Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drax

petting dziewica ciaza

Polecane posty

Gość drax

Witam pisze tu bo juz sam nie wiem co robic jedni z wasa moga sie smiac wyzywac albo mowic ze taki temat byl 1000 razy ale chce go napisac sam... dzisiaj z moja dziewczyna (dziewica) robilem jej petting... nie o to sie martwie ale o to ze podczas tego piescilem sie sam tez i ona mnie NIE doszlo do wytrysku ale naczytalem sie juz o tym mialem plyn przed erekcyjny nie wiem czy na palcach on sie znajdowal nawet... dzieki za przeczytanie pisze to strasznie sie stresuje jutro mam zamiar isc do ginekologa sam najpierw porozmawiac z lekazem... slyszalem tez ze dziwica ma blone lecz krew miesiaczkowe ktora sie nia wydostaje zostawia otwor albo otwory to mnie zalamalo...mnie to naprawde stresuje i nie piszcie mi ze jestem nieogarniety albo niedouczony prosze tylko o powazne i dorosle wypowiedzi z gory dzieki za pomoc :(

Gość znow ja
w ciazy na pewno nie jest nie tak łatwo zajsc w ciaze kochajac sie a tak w jaki sposób....?

Gość no wybacz ale....
jak brzmi twoje pytanie bo nie doczytalam sie zadnego... jedynie zamiesciles obawe ze podczas pettingu ty piesciles sie sam a ona ciebie... :D

Gość drax
boje sie wlasnie o ta ciaze napewno nie jest w ciazy ?

Gość ciekawskadziewucha
mogłaby zajśc w ciaze jesli na palcach przeniosłeś swoje nasienie do jej pochwy, ale nie martw sie bo takie przypadki bardzo bardzo rzadko sie zdarzają

Gość drax
jezu... strasznie sie boje a powiedzcie mi jezeli byla by w ciazy bo to bylo wczoraj dzisiaj rano miala by mdlosci?

Gość wiosna tuż tuz
jak czytam takie wypowiedzi jak autora jestem za prawnym zakazem uprawiania sexu przez małoletnich jasne jest w ciąży i będą bliźniaki he he

Jeśli nie miałeś wytrysku a ona zajdzie w ciąże bez stosunku a nawet bez typowego pettingu (rozumiem ze wasze narządy płciowe sie nawet nie dotknely, robiliscie to tylko dłońmi) to Twoja dziewczyna zostanie drugą Maryją dziewicą ;) I wtedy mozecie grac w totolotka - wygrana gwarantowana :D A tak na serio... nie ma szans :) Aha , dziewictwo nie ma tu nic do rzeczy, dziewice tez mogą zajsc w ciąże. Podczas pierwszego stosunku oczywiscie.

Gość ciekawskadziewucha
niee, chyba że z nerwów :)

Gość drax
mam 17 lat ;/ moze to zawczesnie moze i nie a wy ile mieliscie lat jak zaczeliscie ;(?

Gość drax
prosze pisze o tym aby ludzie nie robili sobie jaj to i tak nie moga sie powstrzymac ;/

Twoja dziewczyna raczej nie zaszła w ciążę... nie zamartwiaj sie..:) ja tez po swoich pierwszych pieszczotach z chłopakiem ciągle sie bałam ale to tylko przewrażliwienie:) pierwszy raz miałam 16 lat a teraz mam 17:)

Gość drax
dziekuje ja chyba naprawde jestem przewrazliwiony :(

Gość Szczeryyy
Hahaha jak mogłeś wgl tak pomyslec ze jest.. Aż prychlem. Wpisz sb w google zaplodnienie ;£