Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skorpionkowa

kto ma dziecko spod znaku SKORPIONA?

Polecane posty

Gość kkkwse3wfdflool klusa
moja mama ma dziecko skorpiona-mnie i jest zachwycona;)

Gość skorpionkowa
sorki ale za duzo by pisac, ale jak wejdziesz na jakas strone z horoskopami i klikniesz w znak strzelca to powinnas cos znalezc. kazdy znak ma typowe dla siebie cechy charakteru, niektorzy w to nie wierza, inni tak, ty nie wierzysz, ok rozumiem to i nie neguje. dlatego moze niech wypowiedza sie jeszcze jakies osoby, ktore sa w temacie zodiaku?:)

nie czytam horoskopów, do wróżek nie chodzę, ale okazało sie, ze w moim najblizszym otoczeniu jest duzo koziorożców i panien :O i o dziwo mój znak zodiaku podobno swietnie do tych znaków pasuje :) Wiec poza oczywiscie charakterem i wychowaniem moze coś w tych gwiazdach jest?

Gość nigd przenigdy
cechy sa takie: dziewczyny sa wredne dla innych dziewczyn szczegolnie, psy ogrodnika, nieszczere, podle i zle a jak sie zakochaja to nawet jak maja h..zwiazek to i tak w nich tkwia faceci-zazdrosni, skapi ale nie dla siebie, niewierni, czesto damscy bokserzy, zawsze bierz go do lozka nigdy do oltarza!!! maam kilka znajmoych ktore mi juz to mowily a mialy mezusiow sk...sk.. ostrzegaja przed skorpionami kazda

Glupoty piszecie :) - skorpion skorpionowi nierówny. Ja z mężem jestesmy zupelni inni - totalnie inne cechy. A dziecko? Idealne - każda matka o takim marzy ;)

dokladnie! ja jestem skorpion, moj maz takze a dwa zupelnie inne charaktery ja mam ten gorszy :-P

Ja mam Bliźniaki Skorpioniki:) Synek - kombinator alpejski, wszędzie Go pełno, bardzo szybko wszystkiego się uczy, w mig papuguje nasze zachowania, gada jak najęty, śpiewa, tańczy, mistrz ściemy!..........rozrabia nieprzeciętnie i do tego ewidentnie uwielbia mi grać na nerwach, nie słucha nikogo. A z drugiej strony jest taki kochany, przytulański, całusiński, że tylko Go schrupać:) Córeńka - kokieteczka, czaruje oczkami jak Szalona, mega-przytulańska, całuśnica, zazdrośnica, bardziej oszczędna w słowach niż Brat, tańczy, śpiewa i papuguje nie nas a...........Braciszka. Słucha pięknie, uwielbia \"opitalać\" Braciszka. Acha......mała z Niej egoistka;) wszystko jest \"maje!\" a jak Kacperek Jej coś z złośliwym diablikiem w oczetach oczywiście odbierze, to narobi wrzasku takiego, że uszy pękają. No i oczywiście też Kochana Kobitka z Niej:) Generalnie wszyscy do okoła baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo chętnie \"pożyczają\" sobie Zuzę, natomiast Kacperka unikają jak diabeł święconej wody:). Mamę mam też Skorpionicę - rozważna, lubiąca się uczyć (bardzo!), ambitna, jak już sobie coś założy to dokłada wszelkich starań i potrafi bardzo ciężko pracować na sukces. Jednocześnie czasem potrafi strzelić takiego focha, że cyce opadają, w sumie nie wiadomo o co ten foch (zazwyczaj pierdółki jakaś). Bardzo Rodzinna i ciepła osoba, wrażliwa do tego.

Widzialam wlasnie Twoją galerie na Picasie :) Super masz dzieciaki i wózek bezapelacyjnie perfekcyjny :D

Gość też przyszła - już obcna mama
Oj.....Skorpionko:) zdjęcia ze stopki już lekko przeterminowane;)-raptem sprzed prawie roku:D(nie mam czasu zaktualizować galerii, a nawet powiem, że szkoda mi wolnego czasu na aktualizację - i nerwów też, bo zdjęcia ładują się bardzo powoli, a jeszcze przy moim obecnym nowym łączu to już wogóle nocy by mi brakło i dnia też!), wózek to już przeszłość (jak Bliźniaki przytyły to nie sposób go było upchać, więc zamieniłam na lekką paragielkę;)). Choć ten z galerii baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo sobie chwaliłam i żałowałam, że nie trafiłam nań gdy kupowałam pierwszy wózek dla Malców!

Gość dziuleczek
Mam małą pociechę skorpionka:) Jest bystra, inteligentna, szybko się uczy, niemożliwy obserwator. Cierpliwa. Uwielbia tajemnice, zagadki i dąży uparcie do rozwiązania ich. Lubi bardzo zwraca na siebie uwagę, by w centrum zainteresowania :)

tez mam niemiłe przygody ze skorpionami.... dlatego gdy było ryzyko, ze urodze za wczesnie modliłam sie by dotrzymac do znaku strzelca :P zwłaszcza, ze ze strzelcami mam same dobre doświadczenia :D no i sie udało, strzelec pełną gębą!

