Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmokro

jestem za mokra co z tym zrobic

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmmmokro

w czasie podniecenia jestem tam za mokra, istna powodz:O nie wiem co z tym zrobic, bo boje sie ze to utrudni moje zycie seksualne

Gość bardzo polecammm
ja mam to samo, i bardzo sie z tego powodu cieszę ;) utrudnien nie ma

Gość beksa lala
lap za suszarke i podsusz sie troche:) no gdzie do ludzi z taka makra fryzura:P

Gość mmmmmmmmmmmmmokro
no ale to jest chyba tak ze jak kobieta jest za mokra to facet przestaje czuc ucisk tylko robi sie luzno prawda??

Gość bardzo polecammm
jak bylam ze swoim to nic takiego nie mowil ;) a jesli uprawiasz seks w gumce to zawsze mozesz kupic pudrowane. ja przed tabletkami takich wlasnie uzywałam. I naprawde ciesz sie że w ta strone! Najgorzej gdy kobieta sucha jest!

Gość takajednapytajaca
nie moje kochanie powiedzialo ze wtedy jest mu cudownie im bardziej mokra tym lepiej

Gość dokładnie tak
jak jestes mokra to znaczy ze jestes podniecona i masz ochotę, a jak sucho jest to jest "orka na ugorze" a nie seks :(

Gość szparek
I tak ma być masz być mokra

I tak i nie. Fajniej jest jak jest mokro, wtedy nie czuje się bólu, palka gladko wchodzi i jest ok, ale pojawia się problem, gdy facet ma małego, zaobserwowalam coś takiego u siebie, że z takimi panami jest cięźka sprawa, bo wówczas przy zbyt dużym poślizgu penis często wypada, a ponadto prawie się go nie czuje, stąd mniejsza przyjemność.

Gość mmmmmmmmmmmmmokro
no wlasnie, nie bede wybierac faceta pod wzgledem wielkosci penisa, a moj poprzedni i jak do tej pory jedyny partner nie mial zbyt duzego i jak bylam bardzo mokra to widzialam ze on ma duzo mniejsza przyjemnosc i ja tez go prawie nie czulam:o

Gość mąż swojej żony
moja zona ma tam mokro szczególnie w płodne dni i jak jeszcze podnieci się np. filmem erotycznym to soki z niej ciekną. jak jej włożę to czuję że "pływam" i myslałem, że ona nie czuje mnie, ale gdy zapytałem, to powiedziała, że czuje go normalnie, prawie pod żołądkiem, że wszystko jest OK :)

Gość szparek
Tam w płodne dni zawsze jest mokro. :-D

Gość Zbygniew
nie ma pojecia za mokra:P uważam ze czym mokrzej tym lepiej:) moim skromnym zdaniem lepiej za mokro niż za sucho wiec powinnas sie cieszyć:)

Gość onaonaonaona
Mam to samo, nie czujesz Go?!? sproboj pozycji od tylu ze zlaczonymi nogami... kleknij na rogu lozka ze zlaczonymi nogami i niech w Ciebie wejdzie od tylu stojac za toba... jak jest mokra to ta pozycja to raj!!!

Hej moim zdaniem to tylko Ci sie wydaje wiele kobiet myśli i chce miec mokro, moze tylko nie wiesz jak maja inne kobiety mokro napewno tak jest wogóle sie tym nie przejmuj wiele facetów chcialo by kogos takiego prawda?? Jestes malo doświadczona i pewno zbyt mloda nie przejmuj sie tym wogole wiele kobiet ma taka mokra nawet sobie tego nie wyobrażasz GŁOWA DO GÓRY SŁOŃCE

Gość iwan
Ciesz się że jest tak mokro. Z czasem wilgoci będzie mniej i zobaczysz że lepiej jak jest za dużo niż za mało.

Gość aldona123
j

Gość iwan
Ciesz się że jest tak mokro. Z czasem wilgoci będzie mniej i zobaczysz że lepiej jak jest za dużo niż za mało.

Gość aldona123
dołączam się do głosów żeby się cieszyć, że jesteś mokra. Mój mąż musi się trochę napracować, żebym była mokra, no ale gra wstepna jest przyjemna. Gdy już jestem mokra, nie narzeka że jestem za luźna, jest zawsze zadowolony, ps. jego pała nie wyskakuje, chociaż jest chyba przeciętnych rozmiarów, trochę ponad 16 cm

Gość Margeritka....
też mam taki problem ...podczas ostatniej nocy współżyłam z moim chłopakiem na początku nie chciałam się z nim kochać bo wiedziałam ,że to będzie oznaczało znowu ten koszmar a mianowicie moją wilgotność w pochwie ...Jestem za łamana nie wiem co mam robić bardzo kocham mojego chłopaka lecz jego wymiar penisa jest dość mały a w połączeniu z ilością śluzu jaka wydobywa się ze mnie seks jest totalną katastrofą żadne z nas nie odczuwa z tego przyjemności gdyz jego penis ze mnie wychodzi podczas seksu...proszę was o pomoc czy jest jakaś metoda na zmniejszenie wilgotności?

Gość a u mnie odwrotnie :(
w czasie pieszczot jest ok a później pustynia... nie wiem co z tym zrobić to chyba prawda że seks jest w głowie gdy pomyślę o :) nie ma najmniejszego problemu

To już jest wymyślanie problemów. Wy kobiety jesteście w tym mistrzyniami. :O Tak i owszem może was bulwersować taka obfitość, ale to dzięki temu mój wchodzi jak w masło. :P Przyznaję się, za takie posty już dawno powinienem zostać stąd wygnany.

Nowy w mieście dużo mówisz o swoim 11. Pukać ci się chce, oto mój wniosek. :)