Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaPEŁNAsprzeczności

do Facetów!!!pierwszy krok w kierunku mężatki...

Polecane posty

Jedna rzecz mnie interesuje....czy wy faceci....jeśli zakochacie się w mężatce...robicie pierwszy krok?mimo wszystko?...jestem mężatka która czeka na pierwszy krok...póki co miłe pogawędki przez gg i chyba się sobie podobamy..ale skąd mam wiedzieć...?jak długo mam czekać? sama boję się coś zrobić ...żeby nie wyjść na zołzę która ma męża ale szuka zabawy...bo tak nie jest...zależy mi na nim...nie wiem czy to miłość ... wiem że mi zależy....i czekam...

dla pewnosci odwiedz temat o kochankach :-) a co do twojego pytania, faceci nie \"zakochuja sie\" patrzac sobie w oczy lub piszac na gg ;-)

Jesteś mężatką i to do czego dążysz do zdrady męża.... co za ludzie....

Gość fwerfe
Pokaż foty i cennik. Będzie jasność co do tego o co ci chodzi.

ocenianie mnie nie interesuje...zadałam pytanie...jak się zakochasz w mężatce czy zrobisz pierwszy krok mimo wszystko?

nikogo nie oszukuje...jeszcze nie wiem co mi w duszy gra...

"czy wy faceci....jeśli zakochacie się w mężatce...robicie pierwszy krok" przede wszytskim mądry facet stara sie nie zakochac w zajetej kobiecie bo z tego same kłopoty potem są...

Gość Powiem CI z punktu widzenia
faceta nietypowego, czyli siebie. NIGDY. Nigdy nie probowalbym odbic zony innemu mezczyznie i balbym sie zwiazac z romansujaca ze mna cudza zona w obawie, ze takowe przygody leza w jej naturze. Co innego, gdyby sie rozwiodla...

Gość rewferf
Zakochać się przez GG! Autorka tematu jest upośledzona emocjonalnie, skoro coś takiego wymyśliła i jeszcze z powodu urojeń chce męża zdradzać.

kwiatek wiem,wiem...ale miłość często rozum odbiera... przynajmniej nam kobietom więc ciekawi mnie czy facetom też...

oszukujesz meza... cos sobie juz kombinujesz w myślach i czekasz nie wiem na co. romans ci sie marzy? rozwiedź sie. i startuj z czystego konta. mąż ma pieniązki?

wszystkie odpowiedzi jak obuchem w łep a ja tylko pogadać chciałam znamy się.... to nie tylko gg-głupia nie jestem.. zresztą nieważne dzięki

Gość *Sami* na chwileczkę
O żesz a czgo chcesz od Niego?Trzymania za rączki w świetle ksiezyca? Chcesz sie z Nim puścić zamów pokój w hotelu i po kłopocie.a jak chcesz love to najpierw odejdz od męża.

Facetom na poziomie jakoś mniej tego rozumu ubywa, dlatego się jak się zakochują w mężatce to ona zwykle o tym nawet nie wie albo tylko może to odebrać z jego gestów, zachowań i nic więcej . Nie zrobi "pierwszego kroku", bo to nie nastolatek.

co za kobiety... zeby tak z namyslem, z planowaniem, bez zadnej moralnosci czy uczuc wyzszych robic cos za plecami meza..... odpowiadajac na pytanie- tak panowie robia pierwszy krok najczesciej drugi i trzeci i setny tez bo zawsze slysza odpowiedz odmowna

Gość choholudek
do autorki... jak jest głupi i nie ma rozumu wiedząć, że jestes mężatką to pewnie i zrobi pierwszy krok... noga seks przygoda się przyda ;] jeśli ma chodź trochę oleju i jakieś zasady to nie powinien wychodzić pierwszy z inicjatywą aby nie rozpierdalać komuś związku i życia. Przynajmniej ja to tak odczuwam i ja tak bym zrobił !

Gość choholudek
nowa* nie noga :P

Gość trinity wesola
ale grad kamieni sie sypie na Twoja glowe.. odpowiem Ci merytorycznie: jako mezatka mialam romans i moj kochanek powiedzial mi, ze gdybym nie wykazala sie inicjatywa, on nie zrobilby pierwszego kroku, bo szanowal to, ze mam meza. Tyle w temacie. A co dalej? odchorowalam ten romans bardzo, malo nie rozwalilam rodziny, wiec nie polecam. Ale decyzja nalezy do ciebie :)

wesoła dzięki za konkretną odp....o to mi tu chodziło...

moja odpowiedz tez byla konkretna faceci z gruntu nie zakochuja sie od milych pogawedek :-) jesli nawet mowia ze sie zakochali to w wolnym tlumaczeniu znaczy.....chyba wiesz co :-)

kobietaPEŁNAsprzecznosci - a nie lepiej pogadac z mężem i sprobowac rozwiazac problemy a nie szukac realizacji swoich potrzeb u innego faceta?

wkurzona -> widocznie coś jest na rzeczy,że ma dość swojej rodziny:D przyczyn nie znamy więc nie oceniajmy. Ostateczni za nią umierać nie będziemy :classic_cool: :D

Gość kobieta PEŁNAsprzeczności
..o to mi tu chodziło...znaczy się o rozmowę, poglądy..nie o ocenianie wkurzona żono...już znamy twój pogląd więc papa

iksie pewnie, niech robi co chce ;) w koncu nie jest to moja rodzina ( mam nadzieje w zadnym stopniu ;) ) a planowana zdrada, swiadoma, z tzw zakochaniem sie.... jest smieszna :) i pokazuje slaba strone czlowkieka. OT.. dla mnie wtyle w tamcie :)