Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia731

pomozcie, czy ktos wie????

Polecane posty

Gość basia731

mam komornika na pensji i druga egzekucje, podobno komornik MUSI zostawic jakas część pensji na zycie , czy na ta pozostala czesc moze wejsc komornik czy musi poczekac az skonczy sie pobieranie obecnego zadluzenia? jakie moga byc w tym wypadku procedury? slyszalam ze nie praktuja juz wynoszenia przedmiotow z mieszkania? jak to jest ??? blagam piszczie

Gość basia731
a jak siepzreśpięz tym komorniukiem umoży mi dług

Gość basia731
ale ktos sobie zarty robi , czlowieku nie podszywaj sie bo to zalosne , strasznie sie boje..: ((( czy z komornikiem mozna sie dogadac zeby jakos to placic ratami?

Jeśli dług jest bardzo duży to komornik może wsiąść praktycznie wszystko co posiadasz na poczet jego spłaty i wszystkich kosztów z tym związanych (ale działa tylko pod pewnymi warunkami) lecz jeśli na poczet spłaty długu zajmuje ci tylko wynagrodzenie to musi ci zostawić 40% (chyba nie pamiętam dokładnie)

Gość mghhjbjhbu
zrezygnuj z internetu i spłacisz długi.

Gość a ja nie zartuje
a za co ci weszli na pensje?Duze dlugi?

Gość basia731
to jest kwota okolo 3500 zl , to tak duzo? nie mam nic takiego w domu , meble i sprzet stare wiec nie sadze zeby to pokrylo

Gość a ja nie zartuje
3500zl?Kurde a co nie placilas czynszu czy kredytu?

Gość basia731
za pozyczke w AIG , jeszcze z 3-4 miesiace to potrwa, nie chcialabym potem kolenje miesiace miec tak mala pensje ( i tak nie zarabiam wiele) nie wiem co mam robic jestem zalamana

Gość a ja nie zartuje
sorry ze tak wypytuje ale przez ile nie splacals ze wszedl komornik?Byly jakies ostrzezenia etc etc?

Gość basia731
nie mam skad pozyczyc takiej kwoty zeby to zakonczyc (jedno i drugie) rodzina tez mi nie pomoze , czasem mam chec zrobic cos glupiego , strasznie sie boje

Gość basia731
splacilam mniej niz polowe i potem przestalam : ((((

Gość a ja nie zartuje
ale przestalas splacac raty czy jak?Po jakim czasie wpadl komornik na pensje?

Gość a ja nie zartuje
Kurcze:(Widzisz ale przestalas bo nie mialas z czego czy jak?Bo jak wczesniej mialas na splate to co sie stalo ze przestalas?

Z "twojego majątku" to ci mogą zabrać- auto.biżuterię,futra,drogi(i nowy) sprzęt rtv,ewentualnie antyki, na całą resztę,tym bardziej używaną nawet nie spojrzą.

Gość dominikaaaaraaa
sorrki, ale za nim brałąś kredyt trzeba sie było zastanowić czy będziesz miała jakoś go spłacić. wziaćkredyt teraz jest łatwo gorzej spłacić. zreszta ty wiesznajlepiej. coś do życia ci zostawią, ale odsetki będą rosły. poszukaj jakieś dodatkowej roboty szybciej to spłacisz

Gość basia731
wiem ze sama jestem sobie winna, mialam dolek finansowy , teraz jak mam kolo 900 zl miesiecznie znow narobie sobie biedy (wzielam pozyczke w Lukas banku) , wisze im juz pare rat , ale nie mam , po prostu nie mam , nie wiem co robic moze dogac sie przynajmniej z Lukasem o przesuniecie terminu? matko ale sie zapętliłam

Gość dominikaaaaraaa
nie zazdroszczę ci. spróbuj faktycznie doagadac sie z tym drugim bankiem. może rozłożom ci to na niższe raty.

Gość basia731
podobno jak widza ze ktos sie stara ze mu zalezy , kontaktuje sie to ida na reke nawet jak kilka rat jest juz zaleglych? tez tak slyszeliscie?

Gość basia731
odpiszcie mi prosze....