie jest dziewicą nie oznacza, że przeleciało ją pół osiedla :O

pitahaya zgadzam sie z Tobą no chyba ze dziewczyna sie nie szanuje to tak :)

Gość anizzielonegowzgorza
bo to tego nie oznacza, ale widocznie chłopak25 tak myśli a jesli nie byałaby dziewicą, ale nie dawała wszystkim chłopom ze wsi, lecz była w powaznym zwiazku kochała itp to tez zle?

chłopak, ja tam po prostu uważam, że skrajności nie są dobre. wymaganie dziewicy to skrajność. dziewczyna, która spała ze wszystkimi znajomymi to druga skrajność. obie mają jakieś źródło. i źródło takiej skrajności jest być może źródłem problemu danej osoby a skrajność sama w sobie chybionym środkiem do jego rozwiązania. podkreślam - być może... jest późno już i sam nie wiem co piszę, więc skończę może.

"To by pomoglo, naprawde, bez chorob psychicznych od razu zyje sie lepiej. Uciekam juz, nudno tu. Dobranoc." o ku... cios w plecy kropka :classic_cool::D

Pewnie też by było źle, w końcu nie ma błony ;) Szkoda czasu, i tak nie da się niczego przetłumaczyć. Kiedyś zmądrzeje.

Basska chce ;) Nie wiem tylko, czy jest porządna - zapytaj jej ;)

robiłam to tylko z jednym facetem którym myslalam ze jest tym jedynym nasz zwiazek trwał 3 lata po poltora roku to dopiero zrobilismy jestem porzadna?? :D:D hehe

ja mam 20lat i jestem dziewicą nie wstydzę się tego ani trochę choć nie raz zostałam wyśmiała :P

Gość upupupupuppppppppppp

ważne jest raczej to że kochała sie z wartosciowymi, kulturalnymi facetami, to przekazuje wiecej informacji o priorytetach pań niz dziewictwo :)

Gość Ile masz lat dziecko
Jestem przerażona! Chłopak25 ma ewidentnie coś nie tak z garem i powinien się leczyć.

Wtedy trzeba wziąć pod uwagę wiek pani, długość związków w jakich przebywała itd :) Nie można tak segregować kobiet, bo ludzie są różni, może się trafić przykłądowo taka, która spała z trzema i była w długoletnich związkach, kochała i nie wyszło, zdarza się, i taka która spała z trzema przypadkowymi! Może też trafić się dziewica, która nie spała z żadnym, a ty będziesz pierwszym z przypadkowych :) Ludzie są naprawdę różni, dlatego segregowanie ich przez pryzmat ILOŚCI seksualnych partnerów jest conajmniej puste i powierzchowne:)

Madusia 18 to chyba mozna wyczuc chocby z zachowania w lozku. prawiczek, wlasnie do tego daze, ze nie nalezy oceniac kobiet przez pryzmat ilosci partnerów tylko sposobu prowadzenia się :) a pytaniem o dziewictwo tego się nie zbada :)

Gość i o co tu
sie denerfofac?

to też zależy, co kto rozumie pod pojęciem "za duzo". ja wychodze z zalozenia, ze trzeba dokładnie poznać drugiego człowieka zanim się powie czy ten dobrze się prowadzi. mądra i szanująca się dziewczyna, która miała już kilku partnerów zapewne chciałaby dokładnie poznać tego prawiczka, żeby podjąć decyzję :) wszystko zależy:) opcji jest tyle ile ludzi jest na świecie:)

Zależy jaka dziewczyna i jaki prawiczek :) Z twojego opisu można by wywnioskować, że ta dziewczyna nie jest zbyt błyskotliwa, jeśli męskość faceta mierzy w fakcie, czy rozpoczął on już współżycie a prawiczek zaledwie słysząc "tak" lub "nie" wysuwa wnioski i pochopnie ocenia przeszłość (domyślnie seksualną) tej dziewczyny:) Czyli mało interesująca para :p

jestem relatywistką :) No tak, jeśli masz 22 lata to licząc średnio, jeśli ona zaczęłaby w wieku 18 lat, to wychodzi więcej niż 1 facet rocznie.... :) tak czy siak, trzeba by poznać dokładniej żeby jak najmniej subiektywnie oceniać:)

Gość zalamka no
zasada jest jedna im gorszy facet(chdzi mi tu nie tylko o charakter ale i o wyglad) tym wieksze wymagania ma odnosnie swojej potencjalnej dziewczyny... kurde gdybym trafila na taki wynalazek jak autor to chyba wolalabym sie zszyc i w zyciu sexu nie uprawiac niz wiazac sie z takim pajacem... jak masz kompleksy i boisz sie kolejnego wysmiania to po prostu jedz do Rosji i sobie wydluz i pogrub... na wszystko znajdzie sie sposob... a i jeszcze jedno w sredniowieczu kobiety tez udawaly dziewictwo, i mam nadzieje ze trafisz na taka oszustke heh

Prawiczek, jesli jest jakas milosc, to ona ma gdzies takie rzeczy jak dziewictwo 🖐️

Prawiczek, wraz z Twoim wiekiem rosnie szansa, ze ta Twoja milosc bedzie miala, zalozmy, 4 partnerow na koncie, i co wtedy?

ale nie popadajmy w skrajności!:p

No tak, to budzi w niektóre doznania estetyczne :) Ale trzeba mieć też dystans do wirtualnego świata ;)

W takim razie pokuszę się o wróżbę. Albo pozostaniesz prawiczkiem, albo natkniesz się na kogoś, kto zagra dla Ciebie napisaną dla siebie przez Ciebie rolę (w tym wypadku módl się, by grana była sumiennie do końca życia - Twojego, albo jej)

Gość
W realu wstydziłabym się gdyby ktoś zadawał mi takie pytanie, nikt nie pytał się czy jestem dziewicą, ta sprawa jest bardzo intymna, trzeba mieć trochę taktu:-o