Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Temat na ksiązkę

WYZNAŁAM UCZUCIE PRZYJACIELOWI , A ON....

Polecane posty

Miałam kiedyś taki problem myślałam ze go kocham ale uświadomiłam sobie ze ja jedynie boję sie że go stracę taki egoizm z mojej strony

Ja też kiedyś myślałam że kocham przyjaciela ale uświadomiłam sobie że ja tylko boję sie że go stracę to był taki egoizm z mojej strony...

Gość Temat na ksiązkę
ja tego tez się boje, to fajny facet, fajny kumpel, mogę dzwonić o każdej porze, jak się ze 2 dni nie odzywam zaraz pyta co się dzieje, zawsze doradzi, podpowie, jakby nam w związku nie wyszło szkoda byłoby mi go stracić ale ja chce zaryzykować, tym razem się uda

no własnie - ja też się bałam że on zniknie z mojego życia ale teraz wiem że tak nie będzie - przynajmniej na razie, więc wszystko jest ok :) a co do tego że byliście parą... mysmy z tym moim kumlem też właśnie próbowali coś tam budować więcej... ale nie wyszło i została nam przyjaźń ale przynajmniej oboje wiemy że nic już z tego nie będzie i nie będziemy próbować więcej tego zmieniać :) i wiem że ustalenie z nim czegokolwiek konkretnie jest mało możliwe - tacy faceci zawieszeni pomiędzy i w rozterkach nie umieją się okreslić i poniekąd nawet to rozumiem ;) przeczekaj spokojnie dziewczyno i zobacz jak to się rozwinie - traktuj go jak dawniej i tyle ;)

i nie naciskaj - faceci tego nie znoszą i uciekają w takich sytuacjach - pozwól żeby to była jego decyzja ;)

Gość Temat na ksiązkę
dzieki Ania, nie mam innego wyjścia, pożyjemy zobaczymy :)

Gość Temat na ksiązkę
niby wszystko fajnie a jak przychodzi co do czego to on udaje Greka,

nie rób sobie za dużo nadziei, nie potrzebnie ise nakręcasz, co to za facet co się boi, poza tym jest zasada: JAK FACET MÓWI,ŻE KOCHA TO COŚ ROBI, JAK NIE MÓWI,ŻE KOCHA TZN. ,ŻE NIE KOCHA\"

Gość upupuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość egegewg
Temat na książkę -- > jak ten facet ma na imię ? albo chociaż z jakiego miasta ?? bo mam IDENTYCZNĄ sytuację, aż się przestraszyłam ,może to ten sam facet !

imię tego chłopaka zaczyna sie na "J" - bo ja wczoraj pytałam :)

Gość egegewg
ufff to nie ten :) imię mojego zaczyna się na "P" :) :) aż dziwne, że jest na świecie tyle podobnych przypadków :)

Gość Ku przestrodze
Sporo jest dzisiaj takich przypadków jak Wasze. Rózni faceci, ale ten sam mechanizm. Chłopak i dziewczyna zaczynają się przyjaźnić. On zachowuje sie tak, aby dziewczyna myslała, ze on coś do niej czuje. Ale nie można mu nic zarzucić, bo przecież on to tak z tej przyjaźni jest taki miły i kiedy ona mu wyznaje miłosć, on mówi, ze to przyjaźń nic więcej. I jeszcze, ze nie chce tej przyjaźni stracić. Zaraz potem znówi mówi, czy robi coś, co by wskazywało na uczucie. Więc ona myśli, ze on ją kocha, ale sie boi jej to wyznać, a w ogóle to jest bardzo skomplikowany i sam gubi sie w uczuciach. Więc ona mu daje czas , czeka na niego. Zamyka się na innych mężczyzn. A on tymczasem ma jedną i drugą dziewczynę. Ale ona czeka, a gdy on się żeni to ona zakłada topik "Czy mozna kochac kogos innego, ale ożenić się z inną". I nadal myśli, że on ja kocha, tylko... The End

Gość Temat na ksziążkę
A on tymczasem ma jedną i drugą dziewczynę. Ale ona czeka, a gdy on się żeni to ona zakłada topik "Czy można kochać kogoś innego, ale ożenić się z inną". I nadal myśli, że on ja kocha, tylko... u mnie sprawa jest inna, mamy za sobą śluby, jeszcze niedawno rozmawialiśmy o przeszłości i żałował,że mnie zostawił a teraz się cieszy,ze znów jesteśmy "razem" no ale chyba wiecznie tak nie będzie - przyjacielskie spotkania, to już prawie 2 lata trwa), niby nie chce mnie stracić i w ogóle, ale ja liczę na coś więcej (to tak m-dzy nami), nie będę nic robić w tym kierunku (w sumie i nie robię), chcę,żeby to była jego decyzja nie chciałam na nim wymuszać uczuć tylko ułatwić mu to, ale może z jego strony większych uczuć poprostu nie ma i tyle

Gość ladygaga30
skoro udaje jakby nic się nie stało, to chyba jest prawdziwym przyjacielem, może nie warto tego psuć, bo jak Wam w związku nie wyjdzie to przyjaźni już po tym nie będzie

Gość upupupuupuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość Temat na ksiązkę
zamykam topik, wczoraj napisał mi,że tez mnie kocha, wiedziałam ,że nie mogę się mylić, wszystkie znaki na ziemi i na niebie tak mówiły, ale jestem szczęśliwa :D :D:D::D:D dzięki za komentarze