Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olalalala

6 WEIDERA...

Polecane posty

Gość maarrttaa
no no skakanka to dobry pomysl ;)) ogranicz jedzenie sobie do 18 np nie jedz tlustych rzeczy i slodyczy! napojow gazowanych raczej tez odmow i powinno byc spoko.. a i jeszcze pij zielona albo czerwona herbatke ! ;D;D efekty murowane !

Witam kochane :* Ojej jak sie rozpisaly ;P hehe zobaczycie do lata to takie znas laski beda ze lohoho :D:D:D

Gość kombinatorka

Gość kombinatorka
Ci sie raczej pospieszyło :D najpierw będze trzeba tytrwać... ;/ :P ja sie staram nie jesc po 18, słodycze ograniczam (oj to lakomstwo:D :( ), a tłustych potraw tez raczej nie jem, mam nadzeje ze to wszytsko sie ustabilizuje ;] musze wrócić do "formy" bo sie przez weekend obijałam ;/ buziaki :*:)

Gość kombinatorka
z tym pospieszeniem to mi chodziło o wakacje :p

Gość maarrttaa
Ja tez poleniuchowalam przez weekend ale od jutra sie biore :D juz udalo mi sie 3 kg schudnac.. ale przez wekkend tto nie wiem.. tak sie zapomnialam mozna powiedziec hahaha no ale od jutra dietka i cwiczonka ;D a wy jak dziewczynkiii ;*

Gość kombinatorka
gratulacje ;] 3 kg to duzo ;] o to nie tylko ja tu obzarciuch :D dziś sie biore za siebie i koniec :> pozdrawiam i buziaki :** 3majcie się ;)

Gość zabek113
Czy A6W działa również na dolne partie mięśni brzucha oraz czy tymi ćwiczeniami jestm w stanie zredukować oponke (w okolicy pempka) ?

Tak dziala na wszytkie partie miesni brzucha. Wiesz samymi cwiczeniami nie zdziala sie cudów trzeba troche ograniczen w jedzonku (np. bez kolacji poznej) no i jakiegos ruchu najlepiej . ale nie wykluczone ze poprawi wyglad brzuszka :)

Gość maarrttaa
tak jak napisalam wyzej A&W jest na wyrzezbienie miesni. a na oponeczke dietki i aeroby ;)

Gość maarrttaa
nom jestem a czo ??:)

Gość kombinatorka
zazdroska jetsem :D:D

Gość maarrttaa
co kombinatorka o co zazdrosona? :):* Cwiczyc Cwiczyc LAski !:D:D:D:*

Gość kombinatorka
e tam nie wazne :D jak to zawsze ja :D powiem a potem zastanowie sie co powiedzłam :D no w tym przypadku napisz... :P no ćwiczymy ćwiczymy no powiedzmy ze ćwiczymy :D;/ "laski" to chyba raczej mówisz o sobie i o Oli bo ja raczej sie do nich nie zaliczam... ;/ ha ale buziaka zarobiłam :D ;] :*:* [a Ty dwa :>]

Gość maarrttaa
kombinatorka nie gadaj glupot tez laska jestes i o !:DD

Gość konbinatorka
no dobra niech wam bedze :D ale ja swoje wime :D

Gość maarrttaa
ale mnie grypa rozlozyla ledwo zyje.. :(

Gość kombinatorka
oj biedna Ty... ;/ to ja zycze szybkiego powrotu do zdrowia :) :*

Gość maarrttaa
dziekuuuje;* ej moze wyslijcie zdjecia sowjego brzuszka co ?

Gość kombinatorka
jak by było czym się chcwalić to czemu nie, ale w tym problem ze nie ma czym sie chwalić... czy jest sens zatrzymania się np na 14 powtórzeniach i robienia sobie codziennie 3 serii po 14 powturzeń przez pewnien okres czasu (no nie wiem np przez tydzeń-dwa)?

Gość kombinatorka
a i nie ma za co :):*

Gość maarrttaa
pffff coraz mniej mam juz ochoty ;D ja tam srednio cos widze niby ten drzuch jakis inny sie wydaje ale dalej mi sie nie podoba ;P a u was jak ?

oj cos na sie chyba kombinatorka wykruszyla..:/ a jakos do przodu ;P nie za wiele ale jakos idzie:P

Gość maarrttaa
ale ci dobrze Olciuu ;) JA sie troche rozbestwilam i oo ! Ale sie od teraz juz przykladam no i zobazcymy co bedzie pozniej ;D wlasnie kombinatorka co z toba czego sie tu nie udzielasz ? nie ladnie !;D

Gość kombinatorka
a ja się rozleniwiłam, mam fizycznego doła->znaczy nie moge na siebie patrzeć i na to ze praktycznie efektów nie widać i odpusciłam sobie narazie wejtera ;/ teraz będze ciepło to będe bardzo aktywnie spędzać czas o i tyle =] ja się nie obraziłam, poprostu bardzo czasu nie miałam, pozdrawiam :* :)