Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -=AnGeL=-

W dążeniu do doskonałości..

Polecane posty

Dziś nie zwracajcie uwagi na moje menu, bo w każdy weekend pozwalam sobie na więcej ;-))) Dziś ta pizza i do tego piwko ;-) Nigdy nie miało to żadnego wpływu na moja wagę. Dzięki takim dniom weekendowym łatwiej mi znieść taką długą dietę ;-)))

Witam dziewczyny:* moge sie do was przylaczyc? bo bardzo fajna atmosfera u was:) Ja waze 57kg przy 170cm a chce osiagnac 50kg za pomoca cwiczen i zdrowego odzywiania Wczoraj mialam impreze urodzinowa wiec troche se zjadlo ale z ciasta to tylko tort jadlam:) A od dzisiaj planuje pelna mobilizacje:)

Tak w ogole planuje zdrowa diete mż do tego cwiczenia w domu na razie ale zastanawiam sie nad karnetem na silownie/aerobic i karnetem na basen. wtedy mialabym wieksza mobilizacje do cwiczen bo szkoda wyrzucac pieniadze w bloto

Gość -=AnGeL=-
I wanna be perfect --> Witaj :) Jasne, ze mozesz :D W grupie latwiej dojsc do celu, ale wiadomo, ze to tylko on sam zalezy czy osiagniemy sukces.. Wiadomo droga nie bedzie latwa, ale uda sie.. :) Mam pytanie, stosowala moze ktoras z was diete 1000 kcal ?

Gość -=AnGeL=-
czerwona porzeczka --> Jasne :) Nie sadzilam, ze tyle nas tu bedzie.. A jaka masz wage i wzrost ? I jaka diete masz w planie ?

czerwona porzeczka jak najbardziej ;-)) Dotychczas chodziłam z koleżanką, ale... okazało się,że spodziewa się drugiego dziecka ;-))) Zostałam sama ... Wkrótce kupię sobie do domu orbitrek ;-0 Wtedy zrezygnuję z karnetów na siłownię, ale póki co sama chodzę ;-) Ja jestem na diecie 1200-1300 kcal dziennie, bo dla mnie 1000 kcal to za mało ;-)

waże 65 kg przy.. 182 wydaje sie super ale tak nie jest, kiedyś przy takiej wadze to byłam laska a teraz gdy schudłam 8 kg zostało mi własnie tylko w boczkach i udach (ważyłam 73 a czasem nawet 74 kg) o biodrach juz nie wspomne bo mam 100 cm ale nie mam na nich tłuszczyku tylko odrazu kości ;) widocznie taka moja uroda z biodrami z ud chce bo bym chciała z raz dwa może bym ubrała mini w wakacje ;) dieta no coż, jem co chce byleby zdrowo czyli warzywka i owoce ile chce, 2- kromeczki z ogóreczkiem kiszonym, jajka wieczorem lub jogurt wieczorem (czyli dieta nie mieszania) a obiad to róznie ale smazonego nie jadam :)

z tego co czytalam i slyszalam o diecie 100kcal to wcale nie jest to dobra dieta bo moze po niej nas szybko dopasc efekt jo jo ktorego nie chce prawda dziewczyny? Ja wolę schudnac powoli ale juz na stale:) I chyba zaczne prowadzic dzienniczek w ktorym bede zapisywac to co jadlam i to co cwiczylam codziennie

Gość -=AnGeL=-
Sceri --> Ja myslalam zeby zaczac od jakis 1200 przez tydzien, potem zejsc do 1000 a potem do 800 kcal.. Tylko nie wiem czy to dobry pomysl, no i czy bede na tym chudla...

Gość -=AnGeL=-
I wanna be perfect --> Ja sobie dzien wczesniej ukladam jadlospis, zapisuje w nim to co bede jadla o ktorej godzinie.. Mi to pomaga, bynajmniej wiem ile zjadlam i nie boje sie, ze nagle okaze sie ze zjadlam bardzo duzo..

Tak szczerze to diety ponizej 1200kcal sa prawie jak glodowki i moga ci spowolnic metabolizm a to nie bedzie dobre! Wiec sie zastanow dokladnie

Gość -=AnGeL=-
Wiem, i zdaje sobie z tego sprawe.. Tylko troche boje sie, ze na tym 1200 nie schudne.. Chcialabym w maire szybko schudnac do 50 kg, a potem juz troche wolniej sie odchudzac..

AnGel co do diety 1000 kcal popieram I wanna be perfect. Sama nie schodzę poniżej 1200 kcal ;-) Myślę,że korzystniej będzie zwiększyć dawkę ruchu w jakiejkolwiek formie (siłownia, basen, bieganie, skakanka itp.) Nie dość,że spalisz zbędne kcal to wyrzeźbisz ciało ;-)))

ja chce wlasnie jedynie zrezygnowac ze slodyczy i fast-foodow i jesc mniejsze porcje niz ostatnio plus ruch, ktory pozwoli mi osiagnac sylwetke moich marzen:) Ale bedzie LASKI!!!!:)

Gość -=AnGeL=-
No tak, a dieta 1200 kcal + godzina skakanki.. Po skakance juz bym nic nie jadla.. To metabolzm zwolni czy nie ?

NIe, ale nieradze ci bardzo na poczatek ograniczac ilosci kcal poczytaj sobie troszke o dietach A dziewczyny ile tak w ogole macie lat? Bo ja w czwartek koncze juz 20

Gość -=AnGeL=-
Ja mam 17.. :) Przejde na 1300 + skakanka i cwiczenia :) Mam nadzieje, ze efekty beda dobre, i w miare szybki.. Jeszcze nigdy tyle nie wazylam, no i tak nie wygladalam.. Trudno zaakceptowac taka gorsza siebie.. Dlatego chcailabym w miare szybko schudnac.. No i wiadomo potem wyjsc odpowiednio z diety :)

Gość pomocccccccccyyyyyyyyyyyy
ja tez chce..moge sie dólonczyć,,chciałabym schudnąc z brzuszka,dokałdnie ztali i bioder i ujędrnic maksymalnie wszystko..jakies sposoby macie?

Gość -=AnGeL=-
pomocccccccccyyyyyyyyyyyy --> Hey :) Na ujedrnienie ciala, polecam masaze gabka, (to jest tez na celuit dobre) peelingi.. do tego balsamy ujedrnaijace No i polecam skakanke, swietnie ujedrnia cialo, skora jest bardziej napieta, tylko strasznie lytki rozbudowuje, wiec trezba troche uwazac.. No i basen tez jest bardzo dobryy :)

Humorek mi się już poprawił. Spotkałam na zakupach swoją byłą kierowniczkę z pracy i zauważyła, że bardzo schudłam ;-) Była w szoku kiedy powiedziałam,że ok.10 kg. Sama waży tyle co ja przed odchudzaniem i chce też się za siebie wziąć ;-)