Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olalalala

6 WEIDERA...

Polecane posty

Gość kombinatorka
wiec miałam to na myśli; jeśc systematycznie (5 posiłków o równych godiznach, nie do syta), nie jesć po 18, jeśc ciemny chleb, unikac keczapu i żóltego sera, jeśc lekko strawne potrawy, mało masła, duzo pić soków i takich tam, rozmaite jedzenie (nie jesc codziennie tego samego), unikać słodyczy (raz w tygodniu jest nawet zalecane zjedzenei czegoś słodkiego), o i broń Boze babanów nie jeśc ! P.S jesli was łapie mały głud to najlepsze gumy do żucia mietowe :D sory za błędy i literówki... ja ma pytanie czy jets dopuszczalna jednodniowa przerwa w A6W, badz np, mneijsza ilośc ćwiczeń ?

nie wiem nie jestem specjalistka ale chyba nie.... bo sie przerywa ciag tych cwiczen ..:) u mnie z dieta jest najgorzej ..:/ nie potrafie sobie stworzyc menu w ciagu dnia nie mam pomyslu co jesc ...

Gość kombinatorka
moge Ci tak mneijwiecej powiedzeć co i jak z "dieta", bo "staram sie :D" jej pzrestarzegać. bo to nie jest dieta tylko sposób odrzywiania ja bym nie dała rady na diecie, za duże łakomstwo ;/ ale to nei dziś bo nie mam na to głowy i sily eh... w sumie racja... nie wiem jak długo pociągne z tymi cwiczenami ujednak to duże poswiecenei czasowe... nei tylke co kondycjne tylko czasowe... ;/

nom troche sie nie chce ... :) ale bez systematycznosci nic nie bedzie ..:) nieestey. to jak bedzieszmiala czas to bym byla wdzieczna.. ;)

Gość kombinatorka
miozę czasu niue maja dzewczyny wejśc czy cos czy cos ;p mi sie ledwo lepdwo udało wyrobic

Gość kombinatorka
sory ale musze dizs cie juz pożegnac ;/ do jutra :)

Gość maarrttaa
hmmm no tak hehe a czego bananow nie ??:D:D a co do przerw mozna zrobic jeden dzien w tygodniu skoro sie juz musi cwiczen najlpeiej nie skracac

Gość kombinatorka
dzieki Marta ;] olalalala to mam ci napsiac co mneijwięcej jeśc?;]

Gość maarrttaa
spoko ;)) juz wlasnie skoncyzlam ale brzuch boli huhuhu ;DD kombinatorka to napisz przy okazji ja podpatrze co mozna jesc ;)))

a ja niedawno wrucilam z pracy..:/ ale jestem padnieta ..:( najchetniej polozyla bym sie spac :D

Gość kombinatorka
zapomiałąm dizś robić , zaraz się biore to jak skończe to napisze, tylko to ja ta swoją cła "dieta "- sposobem odrzywiana ameryki nie odkryłam, ale mi pomaga

Gość kombinatorka
uuu dizś 3 serie, nei wiem czy dam rade, ale muszę

Gość kombinatorka
no wiec: -rano np kanapka z ciemnym chlebem i jakaś wendlina, albo płatki na mleku, albo jogurt -2 sniadnie, ja osobiście jecsez chodze do szkoły wiec biore sobie jakąś kanapkę bo jetsem łakomczuch, i jka tylko coś zaczynaja gadac o jedzeniu to zaraz głodna się robie:D wiec mam zawsze jakas kanapke jesli zrobie sie za wcześnei głodna to mam zawsze gumy które mi osobiście pomagają na głud -wracam do domu (14-15) zajadma sie obiadem, jakas zupa , a jak nie to drugie danie znaczy jakiś kotlet, sóróka, mało ziemniaków, do tego konieczie coś do picia -jak zgłodnieje to jem jakies jabłko czy mandarynke, co mam pod ręką(owoce są zalecane) - 18-18.30 kolacja to już na co tam mam ochotę : kanapka, budyń czasem to jets ogólnie mój sposób zywienia. a no i tak jak mówiłam ze ciemne pieczywo, bez masła (labo bardzo malo), jak najwięcej owoców, warzyw, staram sie rozmaitości jeść. a i unikac jakiś zapiekanet i takich tam co sie 'piecze'. staram sie unikać słodyczy. NAJWAZNIEJSZE: JESC SYSTEMATYCZNIE O RÓWNYCH GODZINACH

ja wczoraj zaczełam ćwiczenia i nawet spoko jest, gorzej będzie jak dojdzie więcej serii ale może stopniowo organizm się przyzwyczai, trochę mięśnie brzucha przy napinaniu bolą też tak miałyście?

Gość kombinatorka
nie wiem czemu, chyba źle ćwiczenia robię bo mnie to nic dizś nie ruszyło ;/ ale przewaznie to mnie bolą przy samych rzebrach mieśnie brzucha

Gość maarrttaa
kombinatorka na tym filmiku co podalam fajnie pokazuje ze ja przy 1 serjii to nie dawalam rady ;D

heh mnie po drugim dniu to tak mięśnie naparzają że ledwo się zwlekłam z łóżna dzisiaj, buu i przy napinaniu mięśni boli ale to chyba dobry znak :D

Gość cccilllkaAA
chcesz zwlaczyc cellulit! www.thermacuts.ocom.pl

Gość kombinatorka
znaczy tamtego nie, ale inne ogladłam, i wydaje mi sie ze robiłam tak jak oni tam pokazuja i nie ma pojęcia czemu mnei nic nei rusza;/ ewentualnie w trakcie ćwiczeń ale 5 mini juz normalnie ;/

Witam kochane:) ja juz nie dlugo zaczne cwiczyc :) dzis walentyki :D pewnie nie wiele z was bedzie dzisiaj ;) to milego wieczorku dzisiaj życze wszytkim :*

Gość kombinatorka
a ja siedze sobie w domu w walentynki z pizza :D

Gość maarrttaa
pizza ojj nie ladnie hehehe ;DD ale wiesz narobilas mi ochoty !! brzuszek boli ajj ;) pozdro dziewczynki

Gość kombinatorka
wiem ;/ ale co zorbic, takie zycie ;/ dizś to i mnie boli