Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna z niewielu

Czy faceci lubią pieszczoty odbytu przez partnerkę?

Polecane posty

Gość anom
wszyscy sprostowanie:)

Gość alllamos
poderzewam ze wielu lubli tylko niewielu ma odwage sie do tego przyznać

Gość fajnie jest
A ja wam powiem że uwielbiam jak moja partnerka lize mi tyłek,to jest tak przyjemne i podniecajace no cos wspaniałego,moge sie założyc ze kazdemu facetowi by sie spodobało gdyby tego doswiadczył.A co do owłosienia w tyłku,to ten temat juz mamy za soba,oboje sie golimy z przodu i z tylu i piescimy sie wszedzie i to oboje bardzo lubimy.Jest nam super bo nie wstydzimy sie rozmawiac o tym co nas podnieca,a to jest bardzo wazne:) Dzisiaj bedziemy sie zwiazywac :) ciekawe jak bedzie :)

Hmmm... A wiecie ze na sloneczku facet ma wiecej zakonczen nerwowych niz na palce...! ;) Szczerze to nie lubie jak boli ;p Ale zwiazany... ;> poszlo w formie zemsty ;p eh... Te spojrzenie ;D

Oooooo... Nie zgodze sie z przedmowca, lapka ;) jak ma ochote sie pobawic... Ale calowac?! Tak jakby mniej ;| Pani musi trzymac fason, nawet bym nie chcial...

Gość Pad5
Mezczyzna to lubi,to jest po prostu podniecajace i przyjemne,dziewczyna brzydzi sie robic to.No chyba ze ja tez to kreci.

Gość całowanie czy lizanie jego
tyłka raczej nie chociaż seks oralny tak ;) a On kiedyś znienacka zaatakował mój tyłek językiem... było to tak przyjemne że ;) ale powiedziałam Mu ze tego rodzaju pieszczot nie lubie...

Gość Jacek11ll
Wczoraj moja kobieta penetrowała mnie palcem pierwszy raz - rewelacyjne uczucie !!!

Gość gość
mnie nietety żona tam nie pieści a szkoda bo lubię to jak małpa kit

Gość jeepaka
uwielbiam lizac jej doopke,piescic paluszkiem,jej orgazm czuc na swym paluszku gdy go trzymam jej w pupie gdy ma okres

Gość gość
STOP STOP STOP ZBOCZEŃCOM

Gość Jacek11ll
ZBOCZENIE ? - Wszystko, co obojgu dorosłym partnerom sprawia przyjemność, nie szkodzi ich zdrowiu i nie obraża otoczenia, jest w seksie NORMĄ. Sprawiło mi to dużą przyjemność, partnerka tego chciała, zainicjowała - a gość wyskakuje ze "STOP STOP STOP ZBOCZEŃCOM" STOP zacofańcom - spróbuj, nie krytykuj, nie próbuj, i się nie wypowiadaj

Gość wojti2
Szkoda, że w takich tematach zawsze najwięcej krzyczą ograniczeni

Gość gość
Ja sobie zamówiłem korek analny do dupci. Nie miałbym nic przeciwko, żeby kobieta ****ała mnie w tyłek, chciałbym być też taką męską d***** dla kobiety. Gejem nie jestem.

Gość gość
Lubią tylko nie każdy się przyzna bo to może wydawać się jakieś homo;) ja lubię

Gość gość
Super uczucie! Zona czesto bawi sie mna w ten sposob a ja jestem w niebowziety!

Gość gość
Mój facet na początku był tym skrępowany, ale po jakimś czasie - ponieważ moje palce często błądziły w tamtą stronę, niby przypadkiem, mimochodem... - chyba się otworzył na to doznanie, otworzył umysł (bo blokady siedzą w naszych głowach) i dał się ponieść... I teraz to lubi :-) Ale nigdy sam o to nie poprosi. Krępuje się, choć jest raczej odważny w łóżku.

Gość gość
Ja uwielbiam pieszczoty tyłeczka najnowszy3131@interia.eu moze jest jakas chetna?

Gość gość
Kiedys polozylem sie nago na lozku na brzuchu i nagle weszla moja kochana i zaczela mnie powoli piescic dlonmi , jezykiem i sutkami po moim ciele .Nagle poczulem jej jezyk drazniacy moj o***t , a potem wlozyla mi palec bylem tak podniecony ze ..... Jezeli w sypialni podoba sie obojgu to co robia to znaczy, ze tak ma byc. Ja to lubie i moja kochana tez ale nie kochamy sie analnie. Pozdrawiam wszystkich.

Gość gość
Najbardziej lubię jak wali mi konia na pieska i liże dupę. Albo posuwa swoim dildo i obciąga. Potem jazda w cipkę i gigantyczny orgazm.

Gość Szczera126556
Szczerze to kiedyś jak myślałam anal to do głowy przychodził mi tylko jeden scenariusz, i uważałem że to nie dla mnie i że to boli na pewno,A gdybym wtedy pomyślała że miałabym dotknąć odbytu faceta to chyba bym się pozygala. Ale z moim obecnym mężem to chyba częściej uprawiany sex analny ( on bierny ) niż zwykły. pokochałam jego dupkę tak samo jak kocham całą resztę jego ciała. On jest bardzo świadomy seksualnie i lubi eksperymentować więc mogę z nim robić niemal wszystko. Teraz jego dupkę traktuję tak jak statystyczny facet traktuję cipke. Całuje, lize, robię placówkę, bawimy się wibratorem, dildem podwójnym, straponem. Uwielbiam jego minę gdy mówię do niego nóżki do góry albo wypnij się :) A wooogle najlepszy widok to gdy wyjme z niego grube dildo i wtedy jego dziurka jest jeszcze przez chwilkę otwarta, potem wolno się zamyka, jakby do mnie mrugala, uwielbiam wtedy wcisnąć tam język i poczuć jak się na nim zaciska :) Super podniecajace przeżycie Polecam :)

Gość gość123543
Fajna z Ciebie babka Szczera. Tak właśnie powinno być pomiędzy partnerami...

Gość Szczera126556
Dziękuję;) To mój facet mnie nauczył akceptacji własnego ciała i seksualności, w udanym związku musi rzadzic szczerość i niczego nie powinniśmy się przed sobą wstydzić. Zanim go poznałam to byłam bardzo pruderyjna sex i nagość to był tabu i wstydzilam się o tym w ogule rozmawiać o tym nawet z partnerem

Gość gość
Szczera, gdzie są takie babki jak ty?!

Gość acordeon
Szczera zdecyduj się kim jesteś:)

Gość Szczera126556
acordeon chyba Nie rozumiem ?