Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niektore mamy mają narąbane

W DOBIE INTERNETU MAMUSIOM SIE W GLOWACH POWYWRACALO - czy wy w ogole macie

Polecane posty

mi mała ja przynajmniej mam komu zupke gotować:):):):) i już nie pluj jadem:) bo mam brudny monitor:) ide do sklepu po buty dla dziecka, zapomniałam założyć temat które najlepsze:) trudno.... mam nadzieję kupię dobre:)

juz mnie tak nie poprawiaj bo sama walisz byki a moznaby oczekiwac od ciebie wiecej jako polonistki.

i kto tu temat rozwala:) mi mała bo Ci się ciasto przypali i nici z walentynek:)

a i natchnęłaś mnie też na ciasto na walentynki tylko niestety pośród wielu moich braków jest też ten o całkowitym braku zdolności w kwestii wypieków:) pokaż że masz serce i podaj przepis;) zanim wyjde zrobie liste produktów:)

Ciocia Dobra Rada Z całym szacunkiem ale dla mnie pozwalanie, by pies lizał dzieciaka albo dziecko wyjmowało psu z pyska wafelka i samo zjadało (jak napisała jakaś mama) to obrzydlistwo. Sama mam psa, którego kocham i uwielbiam ale mam świadomość, że ten pies na spacerze włożył nos w jakąś psią kupę albo siknięty śnieg... albo lizał się pół godziny po jajach i odbycie a później z tym pyskiem do dziecka... :O No ludzie... bo rzygnę... :O

madonna zejdz z tego topiku bo go rozwalasz! pogadaj se z prawiczkami albo z kometą oni sa na twoim poziomie! lepiej wrocic do tematu hehe podawajcie wiecej przykladow takich zatroskanych mamusiek ;)

mika prawiczka to ja widziałam w tym samym czasie co komete, czyli nigdy:)

to prawda, że moderatorów mogłoby być tu więcej. I też prawda, że wchodząc tu akceptujemy pewne zasady. Ale skoro nastolatki mogą zakładać głupie tematy, to ja mogę na nie narzekać :P taki urok kafeterii :D

juz mam ten temat, przepis wydaje się prosty, nawet jak na mnie:) co do pytan o ciąże: niedawno laska założyła topik, gdzie pisała że facet jej się spuścił na spodnie i czy plemniki ze spodni do pochwy przeskoczą:)

a juz tematy o grzebaniu sobie w ci..... są nagminne:) ja rozumiem ze jesto metoda obserwacji, ale żeby od razu tak na forum, w pierwszym zdaniu?:)

nie pisza tam bo juz dawno nikt im tam nie odpwiada ;) zreszta mysla ze my doswiadczone to wiemy lepiej. Ech..zenada

Gość wszystkie
jesteście siebie warte. Rzygać się chce jak się z czyta te wasze wywody. KAŻDY ŻYJE JAK CHCE!!!!!!!I NIC WAM DO TEGO ANI WAM PRZECIWNICZKI MATEK POLEK ANI WAM MATKOM POLKOM (użyje waszego nazewnictwa). Jak przekupy na rynku. Przebrnęłam przez cały temat licząc że moje jednak przeczytam coś ciekawego i po raz wtóry się rozczarowałam.

oOOOOo... proszę jaka cisza:D Mnie się odechciało po tym pierwszym poście. Autorka chyba jakiś nieudany sex miała, bo biedaczka nie wiedziała gdzie swoje emocje przelać:o

Gość no coz nastala cisza..
..bo takich bredni jak dwie wasze zadna nie chiala nawet komentowac ;/