Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna z niewielu

Czy faceci lubią pieszczoty odbytu przez partnerkę?

Polecane posty

ja już się wtpowiedziałem na ten temat więc powtarzać się nie będę dla mnie to nie jest jak to nazwałaś poddaństwo

Gość jfhierbf
madzia_126 :-) są pewne rzeczy ktorych nie trzeba probowac aby wiedzeic,ze tego sie nie lubi :-)

Gość jfhierbf
Carte Blanche a co niby jest,miłosc?:-) Juz pisałam,z eja nawet dla swojego dziecka nie zrobiłabym wszyskiego,bo uwazam,ze sa pewne granice miłosci.Kochac nad zycie mozna ,ale nie na tym polega miłosc,aby robic cos wbrew swojej woli.W jakiejkoliwek miłosci najwazniejszy jest kompromis.

Gość puffy
Pewnie że lubią!!!!!!!

Gość jfhierbf
madzia_126 amiej sobie swoje zdanie:-)obys sie kiedys na tym probowaniu nie przejechała :-)

Gość jfhierbf
Carte Blanche Ty tez sie powtarzasz;-) nei masz nic innegpo i nowego do dodania:-)

Gość bolo8
Królestwo za taką partnerkę ;)!

Gość jfhierbf
bolo8 :-) no,bo taka partnerka mozna manipulowac :-) Mozna na nia liczyc,ze jak kocha to zrobi wszystko co zechcesz :-) Ot,taka kobietka bez kregosłupa

Gość jfhierbf
Carte Blanche a ja chce i pisze :-)

Gość A potem
jfhierbf Popieram cię i jestem tego samego zdania co ty

Gość jfhierbf
Carte Blanche :-) a niby dlaczego szkoda Ci mojego meza :-) Ja robie to co lubie i On dobrze wie,ze nie zrobiłabym tego czego bym nie chciała zrobic i zgadza sie na to.Ja tazke iwem,ze On nei zrobiłby tego czego nie chec a ja chciałabym aby zrobił.I jest OK.miłosc to kompromis(powtarzam sie :-) )a nie dogadzanie partnerowi w e wszyskim abny tylko mu dogodzic.

Gość bolo8
jfhierbf masz chyba jakieś straszne doświadczenia życiowe!!! A nie przyszło Ci do głowy, że taka kobieta po prostu wyrafinowane pieszczoty, lubi jak facetowi jest dobrze itd.... Ja chętnie też zrobiłbym to w jej stronę! Jeżeli jakaś czynność sprawia przyjemność obojgu, to czemu się hamować?! Poza tym jeżeli para lubi takie pieszczoty, to znaczy że oboje nie mają kręgosłupa??? Hmm dziwne podejście, ale myśl sobie co chcesz, każdy ma prawo do swojego zdania!

Gość jfhierbf
bolo8 nie mam złych doswiadczen i nie chodzi mi o to,ze ktoras lubi perwersje jakis. Chodzi mi cały czas o to,ze mozna kogos kochac i nie trzeba od razu robic wszysko aby temu komus dogodzic ,nawet wbrew sopbie. madzia _126 pisała,ze jak sie kogos kocha yto sie wszystko zrobi,a ja mowie,ze tylko ludzie nie majacy swojego zdania robia wszystko w imie miłosci.

jfhierbf - dlaczego ?? sama sobie odpowiedziałaś na to pytanie - bo nie chciałbym kobiet która nie lubi eksperymentować w łóżku

Gość bolo8
" i nie trzeba od razu robic wszysko aby temu komus dogodzic ,nawet wbrew sobie" Pewnie, że jak się robi coś wbrew sobie to nic dobrego z tego nie będzie! Ale wielu ludzi to lubi, czego Ty nie potrafisz zrozumieć!?

Gość jfhierbf
Carte Blanche :-) a skjad wiesz,e nie lubie ekseprymentowac w łzoku :-) Lubie i to bardzo,ale pewnych rzeczy bym nie zrobiła A jak maz chce zrobic cos czego ja nie chce,to ma wolna droge:-)

Gość zbygniew
zaczynacie sie kłócić a to nie o to chodzi, madzia zgodziła by sie na to, bo nie ma do tego większych zahamowań, do inncyh rzeczy by sie moze nie zgodziła pomimo iż kocha swojego faceta, każdy ma swoje granice, wiec uwazam że jesli jedna strona tego pragnie, to można przemysleć tą kwestie porozmawiac o tym, nie mówić od razu nie, na palec bym sie nie zgodził bo uważam że to nie jest nic co by mogło zafascynowac moją partnerke, ale jesli by prosiła raz, drugi i trzeci to moze bym sie zgodził dla próby, to przykład, bo w praktyce nie poprosiła by mnie chyba czy może mi tam palec włozyć. uważam że nie powinniśmy sie tu obrażać, wyzywać ani nic z tych rzeczy, każdy ma inne podejście do tego, i każdy wypowiedział już swoje zdanie na ten temat:) argumentujmy teraz kulturalnie swoje zdanie a nie obrażajmy inncyh, bo to jest wolny kraj i każdy ma swoje zdanie na razie do nastepnych wyborów prezydenta:P

Gość jfhierbf
bolo8 :-) uczepiłes sie tego grzebania w dupei. Juz nie o to chodzi. Chodzi o te poswiecenie w imie miłosci. Sam napisałes,ze jak jedna str.chce a druga nie to nei jest za bardzo dobrze. MNie cały czas chjodzi o to,zeby nie godzic sie na cos ,na co nie mamy ochoty,bo miłosc na tym nie polega.

Gość bolo8
MNie cały czas chjodzi o to,zeby nie godzic sie na cos ,na co nie mamy ochoty Jasne, zmuszanie kogoś do czegoś czego nie lubi zawsze ma złe konsekwencje i należy uszanować wolę drugiej strony! Ewentualnie spróbować za jakiś czas ;)

Gość aniulka 1234
Ja myślę, że dla mężczyzn to jest przyjemne, ale po pierwsze wstydzą się tego miejsca, a po drugie boją się, że zostaną posądzeni o spedalenie. Kiedy dotykam tam mojego męża to raz naprawdę aż jęczy z podniecenia, a innym razem nie chce w ogóle o tym słyszeć. Wszystko zależy od jego nastawienia i ochoty. Przecież to jest tak samo jak kobieta ma ochotę na seks analny raz na jakiś czas.

jfhierbf - to juz zaczelo byc nudne. chcialas wiedziec czy faceci lubia te pieszczoty wiec juz wiesz. a tak w nawiasie to mnie sie czepiasz ortografii, a widzialas ja ty piszesz?

Gość owczyyni
ja lubie jak moj facet wklada mi paluszka w tylek podczas stosunku ale nie wypbrazam sobie ze ja jemu:/

Gość anom
oczywiście ze jest to przyjemne mężczyżni bardzo to lubia ale nie wszysty maja to szczęscie doświadczyc tego.Ja pieszcze tak moja partnerke a ona mnie niesamowite przeżycie