Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zostawił mnie....

Oskarżył mnie na policji o zniesławienie i nietykalnosc

Polecane posty

Gość MAriusz BHP
nie, a teraz to napiszę na serio co o tym myślę - facet to cham, jak mógł Cię zostawić, jak go opierdalałaś za damski chuj to powinien Cię przytulić i pocałować a chwile po tym lecieć do kwiaciarni i przybiec z kwiatami w zębach na przeprosiny i tak całe życie a to świnia bo odszedł - ale cham!!

Gość Zostawił mnie....
Poszedł na mnie na policje, moje zdanie jest wyrobione na ten temat,,mezczyzna zawsze ustepuje kobiecie bezwzgledu na sytuacje''

Gość na polu to sie mowi
w krakowie a nie w poznaniu

Gość hahahahahaa a to dobre
do tej pory nikomu tego nie zyczylam ale tobie przydalby sie facet ktory sie bedzie lał porzadnie :) i takiego nastepnego ci zycze :D moze wtedy do twojego ptasiego mozdzku dotrze co czuje bita osoba :)

Gość Zostawił mnie....
Pierwszy raz go uderzyłam, awantury robiłam często, ale to nie powod do robienia takich rzeczy ukochanej osobie, z reszta jak juz pisalam kobieta musi sobie wychowac faceta zeby w przyszlosci byl dobrym mezem.

Gość zwyklazpotrzebami
powtórz swoje słowa w sądzie :classic_cool:

Gość Zostawił mnie....
Czy żadnej z was nie zdarzyło się zeby uderzyc swojego faceta czy nawet na niego na krzyczec?

Gość Zostawił mnie....
Człowiek którego kochałam i kocham mimo wszystko zrobi teraz ze mnie jakiego PATOLOGA.

Gość hahahahahaa a to dobre
kuźwa, tobie naprawde potrzebny jest psychiatra!! naprawde, z calego serca zycze ci faceta ktory cie bedzie pral i porzadnie cie wychowa abys byla dobra zona 🖐️

Gość Zostawił mnie....
Pisałam juz ze uderzyc mezczyzne to co innego co uderzyc kobieta, kobieta nie ma prawa nikt uderzyc czy to mezczyzna czy to kobieta, natomiast facetowi czasem sie nalezy.

Gość masz poglady z sredniowiecza
i tak długo wytrzymał

Gość MAriusz BHP
to troll internetowy, topik wymyślony - tylko trole tak się upierają przy swoim zdaniu

Gość sdaasdda
no niezłe, niezłe.... mam andzieję, że dowalą Ci karę....bo takie szmaty jak Ty powinno się karać nawet jeżeli robi to "ukochana osoba"

"MAriusz BHP nie, a teraz to napiszę na serio co o tym myślę - facet to cham, jak mógł Cię zostawić, jak go opie**alałaś za damski ch*j to powinien Cię przytulić i pocałować a chwile po tym lecieć do kwiaciarni i przybiec z kwiatami w zębach na przeprosiny i tak całe życie a to świnia bo odszedł - ale cham!! " Oczywiście rozumię że twierdzisz że powinien przeprosić za to że go uderzyła:D. Tylko głupie baby się tak zachowują:P.A na karę zasłużyła:P.

Gość sdaasdda
w ogóle jakim prawem go uderzyłaś? Bo się zdenerwowałaś? Bzdura. Facet miał rację i mam nadzieję, że sprawa będzie i że zapłacisz za to co robisz..

Gość Zostawił mnie....
Oczywiście rozumię że twierdzisz że powinien przeprosić za to że go uderzyła . Tylko głupie baby się tak zachowują .A na karę zasłużyła . Amant uważaj bo nie którym kobietom w wiekszosci nerwy puszczaja bez powodu tak jak mnie uwazaj zebys na taka nie trafil

Gość Zostawił mnie....
mam andzieję, że dowalą Ci karę....bo takie szmaty jak Ty powinno się karać nawet jeżeli robi to "ukochana osoba" i po co te wyzwiska? on wobec mnie zachowal sie jak obcy czlowiek.

Gość dobrze zrobil
:D:D:D Ty jakas nienormalna jestes :o

Gość Zostawił mnie....
dobrze zrobil Ty jakas nienormalna jestes ja nie mowie ze dobrze zrobilam, po prostu chcialam tylko wychowac sobie faceta tak ja robi to wiekszosc pan na swiecie

ale wy ludzie jestescie smieszni:O jak znam zycie pewnie i wam sie tak zdarzyl, nie mowie o biciu ale o jakims szturchańcu, w dodatku w nerwach mowi sie wiele rzeczy, ale jakby wasz facet poszedl po awanturze na policje z doniesieniem to by bylo co innego tak? :O

Gość kolejna idiotka
Sweet Dreams czytaj uważnie topic :-) :-) :-) :-) :-)

Gość kolejna idiotka
nick ktory był skierowany do ciebie :-)

Gość ok 123
OK a co Twoim zdaniem ON powinien teraz zrobić????

Pierwszy raz słyszę, że dobrym sposobem na wychowanie faceta jest lanie go. Co za głupi lachon...

ja nie twierdze ze to sposób na wychowanie, ale nie oszukujmy sie, chcial odejsc niech spierdala a nie leci na policje :)

A może gość miał dość poniżania, bo ileż można. Lachon sam przecież pisze, że po nim jeździła jak po łysej kobyle. I ta policja dobrze jej zrobi, może nauczy się na przyszłość, że nie wolno pomiatać drugim człowiekiem. Sama jestem kobietą i nie wyobrażam sobie, abym mogła uderzyć mojego Męża. Nigdy nie doszło między nami do żadnych przepychanek. Są inne sposoby na rozwiązywanie problemów.

Gość kolejna idiotka
Sweet Dreams ty teraz mówisz to jako kobieta a co bys zrobiła na miejscu tego faceta? :-) :-) :-) a jak by tak samo wyglądało życie twojego syna i miał taką żone? :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

jakbys przezyla z nim 50 lat mozesz tak mowic, ale nie wiesz jeszcze co sie w zyciu czeka, moze wywinie ci taki numer, ze brak ci bedzie slow :) ja tego oczywiscie nie popieram, ale k...zeby na policje leciec? :O nie twierdze tez ze autorka zrobila dobrze, ale oczywiscie to jest kafeteria tu wszyscy sa nieskazitelni, zyja we wspanialych zwiazkach gdzie nie ma klotni, zdrad, nikt sobie nic nie umie wyobrazic :) a moja mama nieraz ojca palnela po glowie jak zasluzyl i na policje z tym nie latal :) mowcie sobie co chcecie, za biciem nie jestem, ale po 6 latach jakich ze soba byli mysle ze sprawe mozna zalatwic inaczej i nie wierze ze on nie mial na celu upokorzenia autorki tematu, tylko wlasnie mu o to chodzilo- zrobil jej na zlosc! :)

Gość Zostawił mnie....
Waszym zdaniem zrobiłam coś złego, wtedy jak on się ode mnie wyprowadził to liczyłam na to że jeszcze do mnie wróci, a teraz mnie tak poniżył żeby biegnac z czymś takim na policje, z drugiej stony: co mu taka kobieca łapka zrobi