Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna z niewielu

Czy faceci lubią pieszczoty odbytu przez partnerkę?

Polecane posty

Gość jedna z niewielu

Dla niektórych to krępujące, ale proszę o szczerość :)

Gość jedna z niewielu
Hihih ok :) ciekawiło mnie to ponieważ niedawno mój chyba się przekonał do tego, chciałam poznać zapatrywanie na to innych mężczyzn...

Gość Sratatatatatatatatata
hehe moj uwielbia :D lubi tez jak posowam Go wibratorkiem ,zajebiscie jeczy jak rasowa suczka :D

Gość zbygniew
jedni tak inni nie, ale ja osobiście nie, nie próbowałem, ale byłoby to dla mnie zbyt krępujące, uważam iż mój tyłek nie jest pociągający, w sensie że jest owłosiony, dla mnie byłoby to niezbyt komfortowe pieścić odbyt partnerki jeśli byłby tak zarośniety:) na szczęscie nie ma:) ciężko jest mi sie ustosunkować do tego pytania ale puki co jestem na nie:)

Gość mery23
Do Zbigniewa: Owłosione tyłeczki własnie są fajne :) mniam :)

wszyscy faceci lubią tylko boją się że kobieta pomyśli że nie jest do końca hetero Mi tam osobiście daje to połączone z lodzikiem niesamowity odlot ;);)

o horere, juz sie boje mojego faceta jak poprosi mnie o to ale czego nie zrobi sie dla swojej milosci

Gość jfhierbf
Miłosc miłoscia,el wszyskiego dla tej miłosci sie nie robi.NIe wyobrazam sobie abym grzebała palcem w dupie mojemu facetowi i tak samo nei wyobrazam sobie aby on mi w dupie grzebał.

Gość A potem
Uważam, że to poniżające i nie zrobiłabym tego dla faceta.

widocznie slabo kochacie swoich facetow. on zrobi dla mnie wszystko wiec dlaczego ja nie moge na chwile sie poswiecic, zeby bylo jemu dobrze. ja sie jego nie wstydze ani on mnie. narazie jeszcze takiej propozycji nie rzucił ale spodziewam sie, ze kiedys te slowa wkoncu padna

Gość zbygniew
chodzi o sam fakt, ja bym sie z tym czuł niezrecznie, zresztą nie wydaje mi sie żeby to było aż tak podniecające, podkreślam wydaje mi sie, bo doświadczony w tym temacie bardzo nie jestem:P wiec moge jedynie spekulować:) wole żeby laska skoncentrowała sie na innych częsciach mojego ciała:) wolałbym żeby skoncentrowała sie np. na lodziku niż na moim owłosionym odbycie:)

Gość jfhierbf
madzia_126 a co ma miłsoc do tego:-)ja etz sie nei wstydze swojego faceta i zrobie wszystko na co mam ochote,ale nie uwazam tego,ze jak kocham to mam robic cos wbrew sobie.

Gość jfhierbf
Carte Blanche ona nie ma otwarty umysł,Ona ma jakies dziwne podejscie do miłosci :-)Bo wg NIej jak sie kocha to sie powinno wszystko zrobic dla ukochanej osobyy. Ja nawet dla swojego dziecka wszystkiego bym nie zrobiła,a kocham Go ponad swoje zycie.

Gość A potem
madzia_126 Kochamy swoim facetów i wcale nie muszę mu udowadniać jak bardzo grzebiąc mu w tyłku. Jest tyle form okazywania miłości, że z tego w zupełności możemy zrezygnować.

Gość jfhierbf
zbygniew :-) i to jest to,lodzik mniam :-)

Gość jfhierbf
madzia_126 :-) masaŻ to nie grzebanie w dupie :-)

jfhierbf - a więc się nie zgadzamy i tyle. Miłość polega na tym że trzeba dla drugiej osoby się poświęcić, ja wychodzę z założenia że jeżeli moja partnerka ma jakąś fantazję/zachciankę to zanim powiem nie to spróbuje i jak mi się nie spodoba to spokojnie jej to wytłumaczę. Ale jak już pisałem każdy ma swoje granice, Ty tego nie akceptujesz i OK ale nie mów że Madzia ma jakieś "dziwne" podejście do miłości bo to jej wybór

Gość jfhierbf
madzia_126 ajak Twoj facet dostanie bzika i bedzie miał taka ochote abyscie sie w swoich fekaliach kochali(niektorzy tak lubia)to co,zgodzisz sie na to bo Go kochasz?

Gość jfhierbf
Carte Blanche miłosc to kompromis a nie poswiecenie

Gość jfhierbf
madzia_126 a moze by tak słwonik ort.wziełabys do reki ;-)

Gość jfhierbf
Carte Blanche Oczywiscie,ze kazdy robi to co chce,ale Madzia napisała,ze jak sie kocha to powinno sie spełniac zachcianki tej kochanej osobiy :-) azachcianki sa rozne i co,niby mamy wbrew sobie postepowac.No moze niektorzy tak robia,ale to nei miłosc,to zwykłe poddanstwo.

mój chłop nie lubi, ja naporawdę chcę a ten mysli że ja sobie jaja robie i się smieje ze mnie ze chce go zgwałcić. Wariat:P

dawno do szkoly chodzilam, ale dzieki za uwage. zapamietam. a co do fekalii to sama napisalas, ze niektorzy tak lubia. zawsze musi byc ten pierwszy raz zeby powiedziec co sie lubi