Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość fddfdfdfdf

Przepis kulinarny - angielski, potrafi ktoś przetłumaczyć?

Polecane posty

Gość fddfdfdfdf

1 egg, separated 2 cups buttermilk 2 tablespoons vegetable oil 1/2 cup sifted all-purpose flour 1 teaspoon baking soda 1 teaspoon salt 1 teaspoon sugar 1 1/2 cups cornmeal, unsifted Beat egg white until stiff peaks form; set aside. Slightly beat the egg yolk in mixing bowl; blend in buttermilk and oil. Mix together the flour, soda, salt, sugar, and cornmeal; blend into the liquid mixture until smooth. Fold in beaten egg white. Let batter stand for 10 minutes. Bake on hot greased griddle until nicely browned on both sides. These cook a little slower than pancakes. Serve with butter and warmed syrup. Also delicious with fried ham or bacon on the side. Cornmeal pancake recipe serves 6 to 8.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×