Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrusiowa__________

bardzo prosze o opinie!!!

Polecane posty

chyba, że możecie polecic jakas inna, zalezy mi tylko na tym by byla lekka

Gość tata i mama w jednym
a jakie dziecko chcesz w tym wozic i czy w zimie? Wiesz ten wozek jest taki odkryty po bokach i nie ma pokrowca na nogi a w dodatku podnózka rozkladanego tez nie posiada. Mniejsze dziecko jak uśnie to bedzie spalo w tym wozku jak paralityk, ja preferuje bardziej juz cos takiego http://www.allegro.pl/item543249399_hit_wozek_spacerowy_next_gratis_folia_od_ss.html

Mi się tylko koła nie podobają :) Ale spokojnie możesz dokupić śpiworek do wózka jeśli ma być to wózek na zimę.

roczne dziecko i na wiosne , lato

Mam pozyczony prawie identyczny Graco. Tragedia, w zyciu bym nie kupila czegos takiego. Corka ma 8 miesiecy, musialam wlozyc spiworek, no bo zima...juz jest jej niewygodnie, jest bardzo waski, siedzisko bardzo krotkie, jak lezy nozki spadaja bo wlasnie brak rozkladanego podnozka. Dzieckiem trzepie jakby jechalo w prawdziwej szmacianej parasolce. Nie polecam. Tu sa inne raczki, ale ja mam za niskie, nie da sie przestawic. I jeszcze kopie po tylnych kolkach bo wozek jest krotki. I wcale jak na spacerowke tego rozmiaru nie jest taki lekki.

nie wiem jaką kwotą dysponujesz ale poszukaj jeszcze raz moze znajdziesz cos wygodniejszego. Ja mialem taki podobny z chicco stad tez go nie polecam teraz mam inny podobny do tych co ci linki powysylalem ale podwojny bo blizniaki :D

prosze bardzo :D