Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Young Cezar

Każdy młody facet który spróbuje związku z dojrzałą kobietą już nigdy

Polecane posty

Gość Young Cezar

nie obejrzy się za młodszą lub równolatką. Mówię z własnego doświadczenia naturalnie :P

Gość ciekawe.....
co Cię w tych dojrzałych kobietach pociąga, odpowiesz?

Gość Ameryke odkryles
też mi wielkie odkrycie młode sisky nie wiedzą jeszcze co i jak i nie znają dobrze swojego ciała. A już powiedzenie co chciały by, żebyśmy robili to bardzo trudne dla młódek.

Gość Young Cezar
Wszystko - podejście do życia, mądrość, klasa itp. Są po prostu wyjątkowe.

Gość ciekawe......
fajnie napisales, tylko ze tak naprawdę chodzi wam o doswiadczenie erotyczne ...wczesniej czy pozniej robicie byeee i idziecie juz doswiadczeni brac sie za te mlodsze

Gość Leokadia lat 73
Och Cezarku!!! 😘 Jaki mądry z Ciebie chłopiec!!! Jakie to rzadkie u młodych ludzi!!! Jesteś wspaniały!!! 😍 😘 Spróbujesz ze mną?? :)

Gość Young Cezar
Wiesz, nie ma co ukrywać że o dojrzałych myślimy często głównie w kategoriach erotycznych. Ale akurat temat założyłem na uczuciowym, bo czas gdy byłem razem ze starszą kobietą był najlepszym okresem w moim życiu i to wcale nie ze względu na seks.

Gość blondynkaaaaa
Widać jesteś typem , który woli miec oparcie niż odwrotnie . Każdy jest inny zatem nie generalizuj .

Gość ciekawe.....
blondynka a skad u Ciebie teza , ze starsza jest oparciem dla mlodszego? teraz Ty generalizujesz

Gość ciekawe.....
Cezar Moze jestes inny, niz faceci na mojej drodze. Zastanawia mnie jedno, czy zwiazalbys sie dobrowolnie na stale ze starsza od siebie kobieta, czy traktujesz takie znajomosci jako przelotne doswiadczenia i tylko etap w swoim zyciu a nie stalosc?

Gość Ko0lorowa
Alez oczywiscie, ze chodzi o seks:) O jaka stabilnosc pytacie? Dojrzala kobieta nie zwiaze zycia z mlodym, bo zaden to partner (poza lozkiem). A mlody z dojrzala - bo zycie ma swoje prawa i wczesniej czy pozniej bedzie chcial zakladac rodzine. Taki uklad wiec moze tylko opierac sie na seksie i jest super:):):) Goraco polecam. To bardzo korzystne dla obydwu stron.

Gość ciekawe.....
kolorowa moze i super jak nie ma w takim zwiazku uczuc, jesli potrafisz oddzielic uczucia od seksu. Nie pisz , ze dojrzala kobieta nie zwiaze sie na stale z mlodszym facetem, bo znam takie zwiazki i sa bardzo udanymi zwiazkami. Tyle, ze to zalezy od priorytetow jakie obie strony maja

Gość Young Cezar
Oczywiście, bym się związał. Dla mnie dość bezsensowne jest spotykanie się z kimś/wiązanie się z kimś jeśli odrazu zakłada się, że to jest tylko chwilowy etap.

Gość sool
dlaczego wiec się nie związałes i mówisz....było

Gość ciekawe.....
Cezar zdradz ile masz lat, jak mozesz? i jaka byla roznica lat miedzy Toba a Twoją kobieta?

Gość Leokadia lat 73
A jeśli chodzi o wiazanie się to nie... Mam stałego narzeczonego. tylko że Zenek ma często nocne dyżury bo jest palaczem w osiedlowej kotłowni. A ja jestem wtedy taka samotna.... :( 😭

Gość Ko0lorowa
ciekawe..... Masz na mysli wielka milosc? Nie, to nie jest warunkiem koniecznym udanego zwiazku dojrzala - mlody. Milosc to nie musi byc, wystarczy seks, bo on takze laczy, nawet jezeli w gre nie wchodzi wielkie uczucie. Nikt normalny przeciez nie idzie z kims do lozka "na zimno", calkiem bez zadnych emocji, prawda? Mowisz, ze to zalezy od priorytetow? A mnie sie wydaje, ze taki zwiazek moze trwac tylko wtedy, kiedy uczucie jest bardzo glebokie. A tak sie z pewnoscia moze zdarzyc, chociaz sa to wyjatki potwierdzajace regule.

Gość ciekawe.....
Kolorowa, piszac o priorytecie mialam na mysli wlasnie takie uczucie

Gość Young Cezar
Mam 28 lat (wiem, wiem już nie taki "young" :-) ). Było 13 lat pomiędzy nami. Ona musiała wyjechać, ja nie mogłem wyjechać i na tym się to skończyło.

Gość a jaaaaaaaaaa
przez ostatni rok byłam w związku z facetem starszym ode mnie- ma 25 lat. Jak to stwierdził, zostawił dla mnie przeuroczą, atrakcyjną 30stkę (ponoć mnie kochał...). Kiedy byliśmy razem, powiedział nie raz, że woli starsze, ale wie, że na stałe taka kobieta nie zaakceptowałaby być może jego młodzieńczych wygłupów. Ja się pytam, jak ja się miałam czuć słysząc coś takiego? :-O czy mam przepraszać za to że jako 21latka nie mam takiego doświadczenia w łóżku jak kobieta po 30stce? :-O a może miałam go przepraszać za to ile mam lat :-O wiem, że wzbudzenie takich przykrych uczuć nie było jego intencja, niemniej, poczułam się jak jakaś młoda zabaweczka, której nie traktuje się poważnie :( po cholerę związał się z kimś młodym. tyle w temacie.

Gość ciekawe.....
dzieki za odp. ;) u mnie byla mniejsza roznica, ale facet tez mlodszy od Ciebie. Ty piszesz, ze wolisz dojrzale po tym jak sprobowales takiego zwiazku, a ja napisze, ze juz wiecej sie na taki zwiazek nie zdecyduje. Jest sporo kobiet, ktore przeszly koszmar zwiaznay z takim zwiazkiem i mysle, ze nie sprobuja ponownie

Gość Young Cezar
Ale nie mierz wszystkich jedną miarą. Ile u Was było różnicy? Dlaczego się to skończyło?

to sa zwiazki jak kazde inne, nie wizaza sie na pewno z jakimis zaburzeniami. no ale przy tym dziadku z rolling stones i jego mloda panienka bym sie zastanowila

Gość MigotkAAO
Znam paru facetow ktorzy sa ze starszymi kobietami.Te kobiety to przecietne babki a mężczyźni tacy niezbyt przytojni.

Gość ciekawe.....
roznicy bylo 8 lat z malym hakiem...skonczylo sie bo jego milosc byla tylko slowami i gdy zrobilo sie powaznie i trezba bylo wziac odpowiedzialnosc to po prostu znikl, zamilkl , uciekl po kiecke matki i zostawil wszystko mi

Gość Young Cezar
To chyba zachowanie charakterystyczne dla faceta nieodpowiedzialnego, a nie młodszego.

Gość MigotkAAO
Young Cezar a ty chyba do przystojniakow nie nalezysz ,no nie;-)