Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olalalala

6 WEIDERA...

Polecane posty

ojejku jestescie :D hehe ja tez mialam przerwe sobota i niediela.. ale nie potzrebnie :/ bo teraz mi jest ciezej niz przedtem ..eh.. ja juz mam 10 dnien bo nie licze tych przerw:/ dotty123 jak nie bedziesz czula sie na silach to powtarzaj sobie mniejsze serie , brzuszek napewno bedzie bolal .. ;) ale krzywdy chyba sobie nie zrobisz :)

Gość kombinatorka
ja się jakoś zbytnio nie przygotowywałam ;] Olu taki przyjemny ból ;]

Polecam ! :) naprawde jeżeli ktoś jest sumienny i da rade cwiczyć codziennie ! :) daje efekty ! :) gwarantuje ! ;]]] ja osobiscie w trzecim tygodniu zrezygnnowałam xD :P nie dałam rady ale efektyy tez były :)

Gość kombinatorka
efekty są zawsze-mniejsze lub wieksze, tylko ludzie za duzo wymagaja ;p

Gość maarrttaa
wykoncza mnie na smierc te cwiczenia ;DDDD to tak samo ze schudnieciem jesz jesz prezstajesz jesc chudniesz wygladasz w miare pozniej znow jesz i wygladasz jakw czensiej.. z brzuchem bedzie tak samo nikt chyba wiecznie sie nie bedzie odchudzal ah to zycie ;D

Gość kombinatorka
wszytskiego są pozytywne i negatywne stony ;] was tez tak kręgosłup boli po tych ćwiczeniach ?

Gość maarrttaa
mnie nie boli kregoslup a szyja czasami i ocz. brzuch ;DDDDD Olaa cwiczysz ??:)

nom :) mnie boli kark przy pierwszych cwiczeniach :/ to jest dla mnie najbardziej meczace..:/

Gość kombinatorka
to który wy macie już dzeń? ;] ja mam 5 ;]

Gość kombinatorka
jetsem jetsem i cwicze ;] może znacie jakieś ćwiczenia na łydki;]? bo szukałam ale nic nie znalazłam .. ;/

Gość maarrttaa
mnie nie bylo przez weekeendzior caly wiec sobote i niezdiele nie moglam ciwczyc ale dzis kontynuluje niedlugo zaraz ;DDD jak u was idzie ?? jakies przwrwy czy intensywnie?:D:*****

Gość maarrttaa
halo halo dziewczeta mialysmy kazdy swoj dzien opisywac ;) nasze zmagania z Weiderem ! no no do robotyyy ! ehh no ja zaczne ;D dzisiaj bylo ciezko ciezej niz ciezko hehe ;D oczywiscie przerwy musialy byc bo nie dala bym rady kark boli jak nie wiem coo a brzuch w sumie tez ale jakos lubie ten bol hehe ;D a jak wam minal dzien cwiczen??

Gość maarrttaa
oj dziewczyny co z wamiii ?

Helow dziewczeta.. ja nei pisalam bo nie mialam dostepu do neta..:/ co tamu was?? jak cwiczonka?? :) jak cos to moje gg 13308701 :)

Gość kombinatorka
hej wy moje kochane;] a u mnei bardzo dobrze ;] trochę mieśnie brzucha bola po ćwiczeniach, ale nie ma nic za darmo ;] :P a jak u was efekty ?

Gość kombinatorka
ej no jak to, to raczej nie możliwe, jeżeli będzesz solidnie ćwiczyc to efekty powinny byc mórowane, takie jest moje zdanie.... nie poddawaj sie ;]

Nie nie ja sie nie poddalam...:) tylko juz nie moge. moj brzuszek mi na to nie pozwoli..:) rozpoczne znow po 9 miesiacach ;) ale bede was odwiedzala..:*

Nie nie ja sie nie poddalam...:) tylko juz nie moge. moj brzuszek mi na to nie pozwoli..:) rozpoczne znow po 9 miesiacach ;) ale bede was odwiedzala..:*

Gość kombinatorka
aha, to chyba rozumeim :P a dostrzegasz jakieś efekty ? bo ja zaczynam watpić w wejtera ;/ to sa jaieś zalecenia żeby rozpocząc po 9 miesiącach od nowa, czy tylko Ty tak sobie postanowiłaś ?

Dopiero jutro sie dowiem dokladnie:) a jak nie to rozpoczne od nowa ... niestety...:/ sa ja widzialam efekty :) nie poddawaj sie:) sama mi to mowilas ;P a wiec ja ci tez nie pozwalam! :) hehe u mnie troszke t;luszczyku wiec tak szybko nie bedzie widac efektow ..dlatego ...tez bede robic do skutku jak bedzie tzreba to powtorze droge:)

Gość maarrttaa
Olunia nasza w ciazyy ?? hmm tak to zrozumialam ;D ja ciwicze naokraglo ;DD do tego zaczelam stosowac diete :D i efekty w sumie widze ..

Aj jednak nie.. :) test sie pomylil....eh bywa... no nicz to cwicze dalej z wami :D:D

Gość kombinatorka
tak Ci pretko do dzieci? :D u mnie z efektami to jest tak ze widze że jakies mieśnie sie wyrabiaja, znaczy czuje, ale tłuszczyk jak był tak dalej jest ;/ a mi bardzo zależy żeby go się pozyć... o Martuś jaka dieta ? :->

Gość maarrttaa
Olciu to chyba dobrze nie ? :):* dziewczyny z tego co wyczytalam A6W wcale nie redukuje tluszczyku tylko wyrabia miesnie,, jak cwiczymy to miesnie nam rosna pod wlansie tym tluszczykiem.. Najlepsze na spalenie tluszcu sa Aeroby czyli skakanie bieganie, plywanie, i takie rozne tam.. A co do diety nie jem slodyczy.. za to jem warzywa owoce same zdrowe beztluszczowe rzeczy pije herbatki i oczywiscie duzo wody efekty widac juz po tygodniu !! naprawde ;)

Gość kombinatorka
a ja własnie czytałam ze A6W spala tłuszcz chyba ze źle skumałam :D a to mozliwe :D musze zacząć skakac na skakance, bo na bieganie to nie ta pora roku :P