Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzcie****

czy warto kupic takie lozeczko dla 2i pol latka?na jak dlugo wystarczy?

Polecane posty

Gość A to chyba zależy jak duży
jest Twój syn i jak szybko rośnie. Łóżeczko nie jest duże, ma 140cm długości, czyli jest tylko o 15 cm dłuzsze od przeciętnego łózeczka ze szczebelkami. A dlaczego nie chcesz kupić łóżka o większych wymiarach?

Gość klyf
Myślę, że tak. 140 cm ma mój 8-latek, więc gdzieś do 6 roku życie pośpi wygodnie.

Bardzo ładny, prosty, klasyczny tapczanik :) Ja kupiłam Młódemu takie cuś: http://allegro.pl/item550966487_kanapa_rozkladana_maluch_super_tkaniny_auta.html tylko ja dawałam za nią ok 200zł bo mam jeszcze jedną dodatkowo dopinaną poduchę i do spacnia mam 75x150cm kosztuje tyle co sam materacyk, a mój Urwis uczy się spać w nocy bez pampersa... i za tą cenę nie będzie mi szkoda za rok wywalić ten tapczanik i kupić już zupełnie wielkie łóżeczko

Gość doradzcie****
nie moge znalezc fajnego 160/70 poza tym troche ciasno bedzie zeby bylo takie samo tylko 160/70 hmmmm

spokojnie mozesz kupic moj synek mial takie juz jak mial 2 latka mozesz kupic takie co rosnie razem z dzieckiem z wiekiem po prostu sie je bardziej rozciaga a takie na pare lat spokojnie mu starczy

Gość te łóżeczko które pokazałaś
napewno posłuzy Twojemu synkowi przez jakieś 2-3 lata, może nawet dłużej. Ja mam corkę też 2,5 letnią i kupiłam takie z tym że jest ciut większe od tego które ty chcesz kupić (160x70 ) http://www.allegro.pl/item547498912_lozko_tapczanik_160x70_2_barierki_promocja.html. I I dla małej jest jeszcze dosyć spore, więc te 140x70 będzie też dobre.

Gość linki nie działąja

Gość jamajo

Gość tez chialabym zobaczyc te link
ktore nie dzialaja bo rowniez szukam lozeczka-ten tapczanik fajny-ciekawe jaki ma stelaz