Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olalalala

6 WEIDERA...

Polecane posty

Gość kombinatorka
o to nie byłam sama ;] kurde no.... choroba mnie dziś dopadła ;/ ;(

Gość maarrttaa
ja juz od tygodnia zdycham hehehe ;D ale daje rade ;)) no ladnie ladnie sie objadacie hehehe ;D

Gość DuszaBiała
Ja też zaczełam:)Dziś dzień 3-ci,wiece jak bolaly mnie mieśnie,hehe musze byc juz baaardzo stara:Pale sie nie poddaje;)daje daje i ciagle biegam do lustra i ogladam brzuszek:)Wytrzymamyyyyyy:)

Gość kombinatorka
a ja chyba się dziś poddaje nie dma rady ;/ tak mi słabo ze szok... moja głowa nie che sie jeszcze bardzej rozłożyć ;/

Kombinatorka nie poddawaj sie ...:) powtarzaj sobie ze dasz rade mi tez bylo ciezko na poczatku ile razy zaczynalam ..., z tych samych powodow co ty . ale teraz jest inaczej :) trzymaj sie z nami :) !! jak nie dajesz rade wiecej serii to sobie rob mniej np w 3 dzien tak jak w pierwszym i drugim a zobaczysz bedzie dobrze... tylk rob :) trzymam za cibie kciuki :)

a to cie tylko wzmocni :) ale jak nie masz sily to sie nie przemeczaj :) zdrowiej szybciutko ;)

Gość kombinatorka
wczerej to miałam taka goraczke ze szok, głowa mnie nawalała i zatoki, a dizś to mało to mnie zemdlałam dobrze ze akurat byłam koło łuzka.... chyba jak wyzdrowieje to bede zaczynac od nowa... nie ma innego wyjścia....

Gość maarrttaa
ja jestem !;DD wczoraj mnie nie nie bylo bo internetu nie mialam ;PP cwicze cwicze ;D a jak Olalala u Ciebie ?

No ja tez mysle ze jestem na dobrej drodze :D mimo niecheci ciagle robie ;) im wiecej powtorzej tym ciezej :) ciesze sie ze nie zostalam sama .:) buzki pozdrawiam :)

Matrus a u ciebie widac jakies efekty badz moze cos czujesz jakies zmiany ?? :P

Gość maarrttaa
hmmm mniej jem i do tego cwicze sadze ze moj brzuszek ejst nieco mniejszy.. a moze tylko sobie tak wmawiam hehe ;)) trzymaj sie Olalala (Ola?), damy rade ;) a u ciebie jak efekty ?

Tak, Ola :) No ja tez mysle ze nie jest taki wydety jak przedtem :) sama lepiej sie czuje i w ogole :)

Gość akurata
czesc dziewczyny! baaardzo chciałabym się do was dołączyć:) już kilka razy zaczynałam robic 6 ale za kazdym razem przestawałam już po kilku dniach :( chcę też ograniczyć objadanie się . może z wami mi sie uda :D co wy na to ? :> zaczynam już dziś .ide cwiczyc buzka :*

Pewnie smialo ;P hehe bardzo nam milo :) a to masz tak jak ja ..:) ja tez zawsze zrezygnowalam.. bo moiwlo ,se aaa pozniej a jutro odrobie i tak z dnia na dzien sie juz nie chcialo. Ale ktos mi powiedzial ze kolejny dzien z cwiczeniami to kazdy krok do przodu :) a ja nie chcem sie cofac ... buzki i powodzenia :*

o o o i mam pytanie gdy robicie pierwsze cwiczenie , to do kazdej nogi robicie te 6 powtorzen czy razem ma byc 6 ??

Gość bazienka
ja przeszłam 1 cykl pełny, 3 minutowe napięcie. Ale efektów spektakularnych nie zaobserwowałam, ot bardziej czuje mięśnie brzucha, wiem, że gdzieś tam coś mi się zbudowało pod tym tłuszczykiem. Bo brzuch to wredna partie do modelowania, o ile normalnie tłuszczyk jest przytulony do jamy brzusznej, o tyle już po silniejszych ćwiczeniach i zawiązaniu się masy mięśniowej nie ma już gdzie się "cofnąć" i jest wypychany na zewnątrz, do przodu. Efekt jest taki, że wyglądacie, jakbyście przytyły, chociaż wcale tak nie jest. Jesli zniechęcicie sie na tym etapie, to cały wisiłek na marne. Co do 6tki, myśle, że pożądany efekt odniosłyby 3-4 serie albo robienie tych brzuszków z jakims obciążeniem...

chyba 3 sekundowe a nie minutowe :) a po drugie tkanka tluszczowa spala sie i zamienia w miesnie. a nie ze z tym naszym tluszczykiem sie nic nie robi :/

Gość maarrttaa
hmmm oczywiscie ze miesnie sie robia ale to co opisalas z tym efektem wiekszego brzuca to nie chce mi sie uwierzyc .. robiac brzuszki ogolnie cwiczac spala sie tluszcz.. to normalne ;) Ola ja robie raz do jednej raz do drugiej czyli tylko 6 nie do kazdej 6 :) mi dzisiaj ciezko szlo ;PP hehe troszke sobie oszukalam bo robilam duze przerwy hehe nie dawalam rady pod koniec :D a u was ?

OO jaaa bo ja robilam do kazdej 6 ;D temu mi tak ciezko bylo.. :P hehe no ja dlatego wczoraj nie zrobilam jednej serii bo moj brzuszek juz nie wytrzymal ..:D Aj ale juz bede robila pełne serie :)

Gość kombinatorka
ja słyszałam że to sie robi 6 do jednej 6 do drugiej, oczywiście na zmianę ;] o a ja juz cyba od poniedzałku bęe mogła zacząc ćwiczyc ;] oj to moje choróbsko ;/

Gość kombinatorka
rób jka robiłas do tej pory ;] o a ja od wczorej zaczełam ćwiczyc znów ćwiczyc ;] Ciężko tak wrócić :D ;/

Witam :) ej dziewczeta co z wami ?? nikogo nie ma juz tak długo ?? :/ szkoda,...

Gość maarrttaa
cwiczysz dalej .. ja zrobilam 2 dni przerwy ;// z braku czasu.. komplenie nie mialam czasu :( ale juz dzis sie zabralam za to ! a jak u ciebie ??? dajesz rade ? ktory to juz twoj dzien?

Gość dotty123
Heja :) dziewczyny, chciałabym zacząc ćwiczyć, ale chyba powinnam się jakoś do tego przygotować. Mam strasznie wątłe ciało, zerową kondycję i boję się, że zwyczajnie zrobię sobie krzywdę :O Czy powinnam najpierw robić jakieś zwykłe "brzuszki" czy od razu iśc na żywioł?

Gość kasik kasik
Sekret jedwabistej skory oraz lsniacych wlosow arabskich kobiet tkwi w olejku arganowym. Zapraszam do zapoznania sie z linia naturanych kosmetykow prosto z Maroka .... www.marokostyle.com