Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Thunderbolts

mam 26 lat i nie uprawiam seksu

Polecane posty

Gość Thunderbolts

i jakos mnie nie pili zeby to robic. ja nie czaje skad tyle wrzawy na ten temat. Seks to rozrywka dla biedy, kopulowac moga nawet bezdomni, poza tym szczegolnego rozglosu to wszystko nabralo za sprawa mediow, czy nie zauwazyliscie ze wszystko teraz stoi na seksie? nawet reklamy sie tym wspomagaja. media wykreowaly seks jako cos super modnego i trendy i cale to tepe spoleczenstwo (jak to ktos madry kiedys powiedzial:wiekszosc nigdy nie ma racji) dymaloby sie jak kroliki. kobiety zatracily swoja kobiecosc, staly sie seksualnymi modliszkami ktore jak wynika nawet z tutejszych tematow na forum, gotowe bylyby np zostawic wlasne dziecko dla "wspamialego seksu z jakims facetem". Kiedys nie bylo tego calego rozdymania (doslownie i w przenosni) i jakos wszyscy zyli i mieli sie dobrze. I ni emowcie ze mam moherowe poglady ;) Po prostu to wszystko wynika z moich obserwacji, a wiekszosc nawet nie wie ze bierze udzial w wyscigu bemozgich owiec-> "kolezanka pieprzy sie 10razy dziennie wiec ja bym chciala tez tak, ale jej zazdroszcze", ot takie tepe myslenie;) 🖐️

Gość pocałuj mnie w dupę
oczywiście, że RACJA powiem Ci tylko jedno (al BUNDY) nigdy sie nie żeń!!!!!!!!!!!!11111 sex jest ZAWSZE przyjemniejszy dla kobiety!!!!!! nie warto To MY im robimy dobrze (o ile nam sie chce) a one sie starzeją. Może ja sie myle, ale według mnie najprzyjemniejsze w sexie jest ŁADNY WYGLĄD MŁODEJ DZIEWCZYNY mówie poważnie bodźce DOTYKOWE I uczucia są na II-gim miejscu!!!! SEX jest nic nie wart A robienie kariery to szczyt próżności! Sensem życia jest według mnie twórczość pisanie książek, malowanie, tworzenie piosenek, itp. N-IE DA-C-IE SIE- OGŁ-UPIĆ KO-BIET-ĄĄ!! (BŁĄD CELOWY)

sex jest ZAWSZE przyjemniejszy dla kobiety!!!!!!} I to wyklucz cię z rzędu osób, z którymi warto wdać się w rozmowę.

Gość niby czemu
warto rozmawiać a co może tak nie jest? kretynie

Gość bueheheheeeeee
Mysle ze gosc ma troche racji

Jak ktos naprawde zasmakuje sie w seksie to trudno przestac, z drugiej strony masz troche racji, ze duzo osob (hmm... chyba zwlaszcza kobiet) uprawia seks tylko dlatego, ze mysla, ze to przyjemne, a nie ze naprawde to lubia :P

Gość ma trochę racji, ale leci też za ostro.... Sex był guru, jest i będzie i nie wiem co autorka chciała przekazać, a moze usprawiedliwić się sama przed sobą, dlaczego nadal nosi koszulke VIRGIN?? Przecież sex nie jest zbrodnią i nie okalecza.... Stosowany normalnie- a to pojęcie względne;) nie jest szkodliwy w żadnym stopniu!

Myrevin sex jest ZAWSZE przyjemniejszy dla kobiety!!!!!!} I to wyklucz cię z rzędu osób, z którymi warto wdać się w rozmowę. Niestety Myrevinie, ta prawda nikogo nie ominie. Jak fajerwerki jest orgazm kobiecy, męski tylko jak blask świecy