Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalkaaAAAAA

Pojebana matka pomocy!!

Polecane posty

Gość lalkaaAAAAA

Otóż problem polega na tym że ciągle mi mówi ze jestem gruba że ile ja jem . A kiedy postanowię już za jej radą przejść na dietę i trzymam sie jakiegoś wyznaczonego planu ona przyłazi i nie chcesz może kawałka placka czekolady itd i wtedy sie łamie i cały cykl od nowa. Co mam zrobić z ta świruską????

nie masz silnej woli... jak cię namawia to odmawiaj , w końcu przestanie z tą czekoladą za Tobą łazić..

Gość przeczytałam i zastanawiam się
witam dobryizlymąz pewnie pokłuciłeś sieę o mamusię z żoną.

Gość MAGDAWQWQ
A JA MAM INNY PROBLEM Z STARĄ!!! OK BYŁO TAK STARA DALA MI 10 NA KLASOWE, POTRZEBNE BYLO TYLKO 6 ZA RESZTE KASY KUPILAM SE KOREKTOR ZA 1,20.WRUCILAM DO CHATY I POCHWALILAM SIĘ KOREKTOREM A TA STARA!!! "ILE TO KOSZTOWALO?" JA NA TO 1,20 A ONA "JAKIM PRAWEM ZA MOJE PIENIĄDZE KUPIŁAŚ SOBIE KOREKTOR?", "CZY TY JESTES JAKAS POJEBANA ŻE KUPUJESZ KOREKTOR? JA WCZORAJ KUPILAM 2 KOREKTORY!!!" JA NA TO" NIEWIDZIAŁAM TYCH KOREKTORÓW, ŻAL CI TYCH 1,20?" A ONA KURWA "TAK ŻAL MI 1,20" JA"MOŻE PRZYDADZĄ MI SIĘ DWA" ONA"KURWA TY JESTES JAKAS PSYCHICZNA!!!" ODPOWIEDZIAŁAM " DLACZEGO BO KUPILAM KOREKTOR? " A ONA"TAK" JAPIERDOLE I TAK CALY CZAS, ZRESZTĄ TO NIE PIERWSZY RAZ GDY ONA DOSTAJE TAK ZWANEGO"ATAKU" MAM PRZESRANE ZNISZCZYŁA MI DZIEŃ, A ZAPOWIADAL SIE TAK FAJNIE, I POD KONIEC ZAWSZE ONA MUSI COŚ SPIERDOLIĆ!!!!!

Gość zzzzzzzzzzzzz
zlyidobrymaz nie wpie**alaj się jak moze ma racje i h*j ci do tego jak ona sie wyraza.

Gość MissCukierkowa
Moja mi robi z byle czego awanture.