Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z brylantem

pieczenie przy oddawaniu moczu czy to

Polecane posty

Gość z brylantem

zapalenie pęcherza?? Dodam, że najpierw jak oddaje mocz to mnie nie piecze tylko przy końcu sikania i to ból nie do wytrzymania, dochodzi do tego jakby skurcz podbrzusza kilka dni temu nie wiedziałam co to jest, poszłam do ginekologa i stwierdziła drożdzyce moze i mam drożdzyce ale te cierpienia to chyba nie od drożdzycy?? miałam isc tez do zwykłego rodzinnego lekarza i nie poszłam, wiem wiem pójde ale ja bym się chciała Was spytac czy cos takiego przechodziliscie

Gość z brylantem
na drozdzyce mam globulki dopochwowe na noc wsadziłam sobie teraz taką globulkę ale mysle ze to pecherz radze sobie tak ze pije sok z cytryny, duzo wit C i tabletki z zurawiny ale to nie pomaga poza tym brałam ostatnio antybiotyk Xorimax myslałam, ze to moze byc po antybiotyku ale nigdzie nie ma napisanego takiego efektu ubocznego

Gość z brylantem
nikt mi nie powie

wydaje mi sie ze to zapalenie pecherza, idz do ogolnego, wysle Cie na badania moczu i pewnie dostaniesz antybiotyki, po kilku dniach przejdzie :)

Gość to ja autorca tego tematuu
no i nie dostałam się do lekarza, poradzcie mi jak zwalczyc ten okropny ból, nocka przede mna please

Często miewam zapalenie pęcherza, mi bardzo szybko pomaga FURAGINUM. Ból ustępuje po ok. 2 tabletkach. Dostępne w aptece bez recepty.

Gość moze i skuteczny aleeeee
furaginum jest na recepte