Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo we mnie jest seks

FACECI Z MALYMI FIUTAMI nie powinni istniec!

Polecane posty

Mona lisa- oh oh skad tyle nerwowosci? czyzby nastepna frustratka ktorej facet ma malenkiego fiuta? Zalozylam ten topik bo pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo ze facet ktory mnie zainteresowal ma malego. Stad ten topik i moje spostrzezenia...Na szczescie jestem ladna i moge sobie powzwolic na zmiane. Nie tak jak ty, napewno jestes brzydka i musisz sie zadawalac byle czym...Biedna!

Poza tym nie ma to jak ostre rzniecie na dwa albo trzy baty. Moj wujek Ernest np. ma tak wielkiego pena, ze az jecze z rozkoszy gdy masuje mi jelita. A juz najfajniesze orgazmy mam gdy wujo przyprowadzi swojego kolege z budowy Mieczyslawa i posuwaja mnie we dwoje.

Gość rany co to za penisiska
wiosenka jakie ogromy!

a tak na koniec pod kreska przyznam sie ze mozna we mnie wlozyc dwie dlonie i zaklaskac :-(

Gość ijgufehwqiufbhni3gf
Prawda jest taka , że faceci z przeciętnym penisem boją się kobiet które wolą dużę . Wyzywają je bo nic nie mogą z tym zrobić ...nie powiększy im się :) . A te gadki z tą techniką opiszę przykładem . Można jechać maluchem technicznie ale to nie zmini tego że jadąc mercedesem jadąc nie technicznie jest lepiej ! Zresztą co to za technika jeśli chodzi o całkokształt gry wstępnej dotyk itd to ok ale ruch do przodu i do tyłu TO JEST TA WASZA TECHNIKA?

Gość ggggmoikag
BO we mie jest sex - doskoale Cie rozumiem. Nie słuchaj tych debili tutaj. Oststnio poznałam fajnego goscia, jest miły, bardzo mie podnieca ale ma tak małego penisa, że w zyciu takiego nie widziałam. Nic, kompletnie nic nie czułam. Chce sie ze ma spotkac znowu ale ie wiem co mam Mu powiedziec. Rozmawia sie z Nim fajnie. Ale sex jest fataly. Niestety.

Gość ggggmoikag
Jak macie tak pisac, to lepiej zrobcie cos pozytecznego i wypier z tego forum

Gość aaaaaaaa ja mam
17cm i 13.5 w obwodzie to mam juz isc sie utopic???

Gość to ja69
A co jeśli ją boli jak wkładam ? Mam za dużego czy ona za małą? Jakby niektórym dupom przecieto ten drucik co to maja w głowach toby...uszy odpadły. :)

Gość kutafon 13 cm
czyli co? jak moje partnerki mialy orgazmy to udawały???

Gość dziewczyna Szamanów
A co mają zrobić ci biedacy jak już istnieją??? Szukac dziewczyn z małymi cyckami??

Gość swierku
pitolenie o szopenie, jak dla którejś jest za mały niech se weźmie gaśnice albo butelke. Kobiety pragnące wielkich penisów - amerykańscy chirurdzy plastyczni już od jakiegoś czasu robią zabieg polegający na odsysaniu tłuszczu z brzucha i wszczepianiu go w ścianki macicy, aby zmiejszyć jej średnicę - może wiec czas aby ustawić się w kolejce po wizy?? Jak się taka rozklepała to teraz ma efekt!!

Gość OLI 27
bzdura

Gość OLI 27
Jak poprawnie mierzone to tylko 15% facetów przekracza 16,5cm długości a 8% przekracza 14cm obwódu. Gdyby faktycznie kobiety wolały tylko duże to ród ludzki by wyginął

Gość OLI 27
Nie każdy musi mieć 2metry wzrostu a te panie co lubią tylko duże nie powinny tyle filmów oglądać

Gość świerku
a ja mam jeszcze 5% samej skóry, to też coś. :)

Gość OLI 27
Prawda jest taka że 20% kobiet preferuje mniejsze tzn. do 13cm 70% średnie tzn 13cm 16cm a tylko 10% pow 18cm a 18cm przekracza tylko ok 6% mężczyzn jeśli poprawnie mierzone

Gość aniulka 1234
Mój mąż ma penisa na oko 17 cm. jest też dość gruby i sprawia wrażenie sporego. Nie mam porównania z mniejszymi w swoim doświadczeniu, ale nie rozumiem jednej rzeczy. Przecież nawet podczas gry wstępnej zdarza się, że mąż pojedzie mnie dwoma palcami i czasem lepiej jest mi wtedy niż podczas samego seksu!!! A oprócz tego czasami zdarza mi się, że po głębokich pchnięciach czuję ból w dole brzucha, na ogół wtedy kiedy nie jestem bardzo podniecona. Myślę, że długość nie ma tu dużego znaczenia, najwięcej zależy od grubości i czasu trwania stosunku, pozycji itp. Przecież są różnorodne pozycje, które naprawdę czynią cuda z za małym, albo za dużym fiutem.

Gość OLI 27
Dlatego nawet ci z bardzo małymi znajdą taką która takie lubi

Gość OLI 27
tylko 20% mężczyzn przekracza obwód 13,3cm

Gość OLI 27
A już taki gigant to kalectwo prawie zawsze problem z erekcją bo ciężko o prawie litr krwi

Gość Heniek 789
Goryle mają 4cm i żądna małpa im się nie oprze niech by sprubowała

Gość OLI 27
A teraz to wyż demograficzny kobiet jest w okresie największych zapotrzebowań więc niech wam nie wciskają kitu że tak wybrzydzają

Rozumiem o czym pisze założycielka topiku, już bardzo dawno temu przyjęłam zasadę: SELEKCJA, SELEKCJA, SELEKCJA i opłaciło się

Ja jestem ładna, młoda, zadbana, mam zajebistego faceta z olbrzymim kutasem, ale żeby go znaleźć trzeba było przebrnąć przez gąszcz kikutów, dlatego wiem co tu piszę.

Gość Marek 30
Kobiety się tylko przed kumpelami chwalą jakiego to nie ma ich kochany i dodają przy tym z 5cm

Zajrzyj do mojej sygnaturki, a zobaczysz że nie trzeba nic dodawać. Ale żeby takie coś znaleźć to trzeba skosić prawie las.. ;)