Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemaleniejden

malo uczuc

Polecane posty

Gość problemaleniejden

jestem z partenrem ponad 3 lata, od ponad poltorej roku mieszkamy razem ,mamy dziecko ...okazywanie uczyc jest tylko wieczorem jak kladziemy sie do lozka ,w dzien nie ma "slowa milosc" ,przytulania ...brakuje mi tego nie mowiac o klotniach ostatnio powiedzial mi "ze mam wypier... z domu" ....chcialam sie spakowac ale stwierdzilam ze to nic nie da ,mowie mu ze potrzebuje wsparcia ,milosci cuzlosci wiecej romantyzmu w naszym codziennym zyciu ...ale on zwraca sie niegrzecznie(bez wyzwisk) ale jak do jakiegos kumpla ...czuje ,ze moja milosc sie wypala...a jak ja go prubuje przytulac to mowi ze NIE TERAZ bo dziecko ,boi 100 innych powdow...

Gość problemaleniejden
czy nikt nie chcesz mi poradzic???

Gość nwju2gfwgfupw
ile jeszcze pizdo tych tematów założysz? :O

Gość etopiryna
wyprowadź sie na jakis czas z dzieckiem jak masz dokąd..niech zatęskni..rozłąka dobrze wam zrobi...

W moim zwiżaku tez jest mało uczuć, sama muszę się o nie ciągle dopraszać i też mi to przeszkadza, a on twierdzi że jemu to nie jest potrzebne, a jak chce to moge sie przeciez sama tulić. Raz mi powiedział że się do niego wpraszam ale to jak był pijany, wtedy się wkurzyłam i nie odzywałam do niego, chyba zoruzmiał coś tam i od tamtej pory już jest miły, ale co do uczuć to bez zmian. Myślę, że powinnać dac mu nauczkę, bo on widzi ze jestes bardzo za nim to tobą pomiata, wyprowadz sie, daj mu za sobą zatęsknic, powiedz ze wrócisz ale jak sie zmieni.

zasadniczo- to fakt działają przede wszystkim czyny- nie słowa po za tym wiesz często małe dziecko to naprawdę próba ogniowa w związku- człowiek czuje się zmęczony, uziemiony- odczuwa rutynę- a jednocześnie nie bardzo wie jak z niej wyjść- to często zmienia się w momencie kiedy dziecko podrośnie ale jeśli chcesz zawalczyć- to nie strasz, nie gadaj codziennie mu do ucha o tym samym- sama to zmień- choćby nawet rewolucją

Gość fdsfdsf
babom ciągle żle. ciągle chcą być koffane :):):)