Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden..................

Babka z dzieckiem-taka jak kazda inna

Polecane posty

Gość taki jeden..................

Moja żonka często tu przesiaduje, więc postanowiłem sprawdzic co to jest ta kafeteria...I tyle się postów naczytałem, ze faceci nie chca babki z dzieckiem, bo 2sortu, bo gorsza, że nieswoje dziecko...no głowa mała. Jestem kawalerem, mam 22lata i powioem szczerze ze teraz takie czasy ze dziecko malo komu przeszkadza..ja jestem z taką byłą samotna matka i nie widze różnicy, wcale nie jest gorsza wrecz przeciwnie i nie chodzi mi o sprawy lozkowe. Normalnna kobita jak kazda inna, a lepsza bo dojrzalsza. A dzieci sa wspaniale, co z tego ze nie swoje w koncu ojcem jest ten kto wychowa a nie ten co splodzi

Gość dylemat.....
gratuluje podejscia ale nie zawsze to jest takie proste

Gość oklplpl
Moja żonka często tu przesiaduje.....Jestem kawalerem ???????????????????

Gość to jak to w końcu jest
z twoim stanem cywilnym? kawaler mający żonę?:classic_cool:

Gość żonaty kawaler
dobre! :D:D:D

Gość rozwiedziona mężatka
i co w tym dziwnego. Ja jestem w nieformalnym związku i co? za każdym razem mam mówić " mój partner?, mój konkubent? a moze bardziej wulgarnie? " często mówi się żonka, mąż, Dlaczego Was to dziwi?

Gość no bo żona mąż
jest chyba zarezerwowane dla formalnego związku (cywilnego czy kościelnego), to chyba oczywiste.

Gość rozwiedziona mężatka
a gdzie to się rezerwuje?

Gość kolotw
taki jeden..................zmienisz zdanie gdy bedziesz zajwaniał w pracy a kasy bedzie brakowało ,bo jej dzieci beda pochłaniac coraz wiecej pieniedzy.

Gość kolotw
Autor nie narzeka,bo jest w nieformalnym zwiazku a to zwiazne jest z tym,ze ta jego kobieta dostaje alimenty ,jeszcze dodatekj dla samotnych matek.Gdy skonczy sie kasa,a autor bedzie musial nie na swoje dzieci zapierniczac i bedzie ciagle mało to wtedy zobaczy jak to jest nie swoje dzieci wychowywac

Gość taki jeden.......
Jesteśmy w nieformalnym związku, a jej dziecko kocham jak swoje

Gość kolotw
taki jeden.................. ;-) dopóki ta twoja aoni naciaga panstwo i kasa jako tako jest to kochasz te dziecko,niech tylko sie kasa skonczy to i miłosc do dziecka wygasnie :-)

Gość taki jeden.......
A alimentów nie dostaje zrezygnowala bo nie chciala miec kontaktu z ojcem dziecka, dodatku dla samotnej matki tez brak, pracuje i zarabia nigdy nie wolala ode mnie pieniedzy. a wierzcie mi ze dziecko osoby ktora sie kocha mozna pokochac jak swoje

Gość taki jeden.......
zreszta ja sam z siebie kupie czasem jej..a wlasciwie juz "naszej" coreczce jakies drobiazgi, slodycze-robie to z wlasnej nieprzymuszonej woli-bo kocham tego berbecia i tyle

Gość taki jeden.......
I kutwa nie rozumiem co was tak dziwi, babka z dzieckiem laska jak kazda inna wcale nie szuka huja do dupy ani sponsora, ta jest przynajmniej z wiekszoscia. tak sie sklada ze znam kilka samotnie wychowujacych dzieci pan i kazda z nich jest samodzielna i swietnie sobie radzi, predzej to te bezdzietne beda z was kase doic, juz z paroma takimi bylem..laleczki, puste idiotki i tyle

Gość taki jeden.......
szczerze, to tutaj na tej kafe jest naprawde b.malo normalnych facetow, my mamy po prostu lesze rozrywki niz siedzenie na babskim kafe i rozprawianie o pierdolach. Mowie z wlasnego doswiadczenia-w dzisiejszych czasach gdy ktoras ze stron ma dziecko to dla malo kogo jest to przeszkoda, gadam z kumplami i wiem sa co prawda tacy co sie boja odpowiedzialnosci ale tacy nigdy sie z wami-samotnymi mamami nie zwiążą i Wasze szczescie

Mlode mamy to latwy, ze tak powiem cel do wykorzystania.. no bo sa spragnione uczucia, czulosci a przede wszystkim wsparcia i niestety wielu facetow na tym zeruje w wiadomych celach, to przykre, ale taka jest rzeczywistos. Tobie zycze szczescia :) Dobranoc 🌼

Jaki matol pisał ten post. No wiadomo ze jakas kurwa sie puscila zaszla w ciaze a koles ktory zrobil dziecko nie byl frajerem i zostawil kurwee samo a ty ja jebiesz. Mimo wszystko mojaja mama tez zostala sama, bo ojciec pil. Mimo wszystko nie zmieniem zdania

xKamyk ładnie podsumowałes/as kobiety... w tym takze swoją matkę. Jestem ciekawa czy wie co o niej myslisz.. pozdrawiam wszystkich, ktorzy maja tak ograniczony umysl jak ten wyzej i zycze, zeby kiedys to sie zmienilo. To zenujace. Dobranoc

Gość taki jeden.......
Bez kitu zjebana ta kafeteria, az zal dupe sciska, jesli wypowiadaja sie faceci-to przewaznie frajerzy ktorzy nic lepszego do roboty nie maja tak wiec spadam stad

No wiadomo ze jakas k**wa sie puscila zaszla w ciaze a koles ktory zrobil dziecko nie byl frajerem i zostawil k**wee samo a ty ja j**iesz. Mimo wszystko mojaja mama tez zostala sama, bo ojciec pil. Mimo wszystko nie zmieniem zdania Puknij się w łeb, ja mam dziewczyne która ma dwójke dzieci. Pierwsze dziecko to synek poczęty w wyniku miłości od którego ulotnił się ojciec, drugie dziecko to córeczka która została poczęta w wyniku gwałtu. Ona ma dwoje dzieci, a ja kocham je jak swoje własne. Czasami taka kobieta z dzieckiem moze miec duzo lepsze serce...........niz ta ktora udaje swietosze a po cichutku krzywdzi innych.

Gość vccvxcxvvxcvxc
Dla mnie jednak byłoby to trudne związać się z facetem z dzieckiem.

Gość taki jeden.......
a do samotnych mam-nie sluchajcie tego co tu pisza bo normalnie zalamac sie mozna takie texty czytając

Gość taki jeden.......
do vc...costam-jak sie zakochasz to podejrzewam ze zmienisz zdanie. Co to za sensacja ze sie związałem z dziewczyną która ma dziecko z poprzedniego związku, kumple się nie wyśmiewają, dla każdego to naturalne-no może małe problemy były z przekonaniem rodziny, ale jak ją poznali to i zaakceptowali

Gość taki jeden.......
Do ja powiem tak-nastepny nieudacznik, chyba wyjątkiem tu jestem hehhhheh