Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shadie

a coż on w sobie ma !

Polecane posty

Gość shadie

jest pewien chłopak który cholernie na mnie działa. Znamy sie od pół roku raz na imprezie troche zaszalelismy . nie nalezy do tych 'grzecznych ' nie jest za przystojny a mimo to ma duze powodzenie u dziewczyn. Czasami dzwoni wieczorem.. nasza rozmowa konczy sie na ........i rozmowy na gg tak samo.... nie wiem co mi odwala poprostu mam na niego OGROMNA ochote, fizycznie mnie przyciaga tak bardzo ze nawet moj były chłopak tak na mnie nie działał. Poprostu gdybym go teraz dorwała to niewiem co by tu sie działo. Nie ma drugiego takiego.. wiem ze na pewno z nim nie bede bo nie umiała bym byc w takim zwiazku ..on by mnie w c**ja robił ciagle bo to taki typ .ALE CO DO CHOLERY MNIE TAK PRZYCIAGA

Właśnie to, że jest skurwielem - tacy najbardziej przyciągają kobiety i prawdą jest, że kobiety takich lubią.

Gość iyu
a mnie kreca starsi... tzn zonaci... co oni w sobie maja?? p.s. z zadnym nie byłam..

Gość shadie
La PAntera - no jest.... on co tydzien potrafi miec inna z kazda sie dogada z kazda ma temat do rozmowy . W miejscu nie usiedzi kiedys z nim z imprezy wracałam to bluze wyrzucił bo mu sie niesc nie chciało..auto rozwalił.. o kazdej porze jest w stanie przyjsc,dzwoni ciagle soptykac sie chce .wszystko olewa, a mi sie tom podoba ..

Shadie, a sypia z co chwile z inną kobietą? Bo jeśli tak - możesz mieć z tego tylko seks i pamiętaj o tym, bo związku to z nim nie stworzysz. Taki typ.

Gość ciekwaosta1818181
shadie a skad jestes?ja ma tez probem z taki jednym..mzoe mówimy o tym samyn

Gość shadie
ja nie chce znim zwiazku tworzyc tylko obawiam sie ze jak sie umówimy to do czegos moze dojsc a nie chce zeby ze mnie pozniej k**we robił bo tylko przy nim takie cos czuje ,a niewiadomo co on mysli z ok kielc jestem