Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak25

jak spytać się kobiety czy jest dziewicą żeby powiedziala prawdę

Polecane posty

Ano wlasnie, Slowiczka. Kiedy kogos poznajemy, nie na miejscu sa rozmowy o dziewictwie. A kiedy znajomosc dociera do takiego momentu, ze sie czegos w tym temacie dowiadujemy, to raczej dziewictwo juz waznej roli nie gra.

Gość upupupuppppppp

Gość LEPIEJ NIE PYTAĆ OD RAZU

prawiczek, mądry z ciebie facet :)

Bo w twoich wypowiedziach widać logikę, nie są puste i głupie:) Ale co sprowadziło cię na kafeterię to ja nie wiem :p

Gość senioritkaaaaaaaaaa
bo 87" to dobry rocznik ;) cos o tym wiem

senioritkaaaaaaaaaa;)

Gość senioritkaaaaaaaaaa
.. może "prawiczek87" ma nadzieję, że przez czysty przypadek.. znajdzie wspólny język... "jakąś ową"... miłe i realne

Gość senioritkaaaaaaaaaa
zapewniam Cię ze dobry... a nawet bardzo... ;) jam z ery czarnobyla ;)

Gość senioritkaaaaaaaaaa
gdy dokonuje "oględzin" swej postaci... widze dużo pozytywnych rzeczy.... moi znajomi takze nie odbiegają od normy... radość życia - to jest to!!!!!

Gość senioritkaaaaaaaaaa
taaaaa.... nie da się Ciebie nie zauważyć tu i tam...;) a dziewictwo- ważny wątek - ciągnący się całe życie kobiety jak i mężczyzny ///ważny dla mnie rónież

Nie krytykowałam cię, wyrażałam swoją opinię na temat facetów, którzy poprzez dziewictwo oceniają czy partnerka dobrze się prowadzi :)

a dowiemy się co cię tutaj sprowadziło?;) a tak w ogóle - sobota jest a my przed komputerem! :)

Gość senioritkaaaaaaaaaa
ale ma znaczenie ...

Gość senioritkaaaaaaaaaa
przed kompem.. bo szukam materiałów na exam.... i tak przez czytsy przypadek włączyło mi sie kafe... ;)

Gość chcemm
wiecie co, a ja bzykałam się z sześcioma facetami, ale chcę, by mój wybranek był prawiczkiem. jakoś bardzo mi przeszkadzałaby świadomość, że przede mną były inne!!!! fuj!!! jak on mógł!!! męska dziwka!!! no i takiego używanego to zdradzałabym na prawo i lewo, ale mam nadzieje, że znajdę jeszcze prawiczka. oto poglądy mężczyzn tu się wypowiadających, tylko że w odwróconej wersji. Jarzycie? przecież to totalne dno.

Też czasami próbuję uczyć się przed kompem ale u mnie to nie wychodzi:D staram się odwlekać jak tylko mogę ;)

Gość senioritkaaaaaaaaaa
no właśnie.. hhe

Gość czytaj uwaznie i ucz sie
Poprawnie sformulowane zdanie winno brzmiec: Jak spytac kobiete, bo od tego co piszesz mozna sie jedynie zachlysnac.

Gość chcemm
no :( nie rozumiem, dlaczego według niektórych faceci mogą uprawiać seks, a kobiety nie. no a jak to, sami ze sobą by mieli to robić, żeby wszystkie dziewczyny pozostały dziewicami? nie można mieć wszystkiego - dziewczyny, która będzie z tobą uprawiać seks, a jednocześnie zachowa dziewictwo. nie wiem, jak można być tak głupim.

Gość chcemm
dlatego topiki takie jak ten strasznie mnie wpieniają

temat przewałkowany :p

Gość chcemm
prawiczku, bardzo niewielu mężczyzn chce pozostać prawiczkami. Wielu natomiast zgłasza jakieś wydumane pretensje o dziewictwo swojej partnerki.

Gość senioritkaaaaaaaaaa
ale jak juz pisałeś wcześniej... nie miałbyś ochoty nawiązywać z kobieta kontaktu, która uprawiała anal i inne brzydkie a gdybyś nieświadomie związał się z taką kobietą a horrory(dla ciebie) życia wcześniejszego wylały się w pewnym momencie na wierzch.... byłbyś z nia dalej.. bo miłość etc..... czy zerwałbyś wszelkie kontakty.. bo obrzydzenie silniejsze..? (chyba że żle zrozumiaąłm twe wcześniejsze słowa)

Gość chcemm
prawiczku, przeżywasz ciągłą ewolucję na tym forum. :) czy to nie w topiku Małej Żabki (o ewentualnym ukryciu dziewictwa) doszedłeś do wniosku, że mógłbyś pokochać niedziewicę? ^^

Gość senioritkaaaaaaaaaa
dziękuję. ;)

Gość nikita1
nie sądzisz że to głupie pytanie? po co ci to wiedzieć człowieku?

Gość chcemm
no :) a on sam sie bedzie chwalił swoimi podbojami podczas gdy dziewczyna która już się kochała będzie u niego skreślona.... ah, nie bedzie! bedzie tylko zdradzana na prawo i lewo. i gdzie tu moralność? co za typ

Gość chcemm
prawiczku przecież wiesz, że to nie ma znaczenia. dlaczego uważasz, że nie? no chyba że nigdy nie będziesz chciał uprawiać seksu, wtedy to i kościół może małżeństwo unieważnić :P

Gość senioritkaaaaaaaaaa
a o cyzm my tutaj do cholery rozprawiamy.... ile ludzi tyle charakterów.. dwoje takich sie dobierze.. i juz będa wiedzieli co z tym zrobic mają amen.