Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacha112

A moze sa tu jakies mamy rocznik 85?

Polecane posty

i jak tam minal dzien dziecka? moja mala dostala same ubranka, bo stwierdzilam, ze zabawek ma za duzo i do tego bardzo szybko sie nimi nudzi, a ubranek tzn bodow, pajacow do spania itp nigdy za wiele, zwlaszcza, ze z tych ktore miala praktycznie powyrastala..a niestety przebieram ja niekiedy nawet 5 razy dziennie, bo to sie poslini okropnie, to zwymiotuje, to si jej uleje..same wiecie zreszta:) teraz odkad zajada zupki, czesto ja tez jestem w ciapki :D a mi marzy sie hustawka dla malej, ale nie wiszaca, tylko taka stojaca na stelazach, tyle ze zastanawiam sie, ile ona sie w niej bedzie hustac..zreszta i tak poki co ni mialabym jej gdzie trzymac, a moze ma ktoras taka hustawke?

Dzien Dziecka minoł szybko ale wesoło he he... mały tez dostał trochę ubranek trochę zabawek i kasę :) u mnie nastąpiła poprawa pogody pozniej ide na szybkie zakupy nie mam nic na obiad mam nadzieje ze sie nie rozpada :) zyczę miłego dnia :) a reszta dziewczyn gdzie sie podziewa?? hello co z Wami?? :) :) :)

witam, musze sie pochwalic, ze wrszcie doprowadzilam mieszkanie do porzadku:P i jakims cudem tak duzo sie miejsca zrobilo:D wlasnie czekam na meza, bo wybieramy sie kupic malej fotelik do samochodu, bo ten, ktory ma jest juz od dawna za maly - mimo ze pisze na nim do 13kg... w sobote jedzimy do babci na 80 urodziny i nie mam pomyslu, co by tu kupic..doszlam do wniosku, ze wielkie kwiaty beda na miejscu, bo wszelkie pizamy, kapcie td nie pasuja na taka okazje, zreszta babcia nalezy do osob sceptycznych i ascetycznych, wiec lepiej nie narazac sie na krytyke:P Myslalam, ze na tych urodzinach wystapie w nowonabytej sukience, ale z pogoda lipa, wiec musze wymyslic inny stroj..upatrzylam sobie fajna tuniczke, nie jest co prawda zbyt tania, ale moj maz wczoraj wygral w multilotka 560 zl, wiec nie naruszy to naszego budzetu:D Teraz z innej beczki - moja Emilka nadal nie ma zabkow, mio ze od 3 miesiecy ma ciagly slinotok i manie wkladanie wszystkiego do buzi..jednak wczoraj obejrzalam jej dolne dziaselka i chyba jednak cos tam sie bedzie przebijac, bo z jednej strony takie troche napuchniete jest:) Zastanawiam sie co dzieje sie z reszta mam??

Nivea chyba tylko my trzymamy ten topik przy zyciu :D u mnie nudy mały daje w kośc wszedzie go pełno czasem brakuje mi sił... a co do prezentu myslę ze duzy bukiet kwaitów i coś słodkiego będzie OK!Moj mały miał 5 m-cy i tez musiał kupic fotelik bo w tym do 13 kg sie juz nie miescił :D my mamy wesele 27 czerwca i nie mam pomysła na ubiór w sumie to zadne wesele tylko przyjęcie ale jakoś trzeba sie ubrać przeciez nie pojde w domowych dresach chcoiaz niezłą furore bym zrobiła kurdę mały mnie tu ciaga za nogawki i oslinił mi całe spodnie chyba wychodza mu kolejne zęby bo jakiś dziwny jest ostatnio :( ma juz ich osiem i mycie zębów tą silikonowa szczoteczką dla mnie jest masakra zawsze amm palce pogryzione... oki lece bo mi tu spokoju nie da :o

Gość Mama Kasi z County Down 86
witam:)moge się dołączyc?

witamy nowa mame:) Klarisaa a jak maly znosi mycie zabkow? Bo ja nie wyobrazam sobie, ze moja mala bedzie sie poddawac takim zabiegom:P wszedzie teraz trabia, ze nawet jak dziecko nie ma zabkow, trzeba przecierac dziaselka gazikiem..kiedys tam probowalam, ale dalam sobie spokoj..i chyba zle zrobilam, bo moze trzeba bylo ja przyzwyczajac?

Nivea-dopóki mały nie miał ząbków nie przemywałam mu zadnym gazikiem dopiero jak pojawiły sie ząbki i były większę to zaczęlam mu myc on to lubi czasem sie smieje tylko tak jak pisałam uzywam tej silikonowej \"szczoteczki\" i gryzie mi palce ale teraz musze isc do apteki i niech mi da normalną szczoteczkę dla dzieci przeciez on ma już 8 ząbków i już sa duze,ale zastanawia mnie jedno jak niektóre mamy uzywaja pasty tez dla takich małych dzieci przeciez on tego nie wypluje a o połknięciu chyba nie ma mowy nie wiem musze się dokładnie wypytac!Warto myć zabki takim nawet małym dzieciom moja bratowa nie myła synkowi teraz ma 4 latka mądry duzy ładny chłopczyk ale zęby to poprostu masakra :o teraz mu myje ale wydaje mi sie ze to juz nic nie da bo juz jezdzą z nim po dentystach! Moj mężulek ma dzis wolne leczy kaca bo wczoraj miał imprezkę firmową pozniej idziemy do brata na kawkę a jutro mąż znow impreza-kawalerskie więc samotna noc mnie czeka he he... miłego dnia dziewczyny pisze do wszystkich bo mam nadzieje ze w koncu ktos tu jeszcze zajzy chociaz od czasu do czasu buźka...

hej mamusie, mam nadzieje, ze bedziecie tu jeszcze czasem zagladac? zajrzalam tu teraz i jestem w szoku, ze nikt nic nie pisal przez 2 miesiace...

Gość 85gaga
nikt tu nie zaglada juz??