Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co mam o tym sądzić

Witam Was Wszystkie !!

Polecane posty

Gość Co mam o tym sądzić

Otóż ostatnio mam objawy ciąży. Nawet nie myślałam nad tym zeby sie starać o dziecko, ale ostatnio zauważylam ze coś jest nie tak. I doszukałam się właśnie tych objaw m.in duży apetyt, ból jajnika lewego i w ogóle podbrzusza, często sikam, bardzo łatwo mnie rozdrażanić i oczywiście wymioty i mdłosci. Poszłam do gina i byłam w kolejce gdzieś 6, minęło niecałe 30 miunt a już byłam w srodku. Pani nie była łaskawa na tyle żeby mnie zbadać, stwierdziła że zjadłam coś ciężko strawnego i się zatrułam. Podziękowałam i wyszłam. Ku*wa, niech mi ktos powie co by zrobił teraz na moim miejscu?

Gość Klarisssaaa
idz do innego gin

Gość a spoznia ci sie okres

Gość Co mam o tym sądzić
W zasadzie powinnam już dostać. Najpóźniej do piątku...a czy według was takie bojawy mogą swiadczyć o ciąży?

Gość magda pe el
może i wiedziała co mówi, ale powinna przynajmniej zrobić jej badanie na fotelu :O tak "na oko" oceniła, że wszystko dobrze? :O

Bo najpierw sie robi test lekarz nie jest w stanie stwierdzic nawet podczas badania tak młodej ciąży !

Gość mimi333
Zrob test:)

Gość mimi4545
zrob test:)

Gość pewnie sie spytala czy
robilas test, ty powiedziala, ze nie, wiec cie olala i slusznie! Bo po pierwsze najpierw robi sie test, a po drugie jeszcze za wczesnie aby ci gin stwierdzil ciaze, skoro nawet ci sie okres nie spoznia!! Wiec ciekawi mnie co odpowiedzialas na pytanie "Kiedy miala pani ostatnia mieskaczke"? , powiedzialas, ze na dniach masz ja dostac? Skoro ci sie nie spoznia nawet pare dni to jak ona miala cie potraktowac? A nakrecasz sie sama, bo po pierwsze: objawy miesiaczkowe sa takie same jak objawy bardzo wczesnej ciazy (bole brzucha, jajnika itp.), a po drugie na wymioty i sikanie to O WIELE za wczesnie, bo nawczesniej zaczynaja sie w 6-7 tygodniu ciazy czyli ok. tygodnia, dwoch po terminie. takze nie dziw sie, ze cie lekarka tak potraktowala, bo ja bym zrobila to samo w tak wczesnym etapie, kiedy nawet ci sie jeszcze miesiaczka nie spoznia i kiedy oczywiscie nawet sama laskawie nie zrobilas testu.