Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Young Cezar

Każdy młody facet który spróbuje związku z dojrzałą kobietą już nigdy

Polecane posty

Gość Premierka nie z Krakowa
" Znam paru facetow ktorzy sa ze starszymi kobietami.Te kobiety to przecietne babki a mężczyźni tacy niezbyt przytojni." A ja znam jedną taką parę i facet jest super przystojny, latają za nim śliczne kobiety w każdym wieku, a on się zdecydował na małżeństwo z babką 15 lat starszą od niego. Nie wygląda aż tak na swój wiek, dość ładna. Ale jest dużo łądniejszych. I co ty na to?

Gość MigotkAAO
premnierka,to wyjatek.Przewaznie ze starszymi zwiazuja sie niezbyt urodziwi faceci

Gość ciekawe.....
Migotka durna jestes :-o Przystojny facet nie moze, pokochac dojrzalej kobiety? Dziecko idz do lekcji

Gość MigotkAAO
i nie bierzmypod uwage swiatka biznesu rozrywkowego

Gość blondynkaaaaa
Nie generalizuje , biorę na logikę;)

Gość MigotkAAO
ciekawe.....przystojni tylko przelatuja niedopieszczone starsze kobiety a zwiazuja sie z młodszymi.

migotkaa pierdzielisz , najbardziej dowalilas w zdaniu powyzej, idz dzieciaku stad

Gość ciekawe.....
MigotkAAO jak to jest Twoja teza, to trzymaj sie od przystojnych z daleka, bo taki z Toba sie zwiaze a w miedzyczasie bedzie przelatywal dojrzale :D

Gość dojrzała kob. po 40
Jest mnóstwo facetów z takim podejściem, chocby mój narzeczony. Ja uwielbiam młodszych, on starsze, jestesmy zaręczeniu niedługo slub. Oboje szukalismy takiego własnie związku. Oboje mamy dzieci więc tego problemu nie będxie.

Gość dojrzała kob. po 40
Young Cezar u nas jest własnie 13 lat różnicy, nie tak dużo. Dodam że to ja mam oparcie w nim, nawzajem o siebie dbamy, raczej on rządzi w tym związku ja wole tradycyjny model rodziny.

Gość do autorra
aż ciepło na sercu sie robi jak czytam takie opinie. wiekszość facetów przed 30 chce sie tylko zabawić z dojrzałą kobieta ale na szczęście są wyjątki takie jak ty.

Gość dojrzała kob. po 40
Oboje jestesmy atrakcyjni i mielismy wczesniej niezłe branie

Gość Young Cezar
do autorra - dzięki. Więcej wiary w młodszych facetów :-)

mam nadzieje, ze to prawda. Właśnie rozstałam się z chłopakiem 11 lat młodszym. Było nam cudownie. Już 3 razy mnie zostawiał, ale zawsze wracał. Jest bardzo przystojny, a ze mnie też niezła 35.

Gość Palladin
Ja też jestem tym młodszym;-) 12 lat różnicy (32-44), od 6 lat razem, od dwóch jako małżeństwo, śliczna córeczka. Z każdym kolejnym rokiem jest lepiej :-)

Gość kachna73
Palladin gratuluje!! A powidzcie mi jak wasze rodziny zaakceptowały Wasze starsze wybranki?????

Gość Palladin
Dzięki :-) Pierwsza reakcja była sceptyczna, w sumie to się tego spodziewałem bo wiadomo jak jest akceptacją takich związków w społeczeństwie. Ale później rodzina jak i znajomi (zarówno moi jak i jej) zaczęli się przyzwyczajać, przekonywać, akceptować itp, mniejsza o nazewnictwo. W każdym razie zupełnie inaczej patrzyli na nas gdy już poznali niż gdy tylko o nas słyszeli. Teraz jest zupełnie normalnie, nikt nie zwraca już na wiekowe różnice uwagi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Archeolog to wymarzony mąż, im żona starsza tym bardziej się nią interesuje.

Spróbowałem autorze i NIGDY więcej :D:D:D:D :classic_cool:

Gość byc moze .....
albo przynajmniej z rownolatka mojej koleznki ex chlopak znalazl sobie teraz laske 21 letnai /on ma 30 sci/ ale go wkurza baardzo - szuka po naszje kalsie z kim on sie zadaje, wyseyla wiadomosci .... koles jest z nia bo ona ma lokum i zeruje na niej ale zali sie mojej kolezance ze dzieciuch

\" xyzed Spróbowałem autorze i NIGDY więcej \" xyz... - czemu nigdy wiecej? co takiego tam odstreczajacego bylo? dominowac chciala?

_Kwiatek -> dominacja to pikuś:D:D:D z tym można sobie radę dać :D:D:D:D ale już inne zachowania typu np obrażanie są totalnie wkurwiające:D:D:D:D:D:D:D

xyz - ty masz szczescie do takich obrażalskich :D :D zreszta to dosc popularna metoda kobiet na wywieranie wpływu na faceta...

Wywieranie wpływu? :D:D:D:D:D:D:D:D chyba tylko takiego ,które prowadzi do kopnięcia w doopę :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ale w sumie dobry wpływ bo po chuj z jędzą siedzieć ? :D:D:D:D:D :classic_cool:

Bez definicji "dojrzałej kobiety" twierdzenie Autora nie ma tresci. ponadto jest bzdura wierutna. Jak bedziesz mial 35 lat, to Twoja rownolatka bedzie wlasnie dojrzala, wiec nie gadaj, ze "nigdy". A poza tym zaawansowany wiek nie jest gwarantem ani inteligencji, ani pomyslowosci lozkowej. Oczywiscie, ze wtarsze kobiety maja wieksza wiedze i doswiadczenie. Ale niektore sa tak malo rozgarniete, ze niczego sie nie ucza :p

Gość Young Cezar
Dla mnie kobieta dojrzała to ta około 40stki.

Gość enzo1
Witam! Po przeczytaniu niektórych wypowiedzi na forum mogę stwierdzić tylko jedno: dojrzałe kobiety są po prostu super. Gurują nie tylko doświadczeniem ale i klasą (pewnie dla młodych dziewczyn jest tak samo ze starszymi facetami). Aż nie mogę się doczekać chwili kiedy znajdę sobie taką i zrealizuję z nią wszystko na co tylko ona się zgodzi...A jest tego dużo...Bo mam wielką chęć na taką fajną w wieku między 30 a 40 latek. Pozdrawiam...

Gość dojrzała kobietka
..wymienię na młodszy model .. :) :) :) .. Zaskakujące wypowiedzi..nic dodać nic ująć :)

Gość dojrzała kobietka
..wymienię na młodszy model .. :) :) :) .. Zaskakujące wypowiedzi..nic dodać nic ująć :)