Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isanka

apteki internetowe-jest faktycznie taniej?kupujecie w nich leki?tylko bez recept

Polecane posty

Gość gość
Graża91 dziś Doz akurat większość produktów ma w takiej cenie, że większe zakupy gdzie indziej nawet z dostawą (która od pewnej kwoty i tak jest darmowa najczęściej) wychodzą taniej. Mój rekord różnicy między dozem a inną apteką to 22% na niekorzyść dozu (zakupy na jakieś 300 zł).

Gość gość Famfalam
Ja tam na nich nie narzekam, nie raz zamawiałam z DOZ, jakoś nie zauważyłam żeby było drożej, dostawa genialnie szybko bo paczki z reguły już przybywały następnego dnia. No i te zaoszczędzone nerwy, co się je traci czekając w kolejce i korkach bezcenne :)

Gość ulenka92
Kupuję i bez recepty i na receptę, nie ma z tym problemu. Ale najczęściej i tak odbieram osobiście w aptece dozu, więc z receptami nie ma żadnego problemu.

Gość arcyntka
Nie wiedziałam że w aptekach internetowych można zamówić cos na receptę. Na DOZ zazwyczaj zamawiałam tylko kosmetyki i herbatki ziołowe. Ale może kiedyś spróbuje też z lekami.

Gość zgrywka
Jak zamawiałam na DOZ na receptę to musiałam iśc odebrać w placówce. Ale i tak wyszło mi korzystniej niż iśc do apteki zamawiać i potem musieć iśc drugi raz.

Gość gość
Ja wolę tradycyjną aptekę. Mam swoją sprawdzoną firmę, którą jest www.aptekacodzienna.pl W ich aptekach zawsze spotykam się z profesjonalną i pomocną obsługą. Ceny też mają bardzo dobre, wiec warto się z nimi skontaktować.

Gość łaman
Tak samo w aptece internetowej mogą pomoc Ci magister na infolinii. Możesz zapytać o polecenie. DOZ ma taka opcję, ostatnio nawet korzystałam.

Gość gośćKlarcia
No ale to też nawet niekoniecznie, możesz sobnie przeczytać specyfikację leku, a fajna opcja, ze leki na receptę również można zamówić.

Gość Jolka81

Chciałabyś kupić lekarstw bez recepty przez internet? Wydaje mi się, że to dość ryzykowne rozwiązanie. Wiele z nich jest podrabianych. Ja zazwyczaj chodzę do apteki www.aptekaosowa.pl w Gdańsku. Mają dobre ceny, a ja mam pewność składu lekarstw i suplementów.

Gość Klementyna

Ja nie lubię kolejek dlatego zamawiam leki tylko on line, mam aplikację DOZ, która usprawnia zamawianie, a dostawa jest nawet na drugi dzień jeśli rano zamówię. Często jakieś promocje.

Gość Gość gość

Lekarstwa , suplementy i kremy to tylko  wizyta osobista  u mgr. farmacji w wybranej przez siebie aptece i to tej co jest niezależna ,bez sieciowego inwestora, bo sieciowy , tylko zysk, zysk w głowie i kupuj  workami.

Gość gość

Lepiej znaleźć dobrą aptekę w swojej okolicy, która ma niskie ceny. Ludzie nie planują chorób i urazów a na leki z apteki internetowej się czeka. Osobiście polecam wam sieć aptek www.aptekacodzienna.pl Mają szeroką ofertę i bardzo dobre ceny.

Gość gdziekupicmedyczne

Zamawiałam w ostatnim czasie kilka rzeczy przez sanity.pl i za każdym razem zamówienia szybko szły. Zwracają uwagę na dobre zapakowanie przedmiotów, tak żeby gdzieś przy przewozie nie zostały uszkodzone.

Gość Marysia

Ja zamawiam z doz on line. Bardzo szybki czas wysyłki. Wszystko świetnie zapakowane, kiedyś zamawiałam sporo rzeczy wszystko w buteleczkach i przyszło nienaruszone, ale moje dziewczynki miały dużo folii bombelkowej do zabawy. Termin realizacji bardzo szybki, super.

Gość Mira

Ja się cieszę, że zaczynają realizować e recepty, a jeszcze bardziej się ucieszę jak będzie można leki receptowe zamawiać do domu, a nie  odbierać w aptece, ale mimo wszystko fajnie, że czekają na nas w aptece a nie trzeba za nimi biegać jeszcze raz.

Gość Marcin

Mieszkam w Radzyminie. Mamy tutaj "Aptekę od serca", farmaceutki są tu bardzo uprzejme i pomocne. Produkty też nie drogie w porównaniu do innych aptek. Polecam. 

Gość Kaja

Jest taniej, choć trzeba również założyć koszt dostawy. Z reguły zamawiam w doz.pl z odbiorem w ich aptece, bo tak wychodzi najtaniej. Ostatnio zamówiałam tydzień temu w środę wieczorem i w czwartek już miałam paczkę do odbioru. Czasem to trwa dwa dni, ale i tak jest szybko i korzystnie.