Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrajczyni1234

do żon które zdradziły męża

Polecane posty

Gość zdrajczyni1234
wy mężczyźni też nie jesteście święci:)

Gość sasasasaasaaaaa
ale jaka tu jest 'sytuacja' ?! jeśli ktoś zadaje tutaj pytanie to mogą się wypowiadac tylko osoby które przez to przeszły? zastanów się. każdy wyraża swoja opinie i nie każdy musi chyba to pochwalać, nie uważasz? osobiście uważam że jesli kogoś kochasz, dażysz zaufaniem to wymagasz tego samego od drugiej strony. na tym polega związek, czy się mylę? I w momencie gdy zdradzasz wszystko się wali- oszukujesz drugą osobę tym samym rozwalasz ten związek. jesli autorka nie czuje sie winna wobec tego co zrobiła to jej indywidualna sprawa, al ja nie widze tutaj miłości. Z miłości zdradziła?

tak faceci nie sa swięci przecież te zdradzające kobiety to z kimś przecież robią, zykle to sa zdradzający faceci ;-)

Gość zeby zrozumiec cudze
ktos mi kiedys uswiadomil, ze nie trzeba wychodzic z domu, aby zdradzic. wystarczy miec dostęp do telefonu lub internetu, i to jest najgorsza zdrada, bo emocjonalna...

Gość zdrajczyni1234
emocjonalnej też odizolowanie.......... od internetu i telefonu

owszem, wypowiadac moze się kazdy, ale mnie chodzilo o ocenę postępowania. kazdy widzi to inaczej, ale po co zaraz kogos obrazac

tak masz racje, można emocjonalnią zdrade ograniczyć do minimum, przez zaniechanie.....................płacenie rachunku za telefon i net ;-)

Gość ja pierdyk
a już zupełnie obrzydliwe są zdradzające żony (męzowie) posiadające dzieci

Gość nie wiem czemu
"a męża bardzo kocham już 10 latek a czemu go zdradziłam????...... nie wiem" i ja tak samo, ale nie mam moralniaka 2x z tym samym facetem

Gość zdrajczyni1234
ufffff właśnie żebym miała dzieci to bym się zajęła dziećmi a nie szukała wrażeń!!!!!!!!!

to prawda, kiedy są dzieci, to jest o wiele gorzej...

Gość zdrajczyni1234
no mi właśnie też się zdarzyło 2x z tym samym

Gość nie wiem czemu
może to z sentymentu bo to były facet, sama nie wiem, efekt tzw."przyjaźni"

Gość zdrajczyni1234
nie wiem czemu!!! hm widzę że u mnie taka sama sytuacja - znamy sie już kilka lat i właściwie od zawsze chciał ze mną "to" zrobić jednak byłam już z mężem i zawsze mu odmawiałam aż do czasu kiedy wkońcu mnie namówił i może dlatego nie mam wyrzutów

Gość ja pierdyk
dobrze dziewczyny, że macie takie fora, możecie się usprawiedliwiać, pocieszać, może nawet uznacie, że jest to normalne. Prawda jest taka, że jesteście tu anonimowe i doskonale wiecie, że szmacenie się jest BE i wstyd o tym komukolwiek powedzieć na lajfie. Czyż nie tak?

Każdy ma swoje sumienie, a wiadomo, że lepiej jest żyć z czystym sumieniem, ale czy jest osoba, która ma całkowicie czyste sumienie? Popełniamy błedy- różne. Nie powinno się jednak oszukiwać drugiej osoby, ale napewno jest ciężko powiedzieć: kochanie, spałam z innym... i chyba dodać, nie kocham Cię już, rozejdźmy się. Bo nie ma mowy o miłości jak ktoś zdradza, to raczej sentyment.

Gość no ja tez
hm wlasciwie nie doszlo do hm stosunku ale byly spotkania w nocy i pocalunki gorace

Gość bmw tylko
dziewuchy poszły się puszczać :( i nie ma z kim poklikać

Czasem same myśli o zdradzie były by raniące dla partnera, a co dopiero gorące pocałunki, spotkania... także zdrada to zdrada, nie ważne czy to pocałunek czy seks... chociaż napewno łatwiej wybaczyć pocałunek...

Gość alro
Jater zdradziłam swojego męża jest mi cudownie z tamtym czuje te wszystkie emocje które powinno sie czuć będąc z kimś ,Z męzem ich nie czuje od dawna na wiele dłużej zanim poznałam tego drugiego .I nie będę mówić że kocham meza bo to uczucie po wielu problemach wygasło .Ale nie moge odejśc mamy dziecko zasługuje na rodzine a mó maz też nie jest zadnym potworem mimo że sie dawno mineliśmy staramy się szanować na codzień

Gość no i o to chodzi

Mam ogromny szacunek do kobiet które zdradziły mężów ze mną.

I słuchajcie pizdy ! Nie musicie zdradzać! Kochajcie się z tymi co wam tak dużo dali. A grę wstępną zacznijcie od tekstu: Kochanie ,mój mąż to taki s.... Może sobie razem ułożymy życie..lub ożeń się ze mną. Fiut mu opadnie frajerki. Zawsze mi opadał

A ja bym chciała zdradzić chyba

Gość nik..t istotny
a dlaczegóż chcialbys zdradzić? nuda? nie kocha cie? uzasadnij ;-)

Gość KRS
Nudzi mi się mimo że urozmaicamy