Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kordylierra

13 marca MASOWO KASUJEMY KONTA NA NASZEJ KLASIE

Polecane posty

Gość Kordylierra

Chodzi po internecie polotka żeby 13 marca tj piatek wszyscy ktorzy uwazaja ten portal za kicz i nie chca w nim brac wiecej udzialu, wykasowali swoje konto, jako znak solidarności w walce przeciw głupocie i pochłaniaczowi czasu jakim jest NK. Jeżeli jestes zainteresowany, usun konto 13 marca.

Gość taka prawda..
mam gdzieś wasze protesty

Gość beksa lala
pomysle

Gość to co tam robia teraz
jesli uwazaja to za kicz?

Gość onnuiniubhb
ja skasowałam parę dni temu ale chyba założe ponownie po to żeby skasowac 13 marca :D

- i dodawania znajomych z "naszej klasy" w ilości np. 500 osób.. heh.. ładnie :) - przeglądać fotki swoich byłych z nowymi połowami.. :P więcej dancyh osobowościowych niż w niejednych urzędach :D dawno to wykasowałem..:D

Gość jkkkkkkkkkkkkkkkk
a po co chcecie czekać do 13 marca?? wykasujcie od razu. Ja tam czasem lubie odświerzyc znajomości na nk i dowiedzieć sie co u znajomych ;p

Gość 30.08
totalna bzdura ta nk skaowałam sie już dawno ale wkurzają mnie ludzie w pracy którzy wciąż się tym podniecają

Gość bo n-kl nie jest dla
kretynskich malolatow,ktorzy dopisuja kogos, kogo widza codziennie , tylko dla ludzi, ktorzy chca odnalezc po latach, powiedzmy 30tu, starych znajomych - i do tego jest naprawde bardzo dobra. Nie w n-kl wina, tylko w durniach, ktorych wszędzie pełno, wiec i tam.

Gość Kordylierra
Do tych co maja konto na nk: skopiujcie ta wiadomosc i podajcie dalej do waszych znajomych na naszej klasie przez nasza klase.

Gość 30.08
jasne masz racje ja mam 30 lat i miałam tam a znajomych ludzi ktorych albo wcale nie znałam bo oni mnie gdzieś tam widzieli albo znałam ich siostre lub brata lub poprostu byli to ludziektórych spotykam codziennie i kilku naprawde znajomych ze szkoły

dwóch studencików przewróciło Polskę i Polonię na świecie tym portalem..ja nie mogę.. :o z początku tak bezpłatnie wszystko free, a potem wyskoczyli z płatnościami..i mają z tego biznes..rzekomo 11 milionów ludzi zarejestrowanych..dajmy na to, że setki tysięcy wysyła te obrazki drugiemu w profil.. i malina.. :)

Gość bo n-kl nie jest dla
dzieki n-kl zanazlam na drugim koncu swiata wlasnie znajomych sprzed 30 lat, niejednych zreszta i ok. Jak ktos nie ma pojecia, do czego taki portal słuzy to po kiego diabła sie tam zapisuje i potem psy wiesza?

Gość jkkkkkkkkkkkkkkkk
to zal sciska tyłki tym co tylko fikcyjne profile mieli, albo ich szczęście dawnych znajomych boli. Wiadomo nikt nie obnosi się z tym co sie nie udało ale ja lubie popatrzeć na dzieciaczki koleżanek z liceum i pomażyc ze po studiach może i ja sie takich dochowam ;) opcje płatności są puki co dobrowolne - nie chce to nie używam, to ze inni chcą za to płacić - tym lepiej dla właścicieli portalu czemu ma to być działalność charytatywna z ich strony?? a dla tych którzy tak nie lubią nk powiem jeszcze jedno. POSIADANIE KONTA NA NK NIE JEST OBOWIąZKOWE, wiec jak nie chcecie to mieć nie musicie ot i problem z głowy

Gość taka prawda..
dlaczego chcesz czekać do 13 marca? jak nie chcesz to wykasuj od razu, po co czekać? nie wiem po co urządzacie jakąś lipną akcję przez którą nie wiadomo co chcecie udowodnić :O

Gość carmee
nasza klasa obecnie jest wielkim albumem na zdjecia, ale u podstaw kiedy odnajdywali sie znajomi, to tej zaslugi nie mozna jej odmowic,

ja tez znalazlam pare znajomych ktorych troszke czasu nie widzialam :) ale teraz portal zaczyna mnie draznic, zastanawiam sie nad usunieciem konta :) komercyjny portal sie robi z tego :o

Gość Korektorka
Jestem za. Od miesiaca nosze sie z zamiarem usuniecia konta, ale takmjakos mi glupio., 13 marca zrobie to z innymi i juz :P Robimy akcje ! Komercyjnosci mowimy nie!

Nigdy nia założyłam konta, nie miałam problemu i nie będę mieć.Dla mnie od początku było to głupie.

Gość prawdomówna ot tak
ja założyłam konto, ale w naszej klasie licealnej, od 2 lat nie mogą (nie możemy) się zebrać do kupy i zorganizować spotkania :-O Co chwile pojawiają się jakies wpisy, że temmu ten termin się nie widzi, innemu nastepny wybrany nie pasuje, kolejnemu niby wszystko jedno, byleby nie w weekendy... :-O Żenujące:P

Gość Leksykonka
Nie mam tam konta i nie bede miala. Moj facet ma i jak pokazywal mi o co tam chodzi to przykre to i zalosne , Dodawanie do znajomoych rodzine z ktora masz kontakt codziennie, wypisywanie glupich komentarzy typoiu moja siostra, kocham cie bracie itd - przeciesz ten serwis nie jest od tego. Ludzie chyba chca sie pochwalic rodzenstwem ze to ich itd. Ja tkiego czegos nie znosze.

Gość Dossellop
Skasowalam 2 dni temu;

ja skasowałam wiele miesięcy temu potem załozyłam drugi raz ale mam tylko jedną fotkę a w znajomych tylko takich z którymi nie mam codziennego kontaktu a loguję się tam może raz na tydzień....ogólnie rzecz biorąc polski majspejs sie teraz robi z nk ;/żałosne...