Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

YUKI_ISA

Witajcie, potrzbna mi Wasz pomoc, odpowiedź na pytania - konkretne

Polecane posty

A OTO ONE: 1. czy mieszkacie może na osiedlach wielkopłytowych? 2. czy są to Wasze mieszkania czy Rodziców? 3. czy standard mieszkania Wam odpowiada? 4. czy chcielibyście je zmienić? 5. czy gdyby to było możliwe zgodzilibyście się na przeróbki zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz, tak by nadać współczesny charakter tym budynkom? 6. czy skorzystalibyście z pomocy i usługi fachowców, którzy kompleksowo zajęliby się nałożeniem nowej \"skóry\" na socrealistyczne blokowiska? Czemu pytam? To temat mojej pracy doktorskiej, Wasz opinie i Wasze zdanie bardzo się liczy tutaj. Z góry dziękuję za odpowiedzi :-)

Gość ja 28 a
nie moje tak nie nie nie prosze bardzo:)

- mieszkałam w bloku - mieszkanie było moje - standard mi nie odpowiadał - wszystkie bloki były brzydkie i chętnie zmieniłabym ich wygląd zewnętrzny - skorzystałabym z pomocy fachowców Może da się zmienić "skórę" z zewnątrz, ale jeżeli masz do dyspozycji 62m kw. dla całej rodziny to co tam pokombinujesz? Zostawiłam sobie tamto mieszkanie i jak jestem raz w roku w Polsce to tam mieszkam. Zawsze się zastanawiam jak to możliwe, że taki metraż mi kiedyś wystarczał, albo jedna łazienka(koszmar) czy kuchnia projektowana przez jakiegoś zboczeńca. Ściany nie są z gumy więc co możesz zrobić w bloku?

Gość lololololololo
1. tak 2. moje kupione 3. tak 4. nigdy 5. obojętne 6. obojętne - ważne, co w środku