Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak25

jak spytać się kobiety czy jest dziewicą żeby powiedziala prawdę

Polecane posty

Gość dlaczego was to
MĘŻCZYZN tak bardzo obchodzi ??????????nie rozumie tego to jej( NASZA)osobista sprawa

Gość dlaczego was to
i jej osobistą sprawą czy jest dziewicą czy nie !!!!!!!!!!!!!!!

Chlopak, znajdz sobie 9-latke, pilnuj jej caly czas, i jak juz osiagnie w miare odpowiedni wiek, uwiedz. Troche zachodu, ale skoro masz dostac w nagrode dziewice, chyba warto 🖐️

Gość jsnfb
A nie mozesz jej normalnie zapytac o poprzednie zwiazki? czy byla z kims dluzej, czy kogos kochala itd? Chyba odpowiedz wtedy sama sie nasunie. A Ty miales kogos przed nia? A tak poza tym wszystkim, to mysle, ze to prowokacja, bo w normalnym zyciu ludzie pytaja siebie wprost:P Tylko na kafeterii maja takie chore problemy:D

Gość dlaczego was to
a ty co prawiczek 25letni??????

Gość mala.16
hahahaha. dziwic sie mu zachcialo. ahahahhaaaa. chlopie włacz sobie discavery. moze bedzie jakies program o wymarlych gatunkach. ja koncze gimnazjum i juz takich kolezanek nie mam.

smok waść jesteś, czy jak, że dziewica Ci potrzebna? ;P

wolalbym kilka jeszcze pomysłów zamiast wnikania w moje życie, ten o poprzednich zwiazkach byl dobry

Gość dlaczego was to
a tak w ogóle to jestem po 30 i mój mąż był pierwszy;-) i powiem ze trochę żałuje TEJ PORZĄDNOŚCI MORALNEJ

dziewica mi potrzebna na żone nie chce aby inny facet miał tego typu wspomnienia z moją żoną

Gość dlaczego was to
BO LEPSZA Z KURWY ZONA, JAK KURWA Z ZONY

Chlopak25, ja Ci powiem na dobranoc gorzka prawde: Nigdy nie bedziesz mial pewnosci, nigdy!

Gość ale prostaczek
Prostaczek bo wypowiada się jak ostatni burak i traktuje dziewczynę jak parę butów bo on chciałby " nieużywane" a jak używane to on sobie też poużywa ale będzie zdradzał za karę :O.

Gość mala.16
moze cos w podstawowkach poszukaj! ;D

możliwe ale wolalbym zabaczyć raz błonę dziewiczą w żadnym miejscu nie przerwaną

Gość dlaczego was to
CHŁOPAKI DARUJCIE SE TE DYRDYMAŁY ,przecież jak nawet miała jednego to nie znaczy ze ...no wiecie co

Blona o niczym nie swiadczy - sa kobiety z blona po innych rodzajach seksu, chyba wiesz.

równie dobrze mogę napisać że jesteś prostą szmatą która innym dawala dupy ale wolałbnym nie rozmawiać na takim poziomie bo to jest bez sensu

inne rodzaje seksu tak mi nie przeszkadzają bo niby ta używana nie obciągała ?:D

Gość inoczi
Zapytaj delikatnie i subtelnie ...W czym problem ? JA bym szczerze odpowiedziala zreszta nigdy w tej kwestii nie klamalam bo po co ? Jak kobiecie na tobie zalezy to bedzie szczera. Przygotuj jakis mily wieczór kolacja wspolny film i zapytaj ! Nie ma co kombinowac.

Liberalny jestes, kurcze, jestem w szoku. A gdybys mial stuprocentowa dziewice bez blony, nie pasowaloby Ci?

prawiczek, używane? a co to że tak powiem samochód? człowieku men - ja tam bym się na Twoim miejscu zastanowił dlaczego to dla Cię takie istotne i popracował nad tym problemem... poważnie mówię. te verde - "ktoś mnie obarczył jarzmem win, zaszczepił pierworodny grzech,długi czas odczuwałem tylko wstyd, proszę by dobrze zrozumiano mnie "

Gość dlaczego was to
to ja ci powiem gdzie taka znajdziesz W KOŚCIELE !!!!!!!!!!!!!!