Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FOTO - FREE

Foto Free ograniczona ilość małopolska śląsk

Polecane posty

Gość FOTO - FREE

Witam serdecznie. Od wieli lat interesuje się fotografią lecz właśnie fotografia ślubna ma to coś co mnie najbardziej urzekło. Obecnie mam za sobą 10 wykonanych ślubów oraz zadowolonych par, lecz galeria zdjęć nie jest jeszcze tak pokaźna jak bym chciał, dlatego aby powiększyć swoje doświadczenie proponuję wykonanie zdjęć ślubnych w kościele za FREE, oczywiście oczekuję zgody na zamieszczenie zdjęć na sowojej stronie w galerii która powstanie w 2010roku. >> posiadam legitymację od kurii na zdjęcia w kościołach >> obecnie posiadam sprzęt cyfrowy NIKON D80 + SIGMA 17-70 2.8 + NIKKOR 50 1.8 + NIKKOR 55-200 + Lampa SB600 + oświetlenie ciągłe 600W. (awaryjnie zawsze mam jeszcze jedną lustrzankę) OCZEKIWANIA >> zgoda na zamieszczenie zdjęć w mojej galerii >> dojazd, nocleg, odbitki - pokrywa para młoda O MNIE 26 lat "M", student. TEREN małopolska śląsk ( tychy, pszczyna, zator, wadowice ) okolice KONTAKT GG: 12459613 (ilość ograniczona, zapisy tylko na 2009rok.)

Gość poliklotkawaw
Czy może przysłać mi pan skan tej legitymacji bo nasz ksiądz pozwolił nam na takiego fotografa co ma taką legitymację. Chodzi mi o legitymację a nie o zaświadczenie o ukończenie seminarium.

Gość FOTO - FREE
Legitymacja jest taka jak ma być Wydana przez Kurie Krakowską. ps (ciekawy ksiądz, ogólnie to wygląda tak że fotograf lub kamerzysta przed mszą idzie do księdza i pokazuje mu legitymację).

Gość poliklotkawaw
Pytałam się czy może przysłać mi pan skan takiej legitymacji. Tyle razy pytałam fotografów o pokazanie mi takiej legitymacji i ani jeden fotograf jej akurat nie miał. Dla mnie tez jest ważne aby fotograf miał taką legitymację...

Gość FOTO - FREE
Legitymacja do wglądu przy ew.spokaniu.

Gość poliklotkawaw
rozumiem ze nie masz legitymacji tylko zaświadczenie. Wiesz ja pracuje w kurii i dlatego ta legitymacja mnie zainteresowała.....

Gość FOTO - FREE
Bez obrazy ale pewnie sprzątasz w Kurii, ja mam na swojej napisane jak byk czcionką "LEGITYMACJA Nr.893 kamerzysty lub fotografa upoważnionego do filmowania lub fotografowania celebracji liturgicznych" Wystawiona przez Komisję ds. Liturgicznych Archidiecezji Krakowskiej. Legitymacja jest laminowana podobnej wielkości jak dowód osobisty. Może w różnych Kuriach różnie drukują.

Gość aniatycy23
Ciekawa oferta, dla mnie spoko, myśle że termin będzie wolny, zawsze to dodatkowe foty ze ślubu

Gość Legitymacja
FOTO - FREE jak czytałem tekst o legitymacji to uśmiałem się do łez. Na prośbę o skan legitymacji obrażasz pytającą osobę.A może tym pytającym był przyszły twój klient. Chyba jesteś jedynym fotografem w kraju który posiada taką legitymację. Piszesz że nr 893 hihihi . Oj dowcipniś z Ciebie.

Gość hehehehheheheh
A moze pomyliło ci się z legitymacja studencką hehehehheheheheheheh żenada normalnie

Gość brak slow
nie wiem czy wszyscy sa tutaj tak ograniczeni czy co?co byscie chcieli na tej legitymacji?Na pierwszy rzut oka widac,ze chlopak sie zna na rzeczy,chce stworzyc porzadne portfolio,a poza tym co komu szkodzi miec 2 fotografow?moze zdarzyc sie,ze chlopak zrobi lepsze zdjecia niz wynajety niby profesjonalny fotograf.rece i biust opadaja.nr gg jest podany,wiec piszcie bezposrednio do niego,a nie na forum...przeciez nie umiesci zdjecia legitymacji tutaj.przy okazji pozdrawiam kolege:)

Gość heehee
Ten kolega nie ma zarejestrowanej firmy i dlatego się tu promuje. Co do dwóch fotografów to jeszcze polecam dwóch kamerzystów i na wszelki wypadek dodatkowo jeszcze dwie osoby. ślub będzie wtedy wyglądał tak pięknie.

Gość brak slow
o zgrozo!chlopak jest dopiero poczatkujacy,a wszyscy sie czepiaja.jestem ciekawa czy kazdy kto zaklada wlasny biznes zaczyna od zarejestrowania firmy.a propos kamerzysty...taki kamerzysta moze popsuc najlepsze zdjecia wlazeniem w kadr!!!

Gość heehee
Tak każdy musi mieć zarejestrowana działalność. Jak zarejestruję działalność przestanie stosować zniżane ceny aby pozyskać zlecenia.

Gość brak slow
czy tak trudno zrozumiec,ze ten kolega chce tylko asystowac przy slubie???zawsze to wiecej zdjec do wyboru.wielu fotografow amatorow tak zaczyna!!!widze,ze nie macie pojecia o tworzeniu wlasnego portfolio....

Gość zarejestrowanie
Do osoby powyżej - podstawowa znajomość prawa dałaby ci świadomość, że usługi można świadczyć na bazie umowy o dzieło, która nie wymaga rejestrowania działalności (oczywiście wtedy nie można wliczyć sobie w koszty wielu rzeczy, które można sobie odliczyć mając firmę).

Gość zarejestrowanie
--> to było do "hehehe"

Gość śmieszne
Widać ze cały czas jest tu REKLAMA!!!!!!! Człowieku czy nie rozumiesz ze szkodzisz sobie i innym.

Gość FOTO - FREE
witam ponownie, początki są ciężkie ale dobre portfolio to dużo pracy i dużo potrzebnego doświadczenia.

Gość brak slow
Foto Free tutaj wiekszosc ograniczonych osob i nie rozumieja tego:)poszukaj moze wsrod znajomych albo na forum fotograficznym.chociaz na forach fotograficznych tez Cie zrownaja z ziemia,ze stwarzasz im konkurencje,bo nie bierzesz za to pieniedzy:/na pewno ktos sie znajdzie:)swoja droga widzialam w zyciu rozne portfolio,nawet takie,ktore zawieraly zdjecia jednej pary....;)