Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hatszepsut

mam 25 lat,nigdy nikogo nie miałam,załamka

Polecane posty

Gość Szukający miłości...
"szukający, no oby oby, tylko kiedy, bo ja juz bym chciała" Hmm, mówią że "co nagle to po diable"

szukający, nie bardzo w to wierze ale nie mialabym nic przeciwko gdyby tak jednak było:D promyk, własnie widze,Ty jakas terapie przemocą na mnie chcesz stosowac:D

dobra, cofam to co napisałam,oczywiscie ze znajde ksiecia z bajki i bedzie mnie wprost ubóstwiał a ja jego i bedziemy zyli długo i szczesliwie tak lepiej? nie, nie lepiej:P wierzysz w to???? musisz wierzyc w to o czym marzyc w to co myslisz bo inaczej nic z tego.....musisz sobie wmawiac tzw afirmacje ktora podbuduje twoja pewnosc siebie....hehe

ehh, ugodowa dzisiaj ze mnie dziewczyna, wiec niech bedzie przyjme taką wersje spotkam milosc swojego zycia (oczywiscie ma byc odwzajemniona) i bede szczesliwa.teraz lepiej?:p

Hmm, też słyszałem kiedyś takie bajki, że jak się w coś mocno wierzy to się spełnia. No ale życie to nie bajka... :(

no tak,ale teoretycznie to my jestesmy kowalami swojego losy, to czemu nie mozemy ze swojego zycia uczynic bajki:p tylko szkoda ze nie wszystko zalezy od nas:/

hehe,no tyle lat czekam wiec nie powiedzialabym ze to tak nagle heheh drugie tyle jeszcze poczekamy hihihi to by bylo straszne, nie?:P... ja tez juz bym chciala bo jak nie to niedlugo bede poduszke w nocy calowac :P...zreszta juz wspolczuje mojemu przyszlemu:) oj biedny chlopina bedzie na poczatku hihiih:D

heheh drugie tyle jeszcze poczekamy hihihi to by bylo straszne, nie? ... a wez wypluj te słowa:P ps. no a co ja mam powiedziec, wszystkim nam odwali niedługo:p

Oj, nie przeginaj z tym drugie tyle... To by wyszło coś po 50-tce... Mam nadzieję, że to nie było prorocze, tfu tfu...

tak,odpukać, jakbym miala sie meczyc jeszcze drugie tyle, to moze lepiej juz dzisiaj rzucic sie z mostu.szukający który polecasz w wawie?:p

ja mam 11 letniegho brata i czasmi jak sie do niego przytule aby dam buziaka to zaraz mi odpowiada znajdz se faceta i go caluj:O super:O.....

hehe,mi tak w domu gadaj,że moze bym wreszcie sobie kogos znalazła, albo ze za bardzo przenieram i teraz mam za swoje:( buu

Gość Gorzki
WITAJ,ALE MOZESZ MIEC MNIE,MAM 36 LAT,165CM,WIEC JAK JESTES MNA ZAINTERESOWANA,TO MOJE GG 5333425

Hmm, Grota za ruchliwy, Siekierkowski za duży, może Świętokrzyski, taki bardziej kameralny, cichszy, bardziej nastrojowy. ;)

Ale to w takiej sytuacji lepiej spotkaj tam tego Jedynego, a nie skacz stamtąd. ;)

hehe,no fakt,ja lubie jeszcze slasko-dabr, ładny widok za zamek:p wiec chyba sie na ten zdecyduje:P

hehe, a co ten jedyny ma robic wtedy na moscie jak ja bede skakac? tez ma stamtad skakac czy co:D ps. dobra promyk to bede poczekam na Ciebie:D

Eee jak skoczysz to już na pewno nikogo nie znajdziesz, a tak dalej jest szansa...

mnie babcia do wrozki wysyla aby sprawdzic czy wyjde za maz:O tata mowi ze chce byc dziadkiem:O i ze w moim wieku mial juz 2 dzieci:O ahh... czsami mam ochote im odpowiedziec ze jeszcze sie taki nie narodzil co w lozku by mi dogodzil:D

A co myślisz, że masz wyłączność na skakanie z mostu? ;)

Uuu promyczek, to ty wymagająca jesteś. ;)