Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zostawił mnie....

Oskarżył mnie na policji o zniesławienie i nietykalnosc

Polecane posty

Gość Zostawił mnie....

Mieliśmy tydzień temu okropną awanture, sprowokowaną przeze mnie, cały czas się go czepiałam, krzyczałam na niego,a on wtedy wyszedł z mojego mieszkania- bo mieszkał u mnie i powiedział że z nami koniec, pobiegłam za nim on wtedy na samym polu krzyknął na mnie żebym się od niego odpierdoliła i dala mu spokój, po czym po tym jak nazwałam go chujem nazwał mnie szmatą i dostał ode mnie z liścia, powiedział mi że nie mamy ze sobą już nic wspolnego, co gorsza zgłosił sprawe na policje o zniesławienie i naruszenie nietykalnosci osobistej czy cielesnej coś takiego typu, co gorsza byli świadkowie którzy poświadczyli na jego korzysc. Prawie 6lat byliśmy razem.

Gość Zostawił mnie....
Powiedzcie mi gdzie ci mężczyźni PRAWDZIWI.

Gość ihahhahahahha
no to wystrzelił od razu z grubej rury... mięczak

Gość Zostawił mnie....
Oczywiście że mięczak, żeby z takimi sprawami na policje od razu biegnac i tak kobiete upokorzyc.

Gość ...Poznaniak.. 855
prawidłowa reakcja..nauczysz się trzymać rączki przy sobie...

Gość Zostawił mnie....
Ja jestem kobieta w 100%, lepiej powiedz mi jak na osobe która sie prawdopodobnie kocha moze leciec się od razu na policje?

Gość Szkoda że ci nie oddał
i mówie ci to jako kobieta.

Gość Zostawił mnie....
Moja droga, zapamiętaj sobie jedna rzecz ze kobiet nie bije sie nawet kwiatem, ale nam od czasu do czasu moga puscic nerwy, ten gnojek zachowal sie jak tchorz i na dodatek mnie osmieszyl.

Gość i dobrze ci zrobił

Gość ...Poznaniak.. 855
To czy mogą czy nie to ci sędzina powie :D Będziesz go musiała ładnie przeprosić :)

Gość Zostawił mnie....
bo wziełam pod wątpliwość prawdziwość banknotów , którymi uiścił opłate za sex ze mną i mu dowaliłam.

Gość Zostawił mnie....
Głupie podszywy z jakiej racji mam go przepraszac? ten chłopak byl przy mnie 6 lat a teraz wycina mi taki numer.

Gość dobrze zrobił
pisze to ja kobieta

Gość MAriusz BHP
że na policje poleciał i zwyzywał to leszcz ale że rzucił to jak najbardziej popieram

Gość Zostawił mnie....
Według was dobrze zrobił, ktos madry powiedzial mi kiedys ze jak kobieta uderzy faceta to powinien ju unieruchomic i przytulic, jak sie na niego drze nawet bez powodu to powinien ja przytulic a on po policjach lata, a jesli chodzi o przeprosiny to on ich nawet nie chce, probowalam.

Gość widocznie juz
mu przy tobie nerwy pusciły. Miał racje!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ...Poznaniak.. 855
Z tego samego powodu dla którego on by miał przejebane jakby cię uderzył ...Na jego miejscy bym kazał przeprosin w gazecie a potem wszystkim znajomym był pokazywał..albo w formie listu :D

Gość eeee tam przesadzasz
przytulić? A co to ma być. Ty się drzesz jak wariatka a on ma cie przytulać, bez jaj. Ja bym wezwał psychiatryk do ciebie!

Gość MAriusz BHP
i Twoim zdaniem on powinien Twoje humorki całe życie znosić? 6 lat zniósł to chyba dość

Gość ...Poznaniak.. 855
Ponieważ kobiety teraz nei zachowują się jak na damy przystało ( ty jesteś tego idealny przykładem) to i straciły wszelkie przywileje dam, a poszedł na policje nie dlatego że był bezsilny tylko by na maksa ci dopiec, w końcu będziesz chodziła na rozprawy w charakterze oskarżonej :D

Gość Zostawił mnie....
Ludzie!!!!!! Troche przesadzałam w tym związku, ale to nie powód zeby od razu po policjach z takim rzeczami leciec, i zeby jeszcze sobie na dodatek swiadkow brac ktorzy na polu byli swiadkami naszej awantury.

Skoro przez 6 lat Cię nigdy nie uderzył to musiałaś nieźle przegiąć - jego wyjście z domu oznaczało koniec rozmowy - po jaką cholerę za nim biegłaś? Ty 1 go obraziłaś - on obraził Ciebie - Ty go uderzyłaś - on Ci nie oddał, bo kobiet się nie bije ale wiesz co?? Zrobił coś lepszego... i brawa mu za to... p.s pisze jako kobieta.

Gość MAriusz BHP
piszesz "na polu" zamiast "na podrówku" - pewnie z Poznania jesteś :P ide spać :P

Gość Ja bym ci napewno oddała
dlaczego kobieta wszystko moze ??? kto dał jej prawo bicia ??? jak bije niech sie spodziewa ze sie jej odda, beda cie traktowac tak jak ty traktujesz innych ... jezeli jakas baba sie tu zapluje na smierc, ze kobiety NIGDY POD ZADNYM POZOREM NIE POWINNO sie uderzyc chocby ona faceta miała zatłuc na smierc, to niech ten face w takim razie pojdzie do przyjaciółki i poprosi ja niech wpie**oli tej kobiecie... jak fecet oddac nie moze to niech za niego odda ktos kto moze i ktos kto ma jakies pojecie o sprawiedliwosci

Gość Anonym ous
Ma łeb na karku przynajmniej. To, że jest kulturowy zwyczaj, że kobiecie nie wolno oddać zapewne sprawia, że krew zalewa jak uderzy (nie wiem, nigdy nie dostałem). On opanował emocje i postanowił się odwdzięczyć.

Gość hahahahahaa a to dobre
kobieta moze a facet nie :D moim zdaniem bardzo dobrze zrobil! takiej histeryczce jak ty przyda sie male otrzezwienie, szczerze to mial prawo chlasnac cie z liscia, ja bym tak zrobila idz sie leczyc do psychiatryka, dobrze ci tak, facet jest spoko!!!!

jeśli to nie prowokacja, to brawa dla tego pana :D gdyby głupota mogła fruwać, latałabyś autorko, jak gołębica 🖐️

Gość Zostawił mnie....
No nie, teraz to ja widze ze wiekszosc facetow to dzieci, bo kobiety ich po prostu nie wychowuja.

Gość xcvdvd
niezła bajeczka, tylko nie do konca Ci wyszło bo nie policja się takimi sprawami zajmuje :-) doedukuj się w tej materii i nastepnym razem lepiej się postaraj :-)

Gość Zostawił mnie....
ale własnie na policji zlozyl zeznania na mnie