Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olalalala

6 WEIDERA...

Polecane posty

a no to już czaję bo nie byłam pewna jak to robić, ja zaczynam od jutra bo właśnie się herbaty opiłam niby tylko kubek a mam wrazenie jakbym wiadro wypiła :D

Gość maarrttaa
aha rozumiem u mnie jest problem samego brzucha pozatym wsyztko chude hehe :)

najlepsze jest to ze po paru juz razach efekt jest taki ze brzuch sie tak nie zaokragla po zjedzeniu cezgos ciezkiego :)

moze jutro wkleje zdjatko .. przed a potem po 6 tygodniach po :) zobaczymy efekty :)

Gość kombinatorka
efekty to napewna sa poniewaz jednak to jakies Cwiczenia mięśni. mneijsze lub wieksze ale sa w 100% :)

Gość kombinatorka
ee sory nie na temat, coś źle sie wyswietliło

Gość kombinatorka
nie wiem co jest z tym kafe, jeden wniosek efekty beda na 100% :) (sory ze tak skacze ale coś mi sie psuje ;/ nei wiem co jest ;/)

Gość maarrttaa
ojj ciekawe czy dotrfamy :PP juz sie boje hehehe bo po 1 razie to bylo ciezko ;)) chyba ze tak po 100 brzuszkow na dzien ? daje to cos ??????

beda beda.. :)tylko trezba cwiczyc systematycznie :) to jest najwazniejsze ..:)

Czy ja wiem.. ;P ja tam bardziej wole chyba A6W :)bo przy tym bardziej czuje sie miesnie ze pracuja :)

Gość maarrttaa
hmm u mnie ciezko jest mam slomiany zapal zazwyczaj no ale sie okaze :PP bede sie trzymac :P a ty olalala w jakim wieku jestes jesli moge spytac ? i probowalas kiedys tej a6w i przynioslo jakies efekty ?

ja mam 19 lat :) probowalam .. ale szybko zrezygnowalam ;)tym razem bedzie inaczej ! czuje efekty ..wyzej napisalam ze po paru juz dniach czuc roznice, bo po jedzeniu i normalnie nie ma sie takiego wydetego brzuszka :)

Gość maarrttaa
tez mam 19 :)) zaczelam chodzic na basen.. podobno tez to cos daje :) oczywiscie jak bedzie cieplo tez rowerek pozatym spacerki itd ;D

no to dobrze :) w summie moja motywacja jest to ze chcem udowodnic chlopakowi ze potrafie sie wziasc za siebie..:/ bo po tylu brubach juz w to nie woerzy ...:(

Gość kombinatorka
uu to jestem w tym towazystwie najmłodsz, no cóż tak tez bywa marta, basen to ogólnei bardzo dobra rzecz, jak kiedyś bardoz systematyczne ćwiczyłam na basenie- tereingi i te sprawy. basen super sprawa, ale jednak trzeba mieć czas ... do jutra ;]

Gość DuszaBiała
Moje kochane Aniołki:) Gorąco Wam polecam tą 6-tke:)naprawdę działa:)Robiłam ją w zeszłe lato,wprawdzie nie dotrwałam do końca bo skończyłam swój maraton na 24dniu,ale widac było efekty.Efekty będą widoczne juz po ok,10dniu.Cwiczonka nie są trudne,są mozne nudne bo z każdym dniem dochodzi więcej serii,jest cięzko...ale uważam że warto!Będzie kaloryferek:)malutki,duży,to zależy od Was:)Cwiczcie cwiczcie,nie poddawajcie się:)TO JEST SUPER>Na dywanik i jazda:):) Życzę wytrwałosci,efekty są na 100%,nie leniuchowac i nie załamywac mi sie;) pa pa i czekam na wasze zdjęcia kaloryferkow;)

Gość maarrttaa
DuszaBiala hehe najpierw troszke tluszczyku trzeba spalic ;D zeby byl kaloryferek ;) hehe ja dokladnie to samo chce udowodnic kilku osobom ktore nie chca wiezyc bleeeh ;DD

Gość DuszaBiała
Martusiu,wiem w czym problem:)Otóż mieśnie które zaczynają sie robić pod skóra są i będą widoczne faktycznie jak spali się tłuszczyk.Ale najważniejsze że one tam będą:)Po programie pójdzie się na aerobic,pobiega się,pojezdzi na rolciach...generalnie chodzi o tzw.aeroby-cwiczenia ruchowe które własnie pomogą nam spalić tłuszcz.No i nie podjadać za dużo:)Idzie wiosna,czas dżinsów,ładnych krótkich kurteczek,żakiecików...a wiadomo,że przy wszystkim krótkim często się coś podnosi wszystko wychodzi:P,niech więc wyjdzie kaloryferek:)Buzi,miłego dnia.

Gość kombinatorka
zmiana sposobu zywienia, i tłuszczyk znika raz dwa ;)

Gość maarrttaa
no tak u mnie najwazniejsze jest narazie spalic troszke tluszczyku ;)) robic A6W i przy okazji chodzic na basen a jak bede miec mozliwosc tzn za jakies 2 miesiace bo narazie takiej mozliowci nie mam .. aerobik bieganie itd :PP i pomyslalam ze zadnych diet nie bede robic poniewaz mam problem tylko brzucha wystarczy mniej jesc hehe ;)))

Gość maarrttaa
kombinatorka co masz na mysli hehe :PP jak narazie jem co popadnie nie mam tak straaasznie duzego brzucha no ale jest troszke wystajacy (zreszta u mnie to rodzinne )jak mniej jem odrazu widze roznice jeszcze dolaczyc weidera basen itp i bedzie git ;DDD

a ja... a ja.... moge sie jeszcze dzisiaj do Was dołączyć?? dopiero dzisiaj zobaczyłam ten wątek. Aż mnie korci, żeby zacząć ćwiczyć razem z wami, bo wiadomo razem raźniej!

mnie dzisiaj nie bedzie o umowinej godzinie :/ ale cwiczonka zrobie napewno :) trzymajcie sie cieplutko i cwiczyc cwiczyc kochane ;P buzki moze pozniej bede :) :*

Gość maarrttaa
jak tam dziewczyny ?;DD bo ja mam zakwasy hehe ;D