Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vivienne900

mam 19 lat i chę miec dziecko

Polecane posty

Mam nadzieje ze moj zuczek bedzie zdrowy bo tyle ile nerw i przykrosci mnie spotkalo ze strony "mojej milosci zycia" i jego kochanicy bylo nie miara :( jak mozna przyjechac do jak by nie patrzyl swojej konkurentki a powiedziec jej ze lepiej bedzie jak usunie ?!:( jak tak mozna ?! ile jeszcze lez ile rozczarowan ?! pewnie wiele ... Ja teraz pragne tylko spokoju i zeby zuczek byl zdrowy a tatus ... no coz brak slow. nie wybacze mu tego nigdy zranil i taki zostanie zapamiety w moich oczach i sercu :( Ciesze sie ze ty masz wspanialego faceta ja tez tak myslalam ... ale mowie u kazdego jest inaczej i mam nadzieje ze wy bedziecie sie cieszyc we trojke a nie tylko we dwojke ... napewno wam sie uda

mam podobnie jak Ty. ja tez bardzo pragne dzidziusia...ale moj facet hmmm... tez ale nie teraz, mowi ze bedzie jeszcze czas. mam tak samo jak ty 19 lat i niedlugo matura :) zdaje sobie sprawe z tego ze dziecko to odpowiedzialnosc na cale zycie,bo to nie jest zadna rzecz ktora mozna wyrzucic i po klopocie. kiocham takie male szkraby :) czasami jak nie dostaje okresu w danym dniu kiedy mam dostac, to sie troche ciesze bo mysle moze ze akurat... :) napewno lepszy jest start jesli ma sie gdzie mieszkac i ma sie prace. w mojim przypadku nie bylo by zle. Moj chlopak ma dobra prace a moj wujek ma puste mieszkanie wiec nie bylo by problemu..tylko jest jeden chyba najwazniejszy :( on chce dzidzie ale nie teraz :(

hm... widocznie nie jest gotowy na zostanie tatusiem i dobrze ze mowi to Tobie, przynajmniej wiesz jakiego jest zdania i ze moze nie poradzil by sobie. Ale jezeli jest Wam pisane bycie razem to i napewno doczekacie sie dzidzi :)

Gość vivienne9000
kamila napewno bedzie zdrowy i nie martw sie juz wiecej ciesz sie ze swojego malucha, w krórym mies jestes? ja boje sie zdecydowac na ten krok swiadomie ale po kazdym stosunku mam nadzieje za zabezpiecznie tym razem zawiodło jejku ja tak bym chciała malenstwo dziewczyny pisały ze to hormony tylko ze to nie mija

jestem tak ok 9-10 tydzien. Termin mam na sierpien :) teraz jestem przeziebiona :( nie wiem ale cos mnie zaczyna brzuch bolec i picza tak dziwnie jak by mnie cos uciskalo :( moze to od tego kaszlu nie wiem ;/ ehhh

nie wiem ale moze naprawde to dziwne jest ze w tak mlodym wieku jak 19 lat dziewczyny zaczynaja myslec o macierzynstwie... wsumie kazdy kto decyduje sie pojsc do lozka ze swoim ukochanym to powinien miec na uwadze ze moze ktoregos pieknego dnia dzidzia sie wprosi i nie ma odwrotu :) zazwyczaj jest ta, ze kobiety bardziej pragna dzieci niz mezczyzni. Ostatnio jak rozmawiałam z kolegą troche starszym który został tatusiem, powiedział ze nic piekniejszego go nie spotkało jak przyjscie na swiat jego malenstwa. Wszyscy skupiamy sie na szkole, pracy ale tak naprawde to nic nie jest warte tego , co znaczy to malenstwo

i nie minie :Pprzynajmniej u mnie nie minelo :P przemysl dobrze ta decyzje bo to naprawde duza odpowiedzialnosc i mozna mowic ze sie wie ale naprawde wie sie dopiero wtedy kiedy jest sie matka :) ja sama jak urodzilam synka to czulam taki szacunek do wszystkich mam heh bo pamietaj ze bycie matka nie jest latwe :) ale to najpiekniejsza rzecz milosc jaka czuje sie do dziecka nie mozna jej z niczym porownac :)

Gość vivienne9000
kurcze jak ja bym chciała byc chociaz te 2 lata starsza i móc w koncu mieć moje maleństwo, teraz w sumie tez moge ale jak juz pisałam świadomie nie umie sie na to zdecydować. chciałabym zeby to był taki szczęśliwy przypadek

Co ma byc to bedzie :) Ja zycze Wam dobrych wyborow :) P.S. ktos zalozyl temat prawie identyczny jak nasz i podpisuje sie moim loginem !! a poczatek uformowal tak jak Vivienne. Ja nie wiem ale chyba powinnysmy zglosic naduzycie czy cos

Gość vivienne9000
daj linka jesli mozesz

no napewno, tak jak rodzina jest bezcenna :) Jest to wazna decyzja i to chyba najwazniejsza w zyciu i to na całe nasze zycie. Mysle ,ze moj partner tez poczuje to pragnienie co ja , posiadanie dziecka...A co ma byc to bedzie, jak ma prztrwac ten caly zwiazek to przetrwa. Jak na razie to jestem juz ponad 2,5 roku z czego znamy sie ze 3 lata, i uklada nam sie wspaniale. Mamy wspolne plany marzenia... ale nikt nigdy nic nie wie do konca, czasami najpiekniejsza bajka konczyla sie nie happy endem :)

Gość vivienne9000
ktoś skopiował mój post i sobie zartuje mam to gdzieś juz zgłosiłam do usunięcia

Gość vivienne9000
no tak tyle ze zamiast malego L wstawił duze I i wygląda to identycznie niektórzy ludzie to sa zupełnie nienormalni

Gość Vivienne9000
NIGDY >:O

Gość vivienne9000
a do tego ktoś sie za mnie podszywa, śmieszy mnie to ja nie umiem nicka zaczernić:(

Gość prywatna sekretarka
kamila nie przejmoj sie jakimis idiotami.ludzie na kafeterii z tego slyna ze sa chamscy i robia wszystko zeby komus ublizyc.oczywiscie nie wszyscy

no dobrze ale jakim prawem dlaczego nie mozna tego jakos zglosic jakims wladzom ?! czy jest cos takiego ?! w ogole ze mozna to gdzies zglosci bo nie widze ;/

Gość prywatna sekretarka
mozna zglosic do usuniecia

Gość Niania12345
ja nie umiem nicka zaczernić w ogole ze mozna to gdzies zglosci bo nie widze ;/ O CHRYSTE PANIE

Gość vivienne9000
ja juz zgłosiłam ale tzreba troche poczekac na to

Gość vivienne9000
niania a ty myslisz ze ktos tu siedzi 24 na dobe i i tak wszystko wie, nie którzy maja tez inne zajecia a nie tylko siedzenia na forum

Gość Niania12345
"niania a ty myslisz ze ktos tu siedzi 24 na dobe i i tak wszystko wie, nie którzy maja tez inne zajecia a nie tylko siedzenia na forum" ja siedze 5 minut i wszystko wiem jednak mozna