Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukniaaaaaaa

suknia Emmi Mariage - Selin lub Brylante

Polecane posty

Gość sukniaaaaaaa

Dziewczyny, czy któraś z Was widziała te suknie na żywo? Ja się w nich zakochałam hehe tylko niestety we Wrocławiu nie mogę ich nigdzie obejrzeć, a wiadomo internet to nie to samo... I ciekawa jestem jakie ceny sukien Emmi Mariage... Czy któraś z Was kupowała? I gdzie niedaleko Wrocławia mogę je znaleźć? Bo w salonie współpracującym we Wrocławiu nie ma akurat tych modeli... Dzięki za pomoc!

Gość ja je przymierzałam
ja mam sukienkę z wypozyczalni która współpracuje z emmi mariage i za wypożyczenie płacę 1700 zł , ta moje jest z kolekcji 2009 i nowa kosztuje 3800 , druga nad którą sie zastanawiałam też z 2009 tak samo coś koło 3800 więc mysle że będzie to taka granica cenowa

Ja miałam suknie Emmi Mariage model Perle z 2008 roku.. suknie mają ogolnie świetne...Bardzo wygodna była . z dodatkami suknia wyniosła mnie 3000 tys. Jakosciowo suknie są również bardzo dobre. na stronce masz adres napisz do nich meila i Ci przesla cennik sukni. Mi w tamtym roku bez problemu wyslali i dosc szybko odpowiadaja. masz tam tez salony wspolpracujace:). Pozdrawiam

Gość sukniaaaaaaa
maila już wysłałam ale od zeszłego tygodnia nikt nie raczył się odezwać... dzięki dziewczyny :) a swoją drogą - strasznie drogie te kiecki...

Akurat oszalałam na punkcie sukni Brylante i napisałam do salonu, kosztuje 2800:(

Gość sukniaaaaaaa
Trochę drogo... ale widziałaś ja może na żywo? Bo zdjęcia potrafią kłamać :(

Gość sukniaaaaaaa
poza tymi podobają mi się też sukienki Herms albo Agnes, ale podejrzewam że ceny będą podobne...

ja miałam suknie emmi marriage w 2007 roku model Ramona. Suknia była wypożyczona jako nowa i miałam pierwszy raz na sobie :D Polecam, piekne wykonanie i materiały, suknia cudowna!

Nie widziałam na żywo ani nie mierzyłam. Wydatki na wesele osiągnęły już taki pułap, że potrzebuję czegoś do 2000 góra 2300. Poza tym sesja zdjęciowa w piasku- stąd szkoda mi będzie tej sukni. Suknie agnes są śliczne, też napisałam czekam na odpowiedź :). Szczególnie modele 1938, 1955, 1752, 1646. Ewentualnie Margarett i Lilea ale nie robią aż takiego wrażenia.

Gość sukniaaaaaaa
o suknie Agnes już się dowiadywałam w salonie współpracującycm we Wrocławiu. ceny od 2000 zł, ta 1756 kosztuje 2400 zł bez szala a 2800 z szalem, też mi się podoba, ale mam jeszcze inne typy :)