Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffffff

moj maz po niecalym roku slubu powiedzial wypierdalaj

Polecane posty

Gość kolotw
linka,bo tak jest,ze swieza rana zawsze najbardziej boli.Po jakims czasie te nasze kłotnie,kłopoty staja sie naprawde błahymi sprawami.

Gość julianna zabaweczka
ale mężczyźni teraz mają trudniej niż kiedyś-kobiety oczekują od nich,żeby pracowali ,dobrze zarabiali,pomagali w domu i przy dzieciach i jeszcze traktowali nas jak księżniczki.FEMINIZM ZROBIŁ SWOJE.

Gość kolotw
I wiecie co,czasami lepiej wykrzyczec niz dusic w soie rozne nieporozumienia.Przez takei sprzeczki ocvzyszcza sie atmosfera mimo,ze na poczatku robi sie bardziej napieta

Gość buuuuuum
kolotw - pewnie masz troche racji...

Gość kolotw
linka,nie zrozumiem autorki.Ta kobieta widocznie nie ma zadnej pasji,niczym sie ie interesuje,bo jakby tak było,to dałą by sobie rade z tymi sprzeczkami.A Ona ani kolezanek,ani do mamy,taka jaks dziwna samotnica(jezli to prawda co napisała)Dobry psycholog by Jej sie przydał.

Gość buuuuuum
No, ale! Czy on ma prawo- w zlosci mowic do mnie odpierdol sie??? A ja mam to traktowac jako norme???

Gość kolotw
buuu niby nikt nie powinien takich słow uzywac,ale nie mow hop KOlezanko,kiedys i Ty to słowo uzyjesz.

Gość kolotw
Jak to mowia mędrcy"jezli ktos nie ma odpowiednich słow ,to uzywa przeklenśtw":-)

Gość buuuuuum
kolotw - na dzisiaj nie mam takiego zamiaru- to nie w moim stylu, ale oczywiscie nie wiem co bedzie kiedys...ale teraz, jak zachowac sie teraz??

Gość kolotw
bumm,powiedziec mezowi,z enie lubisz przeklenstw i nie zyczysz sobie aby w taki sposob sie do Ciebie odzywał i tyle.Nie obrazac se z abardzo,bo gra nie warta jest swieczki.

Gość julianna zabaweczka
przyjdzie czas,że i Ty mu tak odpowiesz,a przyjdzie i czas,że przestaniecie się przejmować głupotami

a ja ją rozumiem bo i ja nie mam przyjaciolki takiej od serca, w zasadzie nie iwem czemu, ja jestem jakas dziwna, odkąd sie przeprowadzilam do szczecina, - 5 llat temu - nie moge sobie znależć znajomych ;(

Gość kolotw
buuuum,styl czesto zmieniamy:-) i obys sie nie zaskoczyła kiedys jak sama rzucic przysłowiowym mięsem w kierunki meza

Gość kolotw
linka,moze ja cwana jestem,bo mieszkam w jednym miejscu i mam przyjaciołke az od 1 klasy szkoły sredniej. NIe wiem jakby to było jakbym sie przerprowadziła w inne miejsce,ale wydaje mi sie,ze poszukałabym sobie powierniczke moich sekretow.Ja z natury stadna jestem,lubie ludzi,chociaz niektorzy mnei wnerwiaja na maxa

Gość buuuuuum
kolotw - ja jemu o tym powiedzialam na co on, ze tak ma, juz taki jest i nie powinnam brac tego do siebie. A ja mam tak, ze biore to do siebie...

a ja ogolenie jestem bardzo lubiana, kazd mi mowi jaka jestem fajna ale co z tego, czesto jest tak, jak dziś, ze nie mam zkim pojsc na kawe ;/

Gość buuuuuum
A jesli o przyjaciolki chodzi to ja tez jestem w nowym miejscu od 3 lat i mam dobra kolezanke tutaj, ale przyjaciolki brak...:( A tak w ogole to ze szczecina sie wyprowadzilam 3lata temu:)

buuuuum dlatego nie mozesz mu dzis odpuścic, on musi zrozumiec ze nie moge tak do ciebie mowic

Gość kolotw
buum,no to moze nie bierz tego do siebie.Twoj facet ma w złosci ograniczone pole myslenia i nie znajduje słow aby Ci okazac swoje zdrenerwowanie i klnie jak szewc:-) wiec sie nie przejmuj.gorujesz nad Nim inteligencja ,bo wiesz co w takich momentach powiedziec,to sie ceisz.;-)

Gość buuuuuum
linka linka- on mnie nie przeprosi, bedzie sie tylko glupio usmiechal...

a to szkoda buuuum może byśmy się spiknęł ;) No wlasnie, ja kolezanki mam, jak jestem w pracy, w szkole to ciagle z kims gadam, plotkuje ale nie mam takiej przjacilki z ktora moglabym wszstko, jak to bylo przed wyjazdem

Gość kolotw
Dziewczyny,jedno mnei zastanawia. buuuum piszesz,e On tak ma,ze taki ma charakter,to czy Ty nie zauwazyałas tego wczesniej,czyzby On sie maskował z takim zachowaniem? Ile jestescie razem ze soba?

ale w sie pogdziliscie w ogole?? to nie bądz dla niego dobra do czasu jak tego nie zrobi... moj mąż tez ie potrafi przerpaszac, prosic, dziekowac, ale staram ise go tego uczc

Gość kolotw
linka,na pewno znajdziesz jakas przyjaciłeczke,na siłę nie szukaj,ale rozgladaj sie.

Gość buuuuuum
Zanim go poznalam mialam wrazenie, ze z kazdym potrafie sie dogadac. A teraz czasami naprawde mysle, ze my z 2ch roznych swiatow jestesmy...

Gość kolotw
linka,bo przeprazanie mezczyźni uwazaj za jakis dyshonor :-)Rzadko kiedy facet z głebi serca przeprosi i bez fochow