Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szanujacy sie dziwak

Panowie...co z wami jest nie tak??????????

Polecane posty

pare tygodni temu cos zaczelo sie dziac miedzy mna a nim-bylo fajnie do czasu...zaproponowal mi typowy uklad seksualny-oczywiscie sie nie zgodzilam a on na to zaskoczony pyta mnie "czemu nie? o co chodzi?przeciez to normalne w dzisiejszych czasach byc w takim ukladzie" Czy rzeczywiscie cos ze mna nie tak?czy szanujaca sie dziewczyna to jakis dziwak? dodam ze dal mi spokoj po tej rozmowie ale ostatnio wyraznie szuka ze mna kontaktu i caly czas czuje jego wzrok na sobie

szanująca się dziewczyna omija dalekim łukiem takich gości co uważają za normalne uklady "na chwilę"...ale zrobisz jak zechcesz :)

oczywiscie ze nic nie dostal glosno mowicie ze chcecie szanujacych sie dziewczyn a tak naprawde szukacie tylko takich na seks

swoja droga kolega wyzej musi byc gleboko nieszczesliwy

nie..to nieprawda :)...panowie wcale nie szukają latwych zdobyczy...a jesli nawet to..-wcale nie szanują ..-to chyba oczywiste..hmmm? :)

Gość ajsccnwvnskvmkm k
true evil and hate - zaczynam podejzewac ze za tym nickiem kryje sie ksiadz proboszcz z mojej parafii, znany ze swego upodobania do młodych chlopców

Gość Mr.
Autorko olej gościa, niech se szuka gówniarz innej gówniary.