Gość JagaxD
Ja jestem z pod znaku skorpiona. I wszystko jest ze mna wpozadku :) mam dobre oceny w szkole. mam duzo przyjaciol i w ogole jestem nawet ladna .. Moje kolezanki z pod znaku skorpiona tez sa takie lub bardzo do mnie podobne :) skorpion jest fantastyczny , i to co słyszałaś to nie prawda:P

Gość ikra58
moja coreczka 5 miesiecy ma i tez jest ze znaku skorpiona jak narazie jest kochana grzeczna, nie sprawia problemow i jest przesliczna...;) ciezko powiedziec jak bedzie dalej mysle ze znak zodiaku ma minimalne znaczenie na to jaki czlowiek bedzie. najwazniejsze jest wychowanie;]

Jak mozecie wierzyc w znaki zodiaku?? Ja jestem skorpion i moja matka tez,ale zadnego podobienstwa miedzy nami nie ma. Nie wierze i juz!

Gość Mój chłopak jest skorpionem
i to prawda to są bardzo trudni ludzie, ale też bardzo kochający. NIKT tak nie kocha jak skorpion, NIKT. Ja jestem byczek, więc ciągle iskrzy, ale się kochamy, więc uczymy się ze sobą rozmawiać i wyjaśniać problemy.

moj mąz tez jest skorionem, fakt jest uparty ( nie mniej niz ja KOZIORORZEC ;d), ale tak po za tym, to zgadzam sie z poprzedniczka, SKORPIONY sa bardzo kochajacy, nie wiem skad te opinie o niewiernosci..... nasz dzidzius tez prawdopodobnie bedzie skorionem ;d i szczerze powiedziawszy nie obchodzi mnie znak zodiaku, bo to jakie bedzie dziecko zalezy od tego jak bedzie wychowane i tyle

Gość Mój chłopak jest skorpionem
Nasz dzidziuś jest lwem, więc mam nadzieję, że jak urośnie to się z ojcem nie pozabijają. ;) (Żartuję oczywiście.)

Bliźniaki Skorpiony po ponad roku czasu: Zuzia zaskoczyła i zaskakuje wciąż wszystkich...........Mała liczy do 30-tu bezbłędnie, czyta wszystkie literki alfabetu (łącznie z wszelkimi ę,ą,ź,ż itd.), odczytuje kilka słów......i wciąż ich przybywa........właśnie się potwierdziło:super obserwatorka, ale nadal skora do hiper foszków. Kacpuś natomiast ma już za sobą pierwszą w życiu główną rolę w przedstawieniu (św. Józef na jasełkach), w mig nauczył się jeździć na rowerze (zajęło Mu to pół godzinki) i już się domaga zdjęcia dwóch kółek pomocniczych:D. Za to na liczenie i literki ma focha........a właściwie ma to gdzieś:D. Oboje rezolutni, towarzyscy, odważni, pomysłowi (czasem do bólu)......... W przedszkolu aklimatyzacja potrwała...........2 dni:D, później Bliźniaki wraz z Ciociami utulały inne Maluszki tęskniące do Rodziców:D. Na osiedlu moje Dzieci są wręcz rozrywane:), "ekipa" Dziewczynek w wieku lat 11-15 codziennie ok. 16 (wówczas odbieram Maluchy z przedszkola) już są pod moimi drzwiami i w mig przejmują moje Latorośle by je "zajechać" na podwórku:D. A jak akurat są chore (a bywa często) to mam pełną chatę praktycznie od godz. 12 w południe:)......... Póki co moje Dzieci Skorpiony są powodem mojej nieopisanej dumy i wiecznie roześmianej gęby:D. Choć w kwestii upartości to czasem mam dosyć.........i się już nauczyłam, że jak raz ustąpię, to potem już mam przerąbane na całej linii, także zaciskam zęby i toczę wojnę na wytrzymałość codziennie z moimi Szkodnikami;)

