Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama chorego chlopca

Zwariowac mozna !!!

Polecane posty

Siedze z malym w domu, ma 17 miesiecy, zapalenie ucha i ogolnie jest caly zagrypiony. Nie wychodze z nim nigdzie od 2 dni bo chce, zeby jak najszybciej wyzdrowial. I od tego siedzenia w domu cholery mozna dostac !!! Organizuje mu rozne zabawy, to klocki, to kredki, to cos innego. On - wiadomo - jak to chore dziecko, troche jest piszczacy, ale jak jest godzina 16 a on od rana nawet na chwile nie zmrozyl oka, nawet polgodzinnej drzemki nie mial, to naprawde az sie we mnie gotuje. Chyba jestem zla matka ....

nie jestes zla matka! kazdy ma swoje dni ja akurat siedzie ze zdrowymi dziecmi w domu od wczorajm u nas koszmarna pogoda ciegle pada jak nie snieg to deszcz :-/ i tez mozna w leb dostac, juz nie wiem co mam wymyslac zeby sie z nimi nie nudzic w domu...

Ja akurat mieszkam w bardzo duzym miescie i laze codziennie po muzeach, galeriach sztuki, zabieram go do centrow zabaw dla dzieci, na spotkania w klubach mam, do biblioteki. A teraz caly dzien w domu to cholery mozna dostac. Ale ciesze sie, za macie podobne odczucia wiec chyba jestem normalna :)