Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffffff

moj maz po niecalym roku slubu powiedzial wypierdalaj

Polecane posty

Gość buuuuuum
Jestesmy razem prawie 4 lata, nie jestesmy malzenstwem- to nasza wspolna decyzja. Nie, nie pogodzilismy sie.

Gość kolotw
buuuum a ile czasu jestes ze swoim męzczyzną?

Gość ALE ZAJEBISTY TEMAT
Pewnie miał powody tak do Ciebie wykrzyczec, co nie tłumaczy jego chamstwa. To prawda, że lepiej się kłócic niż się olewac. Ale do czasu....:( Kiedy jednak Cię uderzy, odejdź jak najprędzej.

Gość kolotw
buuum ,to jezli jestes z nim 4 lata,to chyba wiedziaąłs,ze On lubi uzywac ostre słowa w sprzeczce,mno chyba,z esie maskował i to dobrze

Gość buuuuuum
kolotw - no wlasnie to nie dzieje sie od zawsze. Na poczatku w ogole tego nie bylo. Ale od jakiegos roku on pozwala sobie na coraz wiecej.

bum, spokojnie, a moze nie kladz sie obok niego w lozku?? Powiedz mu ze rozumiesz ze w klotni sie mowi rozne rzeczy, al powiedz mu tez ze nie rozumiesz. Nich on dojdzie do wnioksu ze juz tak nie moze robic i mowic

Gość buuuuuum
...dlatego to mnie tak razi. Gdyby byl taki od samego poczatku- po pierwszej aferze- poslalabym go w diably!

Gość kolotw
Dziewczyny,juz po raz drugi czegos nie rozumiem.Jestescie ze swoimi mezczyznami nie rok,nie dwa i co,nie zauwazyliscie ,ze oni sie tak zachowuja,ze postepuja tak nie innaczej.Jzeli zauwazyliscie to dlaczego na poczatku nie dawałyscie temu oburzenia,ze ciagnełyscie te zwiazki gdy Wam sie takei zycie nie podobało??

Gość kolotw
buuum,jezli to dopiero od roku,to musi byc jakas przyczyna.Moze On przepracowany,zestersowany w pracy etc.

Gość buuuuuum
kolotw - na poczatku tego nie bylo. To niby takie drobiazgi, ale przeciez one skladaja sie na nasze codzienne zycie... Chcialabym moc byc ponad tym, ale nie potrafie...

Gość kolotw
buuum,tradziłąbym Ci przejsc z tym do porzadku dziennego.To tylko slowa,owszem ,moga ranic,ale jezli ktos taki jak Twoj męzczyzna jest wybuchowy,nie umie innaczej okazac zdenerwoanie to po prostu jest nieszkodliwe.Ale jak naparwde cos złego dzieje sie z Waszym zwiazku to musicie sie nad nim zastanowic dopoki dzieci nie macie.

Gość buuuuuum
Bardzo dziekuje za rozmowe, dziewczyny...naprawde przyjemnie mi sie z Wami pisalo:), ale teraz musze napisac sprawozdanie do pracy:( Wszystkiego dobrego Wam i sobie zycze, dobrej nocy:)

Gość buuuuuum
kolotw - masz racje...chyba musimy sie zastanowic...

Gość znam jęzki obce i swój
a ja przypomnę starą prawdę, która sprawdza się w moim życiu - zawsze, w każdych warunkach i z każdym człowiekiem mianowicie ludzie traktują ciebie tak jak sobie na to pozwolisz głównie odnosi się to do mężczyzn albo mu teraz wytyczysz granice i udowodnisz, że powiedział tak pierwszy i ostatni raz, albo witajcie ofiaro acha .. nie czytałam wszystkiego, ale z tego co widziałam, jesteś od niego zależna, nie masz gdzie się wynieść etc. no i moim zdaniem od razu przegrywasz nie wiem jak można tak być na łasce mężczyzny tracisz wszystko w jego oczach i faktycznie jesteś rzeczą, jego rzeczą

Gość kolotw
znam jęzki obce i swój ale Ty chrzanisz.Chyba Ciue ktos skrtzywdził,z emasz takei podejscie do sprawy.

eh..... ja można radzić komuś nie znając jego sytuacji... to że ktoś jest od kogoś zależny nie znacz ze to jest jego wina! Ciekawe co tam z fffffffffffffffffffff

Gość ffffffffffffffffff
jestem przeczytalam wszytsko posty po ktorych mnie nie bylo juz... kolotw teraz juz rozumiem dlaczego tY sie tak wypowiuadzsaz..Ty po prostu nie jedno przezylas, tak jak ja mialabym radzic nastolatce 15 letniej co zrobic gdy on nie dzwoni.... ale wiecie co....tylko jedbna z Was probowala mnie zroumiec linka... kolotw oskarzala, krytykowala nie znajac nic... mam milion kolezanek w pracy i poza nia, mam 2 bliskie przyjaciolki, jedna chora druga wyjechala...dlatego sie nie moglam z nimi zobaczyc, ale KOLOTW od razu jakies domysly ze jestem samotnik a poza tym dorosly czlowiek nie rozgaduje w zlosci...o swoim wlasnym mezu najgorszych rzeczy, jak on jest w koncu mezem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na tym polega tez uczciwosc malzenska moim zdaniem//. maz to maz na codzien na dobre i zle...........!!!!!!!!!!!!!!!! przyszlam na forum, bo czasami ktos z boku obcy powie mi co robie zle /....lub maz doradzi...tak z daleka a kolezana tymbardziej bedzie mnie glaskac po glowie... wiecie co...kazdy ma swoje problemy i widac ze mamy podobne, kazdy sam zna ta najblizsza osobe Wy mozecie mi poradzic jak LINKA dziekuje albo zjebac skrytykowac nie znajac prawdy jak KOLOTW dziekuje w kazdym razie... jest tam ktos...... aaa i nie jestem niediojrzalym dzieciakiem, jestem dojrzala i wiele przezylamw zyciu o czym nikt nie wie...wiec po co te insynuacjeKOLOTW ze jestem niedojrzala egosista>>>>??

Gość no to napisz jeszcze
co słychać aktualnie. Nie było cię w domu ? Udało ci się porozmawiać na spokojnie z mężem ? Co planujesz ?

Gość fffffffffffffffffffffff
hejka przepraszam a Ty znasz temat?? pod jakim pseudonimem pisalas nie zebym nie chciala gadac ale z ciekawosci...

Gość fffffffffffffffffffffff
halo!! jest ktos??? wszyscy w pracy?

Gość wceewewff
LInka jak to przeczytasz daj znk mam nadzieje ze podamy sobie maila i pogadamy bo tylko Ty ,mnie rzoumiesz pozdrawiiam goraco!

Gość fffffffffffffffffto bylam ja
czyli zalozycielka tem,atu!

Gość reerewew
że tez facetow pociągaja takie klotliwe baby ;) ja tam ejstem spokojna i nie wyobrazam sobie klocic sie z moim ukochanym, lepiej juz mu ustapic. serio nie rozumiem was. co to za przyjemnsoc drzec na kgoos ryja?? i jak ten ktos ma was kochac? a potem sie dziwicie, ze ma was dosc :o

Gość iren
Dobra żona tym się chlubi, że gotuje co mąż lubi to popularna, makatkowa mądrość ludowa. Sentencja ta nieco sugeruje, że dla mężów najważniejsze w życiu są doznania kulinarne i seks. Jak to dasz męzowi to ciebie będzie kochał.

Gość fffffffffffffffffffff
jestem...jest ktos???