Bliźniaki Skorpiony po ponad roku czasu: Zuzia zaskoczyła i zaskakuje wciąż wszystkich...........Mała liczy do 30-tu bezbłędnie, czyta wszystkie literki alfabetu (łącznie z wszelkimi ę,ą,ź,ż itd.), odczytuje kilka słów......i wciąż ich przybywa........właśnie się potwierdziło:super obserwatorka, ale nadal skora do hiper foszków. Kacpuś natomiast ma już za sobą pierwszą w życiu główną rolę w przedstawieniu (św. Józef na jasełkach), w mig nauczył się jeździć na rowerze (zajęło Mu to pół godzinki) i już się domaga zdjęcia dwóch kółek pomocniczych:D. Za to na liczenie i literki ma focha........a właściwie ma to gdzieś:D. Oboje rezolutni, towarzyscy, odważni, pomysłowi (czasem do bólu)......... W przedszkolu aklimatyzacja potrwała...........2 dni:D, później Bliźniaki wraz z Ciociami utulały inne Maluszki tęskniące do Rodziców:D. Na osiedlu moje Dzieci są wręcz rozrywane:), "ekipa" Dziewczynek w wieku lat 11-15 codziennie ok. 16 (wówczas odbieram Maluchy z przedszkola) już są pod moimi drzwiami i w mig przejmują moje Latorośle by je "zajechać" na podwórku:D. A jak akurat są chore (a bywa często) to mam pełną chatę praktycznie od godz. 12 w południe:)......... Póki co moje Dzieci Skorpiony są powodem mojej nieopisanej dumy i wiecznie roześmianej gęby:D. Choć w kwestii upartości to czasem mam dosyć.........i się już nauczyłam, że jak raz ustąpię, to potem już mam przerąbane na całej linii, także zaciskam zęby i toczę wojnę na wytrzymałość codziennie z moimi Szkodnikami;)

Gość gość
Ja wlasnie jestem w ciazy I moje dziecko bedzie skorpionem!Cholera zle wyliczylam mialo trafic na strzelca ech ,mam siostre i babcie ktore sa z pod znaku skorpiona,babcia super do rany przyloz ,ale siostra...o zgrozo ,kazdy z moich znajomych Mowi ze w zyciu nie spotkal wiekszej materialistki I egoistki,I niestety to prawda ,jest mega zazdrosna pamietliwa I zawistna ,przyjaciol dobiera wzgledem Czy Bedzie miec z nich jakas korzysc,Jak juz Jej sie znudza to z dnia na dzien potrafi znajomosc zakonczyc,Dla mnie jako dla siostry wiecznie byla zazdrosna o Wszystko oby Tylko ona miala I najlepsze ,z drugiej tez strony Ma czasem przeblyski I potrafi byc bardzo pomocna np wspiera akcje charytatywne wplaca pieniadze na ubogie dzieci ale jak Juz to robi to wszyscy musza o tym wiedziec ,wiec troche Tez tak na pokaz.Nieprzewidywalna nigdy Nie wiadomo czego Sie po niej spodziewac mozna ,przyznam szczerze ze tu jest tez duzy winy w jej wychowaniu bo zawsze jej sie na wszystko pozwalalo I jej zachowanie bylo akceptowane.Wiec jak skorpion to uczyc Od malego rownego podzialu,eliminowac ta zazdrosc I egoizm,i uczyc wyrazac uczucia i glosno o nich mowic Bo z ogolu sa to bardzo w sobie zamkniete znaki.Wiec trzeba bedzie Troche pracy wlozyc w wychowanie malego skorpiona

Gość gość
ja mam meza skorpiona i ma ciezki charakter jest klotliwy, lubi imprezowac i to czesto z kolegami

Gość gość
Ja jestem skorpionem i żona bardzo mnie chwali

Gość gość
mówicie , że nie wierzycie w horoskopy?. To nie jest za bardzo kwestia wiary tylko układów planet i ich oddziaływań na ziemię i jej stworzenia odciska swoje niezapomniane piętno. W mojej rodzinie 100% prawdy a syn skorpion i muszę go izolować od drugiego syna raczka bo go niszczy swoją psychiką

Gość gość
Gościu powyżej - nie wierzymy w znaki zodiaków, bo nie wierzymy, że układ planet ma jakikolwiek wpływ na charakter człowieka. Ja jestem bykiem i mam dwie koleżanki byki - urodzone 3 i 4 dni później i każda z nas jest inna. Moj syn jest skorpionem i nie ma żadnej typowej dla tego znaku cechy.

Gość Mortish
W horoskopach jak w bajce gdzieś tam drzemie nutka prawdy. Ja jestem mamą spod znaku Raka(wrażliwa domatorka z dużą wyobraźnią), tata jest Lwem (pewny siebie ze skłonnościami do dominacji), a nasz mały synek urodził się Skorpionem do tego ma rude włoski i wszyscy przesądni już panikują, że będę miała z taką rodzinką tylko pod górę. Z tatą radzę sobie od lat i to on raczej mi ulega niż odwrotnie, a synek bardzo szybko się uczy i ma swoje "mocne" zdanie, jest również wrażliwy i kochany. Cieszę się, że jest tym Skorpionem, że jest małym rudzielcem, bo to czyni go wyjątkowym :)

Gość gość
Niewątpliwą prawdą jest to że osoby spod znaku skorpiona-i mężczyźni,i kobiety mają na ogół niezwykle silną osobowość,są inteligentni i twórczy,tacy nietuzinkowi...a znane osoby-skorpiony to chociażby Bill Gates,Pablo Picasso,Fiodor Dostojewski,Maria Skłodowska-Curie,Maria Antonina,Nicolas Pagannini