Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frk-09

Jestem żywym dowodem...

Polecane posty

...na to, że uzależnienie od kafeterii jest uleczalne. Nie wchodzę tutaj, chyba już od 3, 4 miesięcy albo i dłużej. Czasem tylko przypomnę sobie, że ta otchłań nicości istnieje (o ile nicość może istnieć) ale już bez zainteresowania, bez wzruszenia. Napisałem to ku pokrzepieniu osób uzależnionych :classic_cool: [cześć]

Gość skoro się tu wypowidziałeś
to niewątpliwie jest to znak ze uzależnienie jest silniejsze :P:P tak jak np. "nie pale od pól roku... tylko jednego dziennie" :P:P

dopóki nie przedstawisz pisma od psychoterapeuty o pozytywnym zakończeniu kuracji odwykowej nie uwierzę! nie ma wyjścia z tego labiryntu!

Gość Luśka z W...
A to Ty byłeś uzależniony? To co powiedzieć o mnie? :O

Gość ike-ike-ike-ike-ike-ike-
frk-09-nie przesadzaj i nie panikuj ,olej to !!!!taki problem to nie problem:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Każdy powód dobry by zajrzeć na kafe, nawet taki by oznajmic, ze sie problemu nie ma, ale my widzimy co się z toba dzieje frk- nie przerywaj leczenia;)

Kopę lat, frk :classic_cool: Oczywiście kordialnie zastrzegam, że TEŻ jestem zupełnie niezależny i tak dalej... Wchodzę tu czasem... ekhm... z powodów czysto naukowych. :classic_cool: PS. A tak poważnie, to jakiego teraz masz nicka używanego na co dzień w Kafe? :classic_cool: ;-)

...oczywiście pozdrawiam Szanownego Pana P.S. Przypominam sobie, że kiedyś miałem nick, Retro...

to jesteś tu częściej niż ci się wydaje:P swoja drogą zawsze cię o to podejrzewałam:P

Jeszcze jedno uzależnienie mi przeszło, nie tyle minęło, co zelżało. Seks mi się znudził :O

to normalne efekty uboczne- i odstawienia kafe i używania wymienionego przez ciebie wcześniej nicku